Da li ste imali sukob sa nekom zivotinjom?
|
|
231 poruka na forumu
| |
7
| |
82
|
|
post # 1 | 04.01.2011 , 0:16 AM
|
Navedite situaciju u kojoj ste bili u sukobu sa zivotinjom Opisite kako vam se to desilo,da li ste bili povredjeni i recite neki savet kako se odbraniti kada vas domaca ili divlja stvorenja napadnu?
ne boj se smrti,nego zla zivota
|
|
| |
|
post # 2 | 04.01.2011 , 1:10 PM
|
hahahhahah Dragane, sta se tebi sve desava... evo i ja imam jednu nezgodu samo niko nije povredjen pre oko 10 ili 9 godina sam vozikala biciklu... i ima neki mala kruzna ulica u kojoj neke dzukele zive... i ja se vozim i vozim... kad ono cujem lajanje pasa... kada sam krenula da okrecem i da vristim ( pa imala sam 6. godina ) a kucici sam laju li laju... i tako me oni jure 70 metara... pobegla ja... sve srecno se zavrsilo a oni kerovi su ja milsim mrtvi...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 04.01.2011 , 1:14 PM
|
pa 3 kera su me jurila xD
Ko si ti?
|
|
| |
785 poruka na forumu
| |
27
| |
121
|
|
post # 4 | 04.01.2011 , 1:17 PM
|
hahaha...dobro je da si ti ostala ziva...
|
|
| |
|
post # 5 | 04.01.2011 , 1:20 PM
|
Quote (Crazy) hahaha...dobro je da si ti ostala ziva... pa to je najvaznije!
Ko si ti?
|
|
| |
231 poruka na forumu
| |
7
| |
82
|
|
post # 6 | 04.01.2011 , 3:51 PM
|
Vratio sam se iz skole (a to je bio petak i dan kad su svi isli kuci) Krenuo sam kod ujaka na vikend,a isao sam precicom (to mi se desiklo u Beogradu,sto cu sad da vam kazem)... Idem ja...idem..idem i u jednom trenutku vidim ogromnu dzukelu ispred zgrade (ulica do mog ujaka) Pomolio sam se Bogu da prodjem pored njega...malo sam mu odmako,jedno 3,4 metra i dzukac je krenuo da trci zamnom (virele su mu bale iz usta) To znaci da je bio gladan Uhvatio me za nogavicu,ali srecom,ja ssam se drao koliko sam god mogao,cimao se i na kraju,mozda ga je to uplasilo pa me pustilo i ja sav isprepadan pobego... Beograd pun velikih pasa (opasnih)
ne boj se smrti,nego zla zivota
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 7 | 05.01.2011 , 2:04 AM
|
Mene je jednom napao copor pasa kada sam se jurila oko zgrade, secam se vrlo dobro igrali smo zmurke, u pomoc mi je protrcao heroj, pas Zuca i oterao copor, a mene dopratio do kuce. Bio je naj omiljenija dusa koju je neka penzionerka otrovala To je jedna od uspomena koje cu da pamtim. A mog brata, ujeo je pas, takodje i malog Milosa iz zgrade, a i Ivanu u parku do nas. Nas je skola "vakcinisala" nekom destilovanom vodom ili tj. infuzijom protiv tetanusa, pa je tako mog brata ujed psa mogao kostati zivota. Ja se nikad nisam bojala psa, ceo zivot sam odrastala uz njih i cuvam ih i volim, ali od tada kad se to desilo, imam igle, mrave, bol, nemogu da opisen kakav grozan osecaj kad nidjem na najobicniju lutalicu. Iako im uvek rado pomazem, hranim i cuvam imam strah. Konkretno, desilo se to da nakon ujeda psa moj brat dobija infekciju, mesto gde je ujeden ( list ) pocelo je da crveni i postaje tamnije i tamnije, da se otvara sve veca rana i da ima neprijatan miris, toliko neprijatan da nije moglo da se spava u istoj prostoriji gde je on bio. Naravo, pas ga je isheftao sa sest zuba, od koji je najdublji ostavio rupu u nozi i dan danas. A da nezaboravim, mazao je sa nekom mascu koja obnavlja tkivo i takao spasao nogu, inace moglo je svasta da bude.
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 09.01.2011 , 10:04 PM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 11 | 09.01.2011 , 10:11 PM
|
Quote (petar93nis) Merila si? pa otprilike mozda je bilo i vise ne znam samo znam da sam okretala pedale xD
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 12 | 12.06.2011 , 10:50 PM
|
Da. Kao klinci,krali smo voce i gazda pustio vucjaka,pokusah da uteknem,ali u trenutku kada sam preko zida prebacio jednu nogu ,pas me je scepao za straznjicu i skoro odgrizao parce mesa... Toga dana sam na bolan nacin,za celi zivot,naucio da se kradja ne isplati.
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 13 | 12.06.2011 , 10:57 PM
|
pa jasam imo sukob sa zmijom i to velikom to je bilo tek kada sam doso u novi stan , izaso sam vani da se igram sa novim prijateljima i mismo hodali negdje bogu iza nogu i vidili smo zmiju svi su se ukocili a jasam uzo spaz i sklonio je .......
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
|
post # 16 | 08.11.2011 , 6:11 PM
|
S muzem okrsaj malo malo
Znam da ce biti smesno, ali napale me kokoske neke lude. I to 10-tak njih, kad sam bila kod drugarice na vikendici u selu jednom, e te kokoske su od njene komsinice u blizini.
Scena je ovakva:
Ja trcim, a iza mene trce one. Strasno. Jos jedan od razloga sto ne jedem meso. Garant htele da tracaju, a ja to ne volim.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 18 | 08.11.2011 , 7:17 PM
|
Hvala Bogu, nisam nikada. I nadam se da neću imati. Ali puno je pasa lutalica koji napadaju ljude bez razloga. I bojim se kad ih vidim u čoporu.
|
|
| |
428 poruka na forumu
| |
70
| |
648
|
|
post # 19 | 08.11.2011 , 7:29 PM
|
Marija_Nikola, blago tebi
|
|
| |
|
post # 20 | 08.11.2011 , 9:49 PM
|
Quote (milospravicar) blago tebi Znam. Nadam se da će tako i ostati!
|
|
| |