Transvestiti
|
|
|
post # 1 | 28.03.2011 , 3:23 PM
|
Da li transvestit pod obavezno mora biti i gej? Da li se transvestiti oblače u odeću suprotnog pola samo zato što se boje ili ne mogu sebi da priušte operaciju promene pola? Bolest ili... ? Šta mislite o njima?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 29.03.2011 , 8:29 AM
|
Ma tući će njih Crvena Zvezda...bar s tri razlike
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 3 | 29.03.2011 , 12:32 PM
|
Quote (badule) Ma tući će njih Crvena Zvezda...bar s tri razlike xaxax xDDD Pa ja neznam ni sta je to transvezit ako se tako pise
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
post # 4 | 29.03.2011 , 12:33 PM
|
Quote (rIzLa98) Pa ja neznam ni sta je to transvezit ako se tako pise ee biseru
|
|
| |
|
post # 5 | 29.03.2011 , 12:59 PM
|
Quote (badule) Pa poremećaj hormona,msm... Želi da bude žensko,a muško je. Neki čak imaju i razvijene grudi... Tragedija ljudskog bića... aaa ok
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
|
post # 7 | 06.07.2011 , 9:58 PM
|
Bolest, ništa drugo!
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 9 | 20.07.2011 , 1:52 AM
|
Bolest...
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 11 | 29.02.2012 , 9:29 PM
|
Ko voli neka izvoli,ali meni lično je to nekako fuj. Ali nemam ništa protiv.
|
|
| |
213 poruka na forumu
| |
5
| |
74
|
|
post # 12 | 29.02.2012 , 10:47 PM
|
Dobri ljudi za izbjeć'
|
|
| |
|
post # 13 | 01.03.2012 , 0:15 AM
|
Transvestitizam spada u poremecaje sexualnog identiteta. Podrazumeva privremeno uzivanje u pripadnosti drugom polu, u oblacenju odece suprotnog pola. Pritom ta osoba, ovim cinom se ne uzbudjuje sexualno i ne zeli da menja pol. Po meni se ova pojava ne mora vezivati za homosexualnost. Homosexualnost nije bolest, dok ovo jeste. Cesto se ovaj pojam mesa i sa Transsexualizmom koji se karakterise "feeling-om" osobe da pripada drugom polu i ta osoba ocekuje ili zahteva od medicine promenu pola, kako bi prilagodjavanje subjektivnom dozivljaju sebe bilo potpuno. Osoba zeli da zivi i bude afirmisana kao licnost suprotnog pola, cak i po cenu hormonalne terapije i brojnih hirurskih zahvata. Ovaj poremecaj takodje spada u poremecaje sexualnog identiteta.
Ja, licno nemam nista protiv ovih osoba, narocito ovih drugih. Nisu oni birali da se tako rode i sigurno im nije lako. Nije mi ni malo prijatna pojava istih, ali ne mozemo ih ubiti, niti treba. I oni su ljudi kao i mi i imaju potrebe kao i mi. Za moj ukus je to malo 2 much, ali ipak je sve to posledica poremecaja.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 14 | 18.09.2012 , 3:54 PM
|
I to su ljudi. Ako im je tako dobro, i ako ih to ispunjava, i meni je super. Tolerancija je najlepsi ljudski oblik posle dobrote. Meni su cak i simpaticni u svojim tim transformacijama.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 15 | 18.09.2012 , 4:01 PM
|
Ne podrzavam.....mislim da je neki poremecaj licnosti mada u svakom slucaju i da je bolest NE PODRZAVAM
|
|
| |
|
post # 16 | 18.09.2012 , 4:06 PM
|
Max_Peric, pa i ne moras da ih podrzavas. Samo budi tolerantan. To je dovoljno!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 17 | 18.09.2012 , 4:13 PM
|
hmm,ja se slazem sa gore navedenim obajsnejnjima i tumacenjima,ali bbih dodao i jos jednu..naime,ova rec ili nacin zivljenja u bipolarnom poremecaju javnog vida informisanja potice iz 12 veka,oblast Malarija i izvedenica ej od tri reci koje su eonima godina psoel stopljene u jednu ...naime,prvo je Bog stvorio rec i to je bila prva vest dana,druga je bila kada je jedna cika,ime poznato redakciji,pao nis stepenice u trans,i treca j ebila kada je Bog stvorio coveka Spilberga,ovaj se ozenio nekom zenom i ona mu rodila sina Itija mladjeg.Posle su razni mudraci pretumbavanjem ovih reci i usled elementarnih tektonskih poremecaja u stratosferi planete obuhvacene sexualnim fantazijama i fetisa ka suknjama,dosli do jedinstvene iemnice koja se do dana danasnejg zarzala u narodu i narodnostima kao Transvestit.Postoji i komplikovanije objasnjenje ali...
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
51 poruka na forumu
| |
3
| |
210
|
|
post # 18 | 19.09.2012 , 1:17 AM
|
Sta dodati? Kolega gore je sve strucno objasnio
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 19 | 20.04.2013 , 2:30 PM
|
Svako ima svoj izbor.. I može da radi sa svojim životom šta hoće .. Tako da ne podržavam a i ne osuđujem
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 20 | 22.06.2013 , 10:48 AM
|
to je bolest
|
|
| |