Upisivanje ocena
|
|
|
post # 1 | 24.05.2012 , 3:58 PM
|
Da li ima neko da je upisao sam sebi ocenu, ili mu je neki drug iz odeljenja upisao ? Kod mene toga ima svake nedelje, pa me zanima da li smo mi jedino odeljene koje to radi
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 2 | 24.05.2012 , 4:04 PM
|
Meni su profesori poklanjali ocene i radio pismeni na odmoru u hodniku uz dozvoljenu pomoc prijatelja ...u srednjoj...ali nisam naisao na nekog ko je upisivao...
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....!
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 3 | 24.05.2012 , 4:25 PM
|
Samo u osnovnoj..
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
post # 4 | 24.05.2012 , 5:39 PM
|
Prijateljica mi je jednom dopisala ocjenu. Prepisivala je na list ocjene jer smo imali roditeljski i dopisala jednu četvorku. Mrsko joj je bilo brisati pa ju je dopisala i u dnevnik.
A imala sam jednoga prijatelja u osnovnoj koji je sebi jedinicu prepravio na četvorku i nastavnica je shvatila i završio je kod direktora,ali pošto je to bila osnovna škola nikome se ništa nije desilo.
A trenutno u srednjoj sebi pišem ocjene iz fizičkog. Imam problem sa profesoricom koja je dosta teška žena i koja ima nekakav svoj sistem koji ni ona sama ne poznaje. Ocjene uvijek prvo piše u nekakvu svesku pa u dnevnik tako da svako sam sebe ocjenjuje.
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 6 | 24.05.2012 , 6:51 PM
|
bilo je nije da bilo, ali ću da pričam o tome kad završim školu
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 7 | 24.05.2012 , 6:53 PM
|
Sto sam sebi da pisem 5 kad moze profesor :P
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 8 | 24.05.2012 , 6:59 PM
|
Kod nas je jedan upiso , aj da je upiso tricu ili cetvorku nego je upiso 2 ..
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 9 | 24.05.2012 , 7:08 PM
|
Rema_91, Ne, 5 se zasluzuje, a 2 se upisuje, bar je tako kod mene AMMIR95, Dvojka je najbolja ocena, nikad te ne provale XD
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 10 | 24.05.2012 , 7:13 PM
|
Ne nikada!
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 11 | 24.05.2012 , 7:15 PM
|
Quote (Marko) AMMIR95, Dvojka je najbolja ocena, nikad te ne provale XD a jbg njega je odma provalio
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 14 | 25.05.2012 , 0:22 AM
|
Nisam nikada,ali sam snosila posledice takvog cina..Drugarice iz razreda su sebi prepravljale ocene i naravno to se odmah primetilo.. Njihova je sreca bila sto sam ja te nedelje bila redar (nisam ih prijavila) a moja nesreca je bila sto sam dobila ukor direktora zbog cutanja.. Tako da to i nije nesto zanimljivo uvek se zavrsi sa " ukorom " :D!
|
|
| |
|
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 16 | 03.01.2013 , 2:34 PM
|
malo ih zezam i na kraju mi poklone tu DVOJKU
|
|
| |
Mallena
|
post # 17 | 02.02.2013 , 11:35 AM
|
Ne znam kako se može nekom profesoru upisati ocjena bez da on to primjeti??
Jedino ako nije senilan... ali onda nije za učionicu!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 18 | 04.02.2013 , 2:17 PM
|
Nisam to radila. Ustvari nije bilo potrebe za tim. Niti je neko iz odeljenja to uradio. Dobio bi ukor odmah, imali smo mnogo strogu razrednu po pitanju vladanja. Neki od nas su do popravljanja ocena dolazili na drugaciji nacin - preko puskica.
|
|
| |
|
post # 19 | 04.02.2013 , 2:37 PM
|
Odnesem litar rakije i oni poprave
|
|
| |
|
post # 20 | 04.02.2013 , 8:36 PM
|
U drugom razredu srednje škole sam ispravio keca iz latinskog jezika. Imao dva. jednog ispravio na četvorku i dopisao peticu i zaključio mi peticu Profa je bio malo opterećen jer je radio u tri srednje škole i na univerzitetu... Iz ruskog jezika sam dopisao peticu, što jes, jes i nisam više do kraja srednje jer mi je bilo svejedno....
|
|
| |