Emo stil
|
|
|
post # 1 | 05.07.2011 , 9:25 PM
|
Sta mislite o ovome?
|
|
| |
|
post # 2 | 05.07.2011 , 9:50 PM
|
za mene mnogo su sladje Emo cure nisam emo i nisam neki ljubitelj ali Emo su mi pre pre pre sladje od ovih nafucanih sta stiklama
Enis http://www.facebook.com/HamzaEnis5 who want add me :D
|
|
| |
|
post # 3 | 05.07.2011 , 10:12 PM
|
Evo sta mislim,
<_<
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 4 | 05.07.2011 , 10:36 PM
|
WHAT THE FUCK IS THIS!!!???
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 5 | 05.07.2011 , 11:07 PM
|
Unique, a ja bas htela ovo da stavim... Moj drug je emovac... Ali ono, on je lud ko struja... A jako je dobar...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 05.07.2011 , 11:15 PM
|
Meni se svidja emo stil kod zena, imaju lepe frizure, naravno neke normalnije, ne sarene... Na muskarcima mi se ne svidja jer jednostavno ne volim da vidim tipove koji se sminkaju i koji posvete vise vremena u sredjivanju frizure od mene
|
|
| |
|
post # 7 | 05.07.2011 , 11:24 PM
|
TanyaWow91, ljubomorna si! Ma svako ima svoj fazon, i on ga voli...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 8 | 05.07.2011 , 11:37 PM
|
Quote (DxD) ljubomorna si! hah, ma da, da A to za fazon si u pravu
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 10 | 16.07.2011 , 5:01 PM
|
Samo ženski emosi, i to minimalno, emo kao pravac je bolestan.
|
|
| |
|
post # 11 | 16.07.2011 , 5:22 PM
|
NEMOJ BITI EMO, DA TE NE BI LEMO!
|
|
| |
|
post # 12 | 17.07.2011 , 1:27 AM
|
Biti emo ne podrazumeva samo biti u emo stilu,vec biti i emo u dusi,bar ja tako smatram...Pre nije bio nesto popularan,ali se jednom probio i postao poseban stil.Emo ljudi uglavnom slusaju Emo i Screamo muziku,a neki i ne...kao npr ja.Mislim,mogu je slusati,ali vise sam za metal.Emosi dosta placu,imaju negativno mishljenje o sebi,smatraju sebe nakazama,ali su uglavnom mirni i povucheni,zatvoreni...Ne mogu da podnesu ni psihichko ni fizichko maltretiranje,jer su nezna i krha stvorenja.Nose uglavnom crnu odecu,usku,majice sa logo znakovima svog najdrazeg benda.Stavljaju dosta shminke(uglavnom crne) i lakiraju nokte u crno.Nose razne znojnice,uglavnom crno-bele ili crno-crvene znojnice i ostale stvarchice u tom fazonu kao shto su razne narukvice,ogrlice....Shishke su im uvek na strani preko jednog oka,kosa crna(mada ne mora uvek crna) sa otkachenim pramenovima.Shto se tiche obuce,nose starke ili skejterke,zavisi ko sta voli.Uglavnom imaju dosta problema sa okolinom,jer ljudi ne prihvataju ono sto ne razumeju i odbacuju ih samo zato sto su drugachiji.Neki su skloni samopovredjivanju i depresiji,a to je inache chesto kod emosa.Loshe je pocheti sa tim,jer se posle jako teshko izvlachi iz toga.A inache nose puno narukvica,znojnica i toga po rukama,da prekriju posekotine.Ne kazem da to rade svi emosi,ali ih ima dosta koji rade.Ovde u Srbiji ih je inache prilichno malo,ali se uglavnom nekoliko njih skupi kao grupica i odvojeni su od,da kazemo,"normalnih" ljudi,posto ti "normalni"l ne prihvataju ono sto je drugachije...Inache,moje lichno mishljenje je da svakog treba prihvatiti onakvog kakav jeste i ne treba suditi o tome kako se ko oblachi i ljudi moraju da shvate da svako drugachije dozivljava zivot i deshavanja u njemu i da prihvate i poshtuju mishljenje drugih,jer se poshtvanje stiche poshtovanjem...^^
|
|
| |
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
post # 13 | 17.07.2011 , 1:57 AM
|
pa slatke su emo djevojke
|
|
| |
646 poruka na forumu
| |
55
| |
724
|
|
post # 14 | 17.07.2011 , 2:00 AM
|
Kako je moja mama pametna boze boze ma sve zna
|
|
| |
|
post # 15 | 17.07.2011 , 2:04 AM
|
Quote (Sifra) Kako je moja mama pametna boze boze ma sve zna ahahahaahahah...jel vidis...?sad znas na koga si pametan toliko...ahahahaahhah
|
|
| |
|
post # 16 | 17.07.2011 , 2:18 AM
|
Code http://www.totallyupyours.com/4916e92c3fef0-some_emo_girl_needs_serious_help.html
neke slike nisu za one ispod 18 godina, i one sa slabim stomakom
|
|
| |
|
post # 17 | 17.07.2011 , 2:27 AM
|
Quote (Almir_) neke slike nisu za one ispod 18 godina, i one sa slabim stomakom koje crne neke...ahahaha...ovo nije normalno...ooo bozeee...strasnoooo....
|
|
| |
|
|
|
post # 20 | 17.07.2011 , 10:05 AM
|
Vidim da svi pominju izgled... Pa ne moras biti emo da bi se povredjivao ( sam ) i ubijao... To moze svako. Eto, ja bas znam par tih ljudi... Moja drugarica, iako nije emo, ima malo destabilizovanu psihu. Onda... Moj drug koji je bas emo ( iz Petnice ) je tako lud... Pa ja ne znam ludju osobu od njega... Malo mu je pokvarena masta... Ali lik je totalno super. Onda... Moja neka drugarica.... Ma ljudi, ako su emovci, nisu ludi... Sta njima fali? Moj drug koji ima sada 21 ili 20 godina malo se oblaci ko emo i to... Ali on je totalno ok... Bas sam se juce sa njim druzila i pricala... Ako mislite da su svi emosi ludi, e onda ste vi za ludnicu!
Ko si ti?
|
|
| |