Pittbull - dilema
|
|
|
|
post # 2 | 05.12.2010 , 8:34 AM
|
Ko si ti?
|
|
| |
306 poruka na forumu
| |
44
| |
162
|
|
post # 3 | 05.12.2010 , 1:24 PM
|
Znas kako, iz licnog iskustva znam da ti nece nista..Samo treba da ga pustis da upozna podrucje dok je mali i neces imati problema..Moja dva brata imaju pitove i jako su umiljati..Ali ne bih ti preporucila da imas pita u istoj kuci gde imas i dve macke.... Eto, pa razmisli..
*** k r o f n i c a ***
|
|
| |
|
post # 4 | 05.12.2010 , 2:16 PM
|
svako kuce se ponasa kao gazda
Ko si ti?
|
|
| |
603 poruka na forumu
| |
29
| |
96
|
|
| |
|
post # 6 | 05.12.2010 , 3:19 PM
|
zavisi, mogu oni biti jako nezni
Ko si ti?
|
|
| |
306 poruka na forumu
| |
44
| |
162
|
|
post # 7 | 05.12.2010 , 8:19 PM
|
Danilo- ''za mene ti psi nisu psi'' Nego sta su za tebe psi? Civave ili nesto slicno njima sto non-stop laje i nema nikakvu ulogu.. Pitovi znaju ko je gazda i na njega nikad nece, a ni na nekog drugog dok mu ne das povod za to.. Bolje imati psa cuvara kao sto je pit a ne nekog smesnog malog psa..
*** k r o f n i c a ***
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 8 | 05.12.2010 , 9:54 PM
|
Svako ima svoje glediste,ali je poznato da je ta rasa agresivna i da ima naprasnu narav, nije dobar za decu kao npr njufaundlend ili labradori. Rotovi ,dobermani i doge imaju svoje zute minute. Pitbul je jednostavno opasan i agresivan pas.Sama cinjenica da se prilikom ujeda koci vilica govori koliko je upumpavanje adrenalina u njegov mozak. To je vestacki stvorena rasa namenjena borbi,nikako i nicemu drugom. Svaki nagli i neocekivani pokret ispred njega u njemu budi signal za napad. Drzanje pitbula i uzgoj takvog psa mnogo vise govori o psihi vlasnika. ENDE
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 9 | 05.12.2010 , 10:12 PM
|
Quote (KROFNICA10) Znas kako, iz licnog iskustva znam da ti nece nista..Samo treba da ga pustis da upozna podrucje dok je mali i neces imati problema..Moja dva brata imaju pitove i jako su umiljati..Ali ne bih ti preporucila da imas pita u istoj kuci gde imas i dve macke.... smile Eto, pa razmisli.. Mog brata je ujeo pas pre jedno 4 godine, dobio je neko trovanje i rana je krenula na zlo, isli smo po svim bolnicama i svi su aludirali na gangrenu, hvala Bogu mazao je neku mast i to je ozdravilo, ali od tad ja kad vidim psa, nesto me stegne preko zeluca, znam da mi nece nista, niti ja njemu, ali jednostavno ona rana mi se pojavi pred ovima kad vidim kuce. A ceo zivot odrastam sa njima. A pazi danas... salje meni moja drugarica Tijana poruku da je nasla otkinut rep psa napolju ispod prozora, ja se zgranula. Da sam ga nasla tog sto je to uradio, znaci satarom bi ga tukla u glavu. Planiram da postanem clan organizacije za zastitu zivotinja. Added (05 Dec 2010, 10:12 PM) ---------------------------------------------
Quote (DxD) svako kuce se ponasa kao gazda E sad ako je tako, i civava postade mu*onja
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 10 | 05.12.2010 , 10:16 PM
|
Ja sam se straha od pasa oslobodio tek kad sam poceo da drzim psa. Kad sam bio klinac ,krao sam jabuke,pojurio me vucjak i malo je falilo da me izgricka.... Sada smatram da pas coveku moze biti veci prijatelj nego bilo ko drugi. jos na guzici imam otiske pasjih zuba
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 11 | 05.12.2010 , 10:23 PM
|
Ja danas nesto istrazivala i tako ja cituckala o psima i nadjem top 10 naj opasnijih pasa Mene svi u nesto ubedjuju, a ja se primila ko mamlaz, kuce pa kuce. Predlozi su... cane corso, pitbull, cau cau, akita inu i sar pei. A ja zapela za engleskog buldoga, moja strina ga ima i pas je neverovatan, prvo niko nesme da joj pridje ( strini ) a drugo opasan je cuvar, prebacicu sliku iz telefona da vidite kakva je faca, smesna je do besvesti, a zivi sa dve macke. Ako u nasoj zemlji postoji pit sa plavim ocima ja cu da ga uzmem bez razmisljanja, ako neko zna nek mi kaze.Added (05 Dec 2010, 10:23 PM) --------------------------------------------- Evo jedna faca mala koja me je odusevila.
|
|
| |
|
post # 12 | 06.12.2010 , 12:40 PM
|
Quote (sandra1000) E sad ako je tako, i civava postade mu*onja hahahhahahahahhaha na tebi je da biras dal ces malog mu**** ili pravog psa cuvara....
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 13 | 06.12.2010 , 2:35 PM
|
si cu
Ko si ti?
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 14 | 07.12.2010 , 0:13 AM
|
Quote (akisa) Pitovi su kao i svi ostali psi neki su agresivni aneki maze.Postoji jedna istinita prica o njihovoj izdrzljivosti.Pit koji je bio vezan lancem ugledavsi macku preskocio je ogradu i ostao da visi dva sata Kad su ga vlasnici oslobodili samo je protreso glavu i ponasao se kao da se nista nije dogodilo.Ja te pse volim i mislim da su ok. VOLIM IH I JA, VEOMA SU LEPI. JA ZNAM SEBE JA OD SVEGA NAPRAVIM RAZMAZENOG DEBILA, NESUMNJAM JA U SEBE I SVOJ TRUD KOJI BIH ULOZILA VEC U NJEGOVU PSIHU, DA MU JEDNOSTAVNO NESTO NE KRCNE U GLAVI I DA NAS NAPASNE, KONKRETNO MOJU MLADJU SESTRU I MACKE, DZABE POSLE SVE. MENI NEMOZE NISTA, JA SAM VEC REKLA, ON AKO BIH UJEO MENE JA BIH UJELA NJEGA PA KO VISE IZDRZI. MENI TREBA PAS KOJI CE EVO ZARGONSKI RECENO IZ DU*ETA DA MI VIRI KOJI CE DA ME OBOZAVA I BUDE VEZAN ZA MENE, A KAD TREBA DA NAPADNE I NAPRAVI FRONCLE OD NAPADACA. JA NISAM KRVNIK NITI NEKAKVA BUDALA VEC ZELIM DA IMAM PRAVOG PSA.
|
|
| |
|
post # 15 | 07.12.2010 , 7:11 PM
|
pa cuvaj ti njega, pruzaj mu ljubac a on ce sam saznati kada je vreme da nekoga napadne... ja sam pre gledala da je neki covek se zaljubio u zenu i bilo je sve super... ( zena je obozavala muskarca ) medjutim, psu je to delovalo sumnjivo i stalno kada je dolazio on se ponasao cudno kada su trebali da izadju na veceru, pas je svoju gazdaricu ometao da ne krene ona je otisla... ALI, on je nju hteo da opljacka... bili su blicu njene kuce i muskarac je poceo da zenu muzi ( verbalno ) i ona je nekako njega isterala iz kola, ali on je nju jos plasio SRECA PA DODJE PAS PA JE SPASAO eto te price
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 16 | 07.12.2010 , 7:20 PM
|
a ja sam gledao film o Badiju kuci koja igra basket
|
|
| |
|
post # 17 | 07.12.2010 , 8:01 PM
|
predivan film gledaj Haci pseca prica znaci ja sam plakala kada sam gledala :'( :'( :'(
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 19 | 08.12.2010 , 1:38 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |