Adidas predstavio ‘bose’ patike
|
|
|
post # 1 | 02.09.2011 , 8:30 AM
|
Kompanija ’Adidas’ napravila je svoje prve ’bose’ patike pod nazivom ’’Adipjur trejner’’.
’Adidas’, koja je druga po veličini svetska sportska kompanija, predstavila je nedavno svoje prve ’bose’ patike za trening, koje su dizajnirane tako da osoba koja ih nosi ima utisak da je bosa, jer ima veoma malo materijala između noge i podloge.
Ova obuća štiti stopala i veoma je dugotrajna. ’Adipjur trejner’ su mešavina neke vrste rukavica za noge i tradicionalnih patika i naći će se u prodavnicama širom Amerike u novembru po ceni od 90 dolara.
Ove cipele su deo strategije ’Adidasa’, čije se sedište nalazi u Nemačkoj, da se proširi i na američko tržište gde njegov rival ’Najki’ dominira.
Dizajn novih ’Adidasovih’ ’bosih’ patika je veoma zanimljiv, prepoznatljive tri crte su jarkih boja, izgled je kao patika i postoje pregrade za svaki prst kao kod rukavica, koje omogućavaju prirodnije kretanje, prenosi AP.
- ’Adipjur trejner’ su jedinstveni komad sportske opreme za elitne sportiste, čiju smo cenu prilagodili običnim potrošačima kako bi i njima bile dostupne, rekao je predsednik kompanije ’Adidas’ u severnoj Americi, Patrik Nilson.
Ideja koja je navela kompaniju ’Adidas’ da proizvede ovu vrstu patika je da se telo optimalno kreće.
Obožavaoci ovih patika tvrde da im one omogućavaju da imaju što prirodnije pokrete tela.
Biolog i trkač Danijel Liberman je prošle godine na Harvardu objavio svoj rad u kome navodi da je trčanje bez obuće mnogo bolje za noge, jer trkač ima manje opterećenje na nogama u poređenju sa onima koji trče u tradicionalnim patikama.
Obućari i zdravstveni radnici predlažu da se na ovu vrstu obuće prelazi postepeno, jer treba pustiti telo da se prilagodi prirodnom kretanju, kako ne bi došlo do povreda.
- Upotrebom ovih patika ojačavaju se mišići za koje ljudi ni ne znaju da postoje na stopalima, potkolenicama i u celim nogama, objasnio je organizator za obuku i organizaciju profesionalnih sportista, koji radi za ’Adidas’, Mark Verstegen.
Poruku je menjao/la igortehno - Petak, 02.09.2011, 8:30 AM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 2 | 02.09.2011 , 8:50 AM
|
Zanimljivo. Ruzno mi izgledaju, ali mozda su dobre i udobne. Inace volim adidas.
|
|
| |
|
post # 3 | 02.09.2011 , 8:54 AM
|
haha drama
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 5 | 02.09.2011 , 9:42 AM
|
cito sam o ovome prije bas su ruzne nebi ih nikada kupio
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 6 | 02.09.2011 , 2:03 PM
|
Quote (AMMIR95) cito sam o ovome prije bas su ruzne nebi ih nikada kupio vjerovatno će biti samo za atletičare, maratonce i slične sportove, gdje nema fizičkog kontakta.
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 8 | 02.09.2011 , 4:14 PM
|
Meni se ne svidjaju
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 9 | 02.09.2011 , 7:42 PM
|
Nisu lepe ali su interesantne
|
|
| |
|
|
|
post # 12 | 02.09.2011 , 8:49 PM
|
Veoma čudno
Sharooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon
|
|
| |
|
post # 13 | 02.09.2011 , 9:39 PM
|
Bila bi senzacija da sa ovim tenkom izadjes u grad....
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 14 | 02.11.2011 , 5:52 PM
|
TommyVercetti, da bas su cudne
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 11.02.2012 , 10:08 AM
|
Ja imam ovakve
Sharooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon
|
|