Da li ste imali sukob sa nekom zivotinjom?
|
|
|
post # 41 | 21.02.2012 , 7:11 PM
|
Ne
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 42 | 21.02.2012 , 7:14 PM
|
Imam sukobe svakodnevno sa dve moje nimfe jedna svaki dan prosipa vodu a druga hranu, i onda slede kazne neizlaska iz kaveza :lol:,ja ih vichem one me kljucaju,prsti su mi sve u ranama
Poruku je menjao/la WinterLady - Utorak, 21.02.2012, 7:14 PM
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 43 | 14.03.2012 , 3:20 AM
|
Pevac mi je skocio na glavu bio sam klinac uplasio sam se i sadavio sam ga
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 44 | 14.03.2012 , 7:24 AM
|
Evo ovo mi je prvi post , Ovako bilo je to pre 4 nedelje(i ja sam se sam smejao xD) isli smo ja i drugovi ulicom isli smo do nekog mosta i mi naidjemo na jednog vucijaka molili smo se bogu da nas neuhvati ali eto sto se desilo desilo se poceli su da nas vijaju i sreca bilo je dvoriste pored mi smo preko ograte preskocili kod nekog komsije onda smo izasli oni su bili preko puta u nekom dvoristu i mi tamo otrcali i zatvorili ga u tudje dvoriste i mi smo pobegli i kad smo se vracali nasli smo beznedni put...
|
|
| |
|
post # 45 | 14.03.2012 , 10:21 AM
|
sa zivotinjama ne ..samo sa ljudima imam sukob...
|
|
| |
|
post # 46 | 14.03.2012 , 10:41 AM
|
Naravno,napade me jedna crna macka,sav sam izgreban od nje a ako kazem da je 80god.dal ces poverovati
|
|
| |
|
post # 47 | 14.03.2012 , 2:10 PM
|
Quote (larisa) U stvari kljucnuo me je papagaj ako se to racuna...
hahahahahahahahahahahah i mene je kljucnuo papagaj, i to ti nije sukob sa zivotinjom
|
|
| |
Mallena
|
post # 48 | 17.05.2012 , 12:27 PM
|
Da... svaki dan kad cesljam svog psa kojem duzina dlake ide do 40 cm i mora se cesljati svakodnevno.
Svaki treci dan kad mu cistim oci i usi i sape..
Jednom u deset dana kad kupam tu malu zivotinju..
Svake tri sedmice kad mu kapam frontline..
jednom u dva mjeseca kad ga moram tjerati da pojede tabletu protiv glista...
Jednom u pola godine kad mu sijecem nokte.
Jednom godisnje kad ga sisam...
Jednom godisnje kad mora ici na bocu...
To su redovne situacije, o vanrednim tipa bolesti ili neceg drugog ne bih pisala..
Vjecito smo u "sukobu"...
Ali ga volim najvise na svijetu!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 49 | 17.05.2012 , 2:49 PM
|
uvek sa kokoskom,ne znam pojam zasto mi nikad niej dozvolila da joj pozajmim jaja za eksperiment u labaratoriji kuhinje na tavi,stalno mi nesto zvoca,kokodace,jednom me pojurila i umalo em niej izujedala po dupetu
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 50 | 17.05.2012 , 3:11 PM
|
intimenfrizuren, a zalutala ovca na frizuri?!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 51 | 18.05.2012 , 7:49 PM
|
Quote (MallenaBobbie) intimenfrizuren, a zalutala ovca na frizuri?! to vec nije sukob hhahahah
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 52 | 18.05.2012 , 8:05 PM
|
Imao sam sukob sa 4 godina pa sa 6 godina pa onda sa 7 godina i onda sa 13 godina.
4 god. Ovan posteno mi je ledja razneo. 6 god. Bik ali pobegao sam na drvetu. 7 god. Pas razbio sam mu glavu flasom, pa mi nista nije uradio. 13 god. Opet pas, nemacki ovcar, sedeo je ispred mene i gledao me kada sam izasao iz dvorista, ali je samo ustao i posao xD
I imao sam sukob i sa automobilom, ali se to ne racuna
|
|
| |
|
post # 53 | 18.05.2012 , 11:26 PM
|
Pa ja nisam imao nekih sukoba...jednom me je moj pas ono bas razbio dok smo trcali...jako veseo pas koji obozava trcanje i igranje...i tako jednom u dvoristu ja sam krenuo utrcat u kucu da uzmem jer me drustvo cekalo vani...i pas je pomislio da ce mo se igrat...ni primetio nisam da je trcao zamnom...pred ulaz sam zastao i kako je pas bio u punom trku da me stigne on se nije zaustavio vec me ono "pokosio" po nogama i bas sam dobro razbio ledja o beton kao u crtanim filmovima
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 54 | 20.05.2012 , 8:42 AM
|
Ne nisam
Leptiri <3 <3
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 55 | 31.07.2012 , 0:30 AM
|
nisam
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 56 | 31.07.2012 , 11:12 PM
|
Hvala bogu nisam...
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 57 | 02.08.2012 , 0:27 AM
|
Mnogo putova, samo mnogo od nih sam ih vec zaboravio... pr. Kad sam imao 9 godina, tata me pratio kod neki susedi da odnesem nesta, otisoa sam ja kod nih, cukao na vrata i vikao sam ali nije bilo nikoga doma, kad ono zabelezim neki hodanja u blizini, okrecam se ja i kad vidim 2 veliki pasa -.-' To su bili susedovi pasovi i bili su pusteni... Kad ja, okrenem se da bezim, oni su me jurili, sreca sta je imalo jedno drvo u blizini pa sam se kacio... inace mozda ne bi mogao da se spasim nepovredeni... Bili su pasovi ispod drveta oko 40 min mislim, posle prosla je neka macka u blizinu i pasovi su otrcali po nje, a ja pobego kuci...
Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Cetvrtak, 02.08.2012, 0:29 AM
|
|
| |
239 poruka na forumu
| |
37
| |
796
|
|
post # 58 | 02.08.2012 , 0:47 AM
|
1 me ujelo mace. I nekoliko puta sam bezo od dzukaca
My Facebook
|
|
| |
178 poruka na forumu
| |
5
| |
57
|
|
post # 59 | 06.08.2012 , 8:42 AM
|
Jednom me je ujeo pas. Nije bilo strasno. Svaki dan sam u sukobu sa mojim mackom.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 60 | 25.08.2012 , 9:47 AM
|
sa kerovima nonstop jbt
Be my love?
|
|
| |