Da li se plasite insekata?
|
|
|
post # 1 | 27.01.2012 , 7:58 PM
|
Insekti (Insecta) su najmnogobrojnija klasa zivotinja. Vrlo su raznoliki po obliku i nacinu zivota. Vecina njih je i opasna po ljudski rod. Svojim izgledom i ujedima nam stvaraju traume, koje nekada prelaze u fobije - Entomofobija (strah od insekata). Da li ih se plasite? Ili ste od onih sto ih hvataju, maze i sl.?
Ja se zgrazavam od same pomisli da to malo cudoviste mili po mojoj kozi. Narocito se plasim pauka i crva.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 2 | 27.01.2012 , 8:02 PM
|
Nema te bube koju ja zgazila nisam a da mi nije dosla pod nogu! Odvratni su mi. Nista mi odvratnije nema. Draze su mi zmije.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 4 | 27.01.2012 , 8:21 PM
|
Najvise se lasim paukova znaci ono svi su mi insekti gadni sto kaze Leksi, svaki koji mi je blizu ugazim ga 50 puta da sam siguran da je mrtav kolko ih mrzim
|
|
| |
|
post # 5 | 04.02.2012 , 9:48 AM
|
Najvise se p[move]lasim paukova
Svako ko udje u moj profil neka mi posalje poklon
|
|
| |
|
post # 6 | 07.02.2012 , 3:59 PM
|
Mrzim sve te insekte. Bežim čak i iz ove teme o njima.
|
|
| |
|
post # 7 | 07.02.2012 , 6:13 PM
|
Paukove ne smem ni da zgazim koliko ih se plasim! Plasim se mnogo i komaraca... Za mene su paukovi i komarci isti!
|
|
| |
|
post # 8 | 07.02.2012 , 8:27 PM
|
ma mrzim ti ja sve te male bubice shto lete ili gamizhu,strashno,sve bi ja to insekticidima i pesticidima pobila
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 9 | 07.02.2012 , 9:11 PM
|
Quote (Bobby88) Narocito se plasim pauka i crva.
Pauk nije insekt...
Ne plasim se...
|
|
| |
|
|
post # 11 | 07.02.2012 , 10:44 PM
|
Quote (Marko27) Pauk nije insekt...
Znam, ne brini se Mr I know everything. Spada u zglavkare. Ali tema je o strahu, ne seminar iz biologije. Nije fora da ovde zamaram ljude sa nekim detaljima iz biologije. Ovo je forum za narod, pa tako narodski i pauk spada u insekte.
Hvala na info, u svakom slucaju.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 12 | 08.02.2012 , 0:10 AM
|
pa , ne ono nzm zavisi kojih , ali uglavnom ne
|
|
| |
|
post # 13 | 08.02.2012 , 1:01 AM
|
Quote (Bobby88) Znam, ne brini se Mr I know everything. Spada u zglavkare. Ali tema je o strahu, ne seminar iz biologije. Nije fora da ovde zamaram ljude sa nekim detaljima iz biologije. Ovo je forum za narod, pa tako narodski i pauk spada u insekte.
Hvala na info, u svakom slucaju.
U pravu si.......
|
|
| |
|
post # 14 | 08.02.2012 , 2:02 AM
|
Bljak, bljak... Odvratne su mi, ali nemam strah kao moja sestra. Ona kada vidi bubu, pocne da drhti, vristi, place i samo se uqci i izgubi se. Ne mogu da vam opisem koliko se plasi buba...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 15 | 08.02.2012 , 2:03 AM
|
Ne plašim se. Naprotiv, baš su gotivni.
|
|
| |
|
post # 16 | 08.02.2012 , 10:50 PM
|
Alergicna sam na sve bubasarbe.
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 17 | 09.02.2012 , 3:28 AM
|
mrzim bilo kakve insekte.. :@
|
|
| |
|
post # 18 | 09.02.2012 , 1:31 PM
|
mrzim ih sve
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 20 | 16.03.2012 , 2:36 AM
|
jeo sam crve,skakavce i druge jestive na prezivljavanju
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |