Da li mislite da se danasnje devojke oblace prenapadno?
|
|
|
post # 1 | 10.03.2012 , 10:08 AM
|
prolece polako pocinje....krenem u setnju gradom i razgledam.....primecujem da vecina devojaka (opet) seta u uskoj odeci obaveznog tigrastog dezena(kako im vise ne dosadi )onim eskimskim cizmama ah da ne zaboravim neizostavne ogromne suncane naocale(za ciju se izradu potrosi jedna sofer-sajba od fice)..ja se izvinjavam devojkama jer nisam bas nesto preterano upucen u tu modu,ali sta prvo pomislim kada vidim tako obuceno devojku....pa to bih da zadrzim za sebe..i da naglasim da ima i devojaka koje su ukusno odevene bilo da nose minicu ili usku odecu..pa da cujem i vasa misljenja
|
|
| |
|
|
post # 3 | 10.03.2012 , 10:34 AM
|
pa ne volim preterivanje..i ovim postom sam pokusao da docaram i karikiram situaciju Quote nevolim izgledati napadno i preterano i da zapadam u oci drugima. cenim Quote ukusi su razliciti,potpuno mi je svejedno ko sta nosi,dok se u tome sam dobro oseca slazem se,o ukusima se na raspravlja ali svatko ima pravo na svoje misljenje
|
|
| |
|
post # 4 | 10.03.2012 , 10:39 AM
|
Ja mislim da svako ima pravo da se obuče kako god ko hoće,ali ipak to usko jako,tigrasto bla bla bla mi je fuj. Ko voli neka izvoli.
|
|
| |
|
post # 5 | 10.03.2012 , 10:43 AM
|
Ma itekako.. Samo, nisam od tih slučajeva..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 10.03.2012 , 8:28 PM
|
danasnja omladina je ostro zajebana, trebaju oblaciti ono u sta ce se osecati prijatno ali njima je vaznije kad dobiju kom. uf kakvi bataci u jbt-e pirsing na pupku i ostalo
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 7 | 10.03.2012 , 8:56 PM
|
A šta ćeš neko voli da se omladina okrece za njom . Meni to nije baš nešto i ne zanima me to neka se svako oblaci kako oce.A one velike naocale su nosile i preko zime snijeg sipa ono nabilo naocale i hoda tako O,o al hajd to je sada IN
|
|
| |
|
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 9 | 10.03.2012 , 9:02 PM
|
To skidanje po ulici ne bi trebalo da mi smeta xD ali ipak ne volim kad vidim to najezim se hladno a neke u suknjici se promovisu strasno mi je to malo
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 10 | 23.04.2012 , 1:07 PM
|
Pa ne oblace sve...opet...to je stvar osobe..neka se oblaci kako ko hoce...a kome se ne sviđa neka ne gleda...sva sreca pa nismo svi isti
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 23.04.2012 , 2:51 PM
|
Bolje napadno nego da su u skafanderu....
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
"Old school"
|
post # 14 | 23.04.2012 , 3:41 PM
|
Ne primecujem takve vrste devojaka, meni nisu interesantne... Volim da vidim devojke u farmerkama i sa nekom koznom jaknom, ili pak u nekim opustenim trenerkama sa nekom opustenom majcom/duksem...
Kada ih vidim da se nose kao neke sponzoruse, odmah bih ih pitao hoce li da mi p****e k***c...
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 15 | 23.04.2012 , 5:49 PM
|
Sve zavisi od osobe do osobe... Ja iskreno volim da se sredim, volim tigraste kombinacije, ali se ne oblacim prenapadno... Ako obucem minic obucicu zatvorenu majicu, i obrnuto... Ne volim da vidim djevojke oskudno odjevene.
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 16 | 23.04.2012 , 8:25 PM
|
Oblače se taman.
|
|
| |