Popis
|
|
|
post # 1 | 04.10.2011 , 6:27 PM
|
Svi znamo sta je popis... Kako gledate na ovu stvar? Da li cete se iskreno izjasnjavati? Smatrate li da ce drzava manipulisati podacima i zloupotrebiti ih u smislu davanja vasih podataka strankama, bankama, agencijama koje ce vas trpati u razne ciljne grupe i posmatrati vas kao moguci plen zgodan za izmanipulisati... Kazu da su kazne velike ako dajete pogresne podatke a isto tako i ako ne zelite da se izjasnite.
Vasi komentari
|
|
| |
|
post # 2 | 04.10.2011 , 6:38 PM
|
ma ko im klacka koske ja sam daleko bice -1 xixixixi
evo uzivo kakose odgovara na takve teme
|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
post # 3 | 04.10.2011 , 7:02 PM
|
U nas u BiH nece nikad popis uraditi, i ja msm da se svaki gradjajnin treba jasno izjasniti sta je i tko je. I ne mislim da nas mogu vise politicari iskoristiti, jer su nas totalno iskoristili, a sada iskoristavaju nasa prirodna bogatstva. ali sta ces kako nam je tako nam je
Mk4
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 4 | 04.10.2011 , 7:18 PM
|
Ja necu davati nikakve podatke-davace ih moji roditelji Inace,iskoristice ih sigurno na nasu stetu...A ima i mnogo lazi o tome,neki,cak,lupaju gluposti da ce i kompjuter biti oporezovan. Ja mislim da to nije istina ali ako je istina onda izvidnjenje svima koji tako misle (a samo nam fali i to da nam oporezu pa da se drzava bogati na nas racun)
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 04.10.2011 , 7:42 PM
|
meni je danas bila zena iz popisa... sta vise korektno je uradila svoj posao, postavila pitanja mi odgovorili, i ona otisla... sta ima tu da nesto krijem... na kraju krajeva sve to moze i da se proveri... ovi podaci ce pomoci u daljem razvoju drzave, ali sam cula da neki na to reaguju kao da je ne znam ni ja sta... ja sam za da svako kaze... zasto da se ne zna koliko ima ljudi sa kosova, koliko je njih ugrozeno, koje vere preovladjuju...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 04.10.2011 , 7:54 PM
|
Meni je juče bila žena. Super je bila, nemam reči. Nije ona kriva za ona debilna pitanja. Ja sam trenutno sama i npr. nisam mogla da odgovorim tačno na par pitanja u vezi majke jer prosto nisam znala odgovor. Mislim da ga ni ona ne bi znala. Npr. žena je upisala da moja majka nikada nije radila, iako jeste. Jer ako obeležiš da je radila, moram da znam registarski broj radnje i mali milion drugih podataka. Pa odakle bih ja to znala? I još neka pitanja. Pa neka proveravaju, baš me briga! Neka upišu oni podatke ako ih nađu.
|
|
| |
|
post # 7 | 04.10.2011 , 8:19 PM
|
Nisam bila.. Ali, ljudi su bili fini prema mojoj mami i sestri.
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 8 | 04.10.2011 , 8:24 PM
|
Moj drug je radio popis, pa sam isao sa njim...Pitanja su....da ides da se bacis sa Brankovog mosta...smesnija pitanja nisam video u zivotu...Ali sam uzeo 2000
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 10 | 04.10.2011 , 10:38 PM
|
kao na potez ove lopovske drzave da odredi koliki je porez da lupi.piatanja su takve nebuloze da je to uzas ko da je tadic pravio uptnik ubi boze
pozdrav svima
|
|
| |
|
post # 11 | 04.10.2011 , 11:09 PM
|
Ma to su špijuni vatikanski! Inače neću lagati, možda jedino "zakrivim" istinu 3:) I smatram da će država manipulisati podacima i zloupotrebiti ih u smislu davanja mojih podataka strankama, bankama, agencijama koje će me trpati u razne ciljne grupe i posmatrati me kao mogući plen zgodan za izmanipulisati...
|
|
| |
|
post # 12 | 04.10.2011 , 11:15 PM
|
Ovo nije popis stanovnistva.. Broj stanovnika se odprilike zna...na osnovu placanja srtuje, telefona.... Za koju svrhu su popisivali ne znam, ali popis stanovnista nije sigurno... Oko para se sve vrti, pa i ovde je to slucaj... Uzimaju od sirotinje da daju bogatima...
Poruku je menjao/la Mortal - Utorak, 04.10.2011, 11:17 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 13 | 05.10.2011 , 2:55 PM
|
ma ljudi ne morate na sva pitanja da odgovorite, ima par koja mozete da preskocite...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 15 | 05.10.2011 , 6:19 PM
|
Kod mene jos nisu dolazilili! Mislim da je to ok, i da swakako treba da se vodi evidencija, statistika i sl. Potpuno podrzavam i potpuno je ispravno!
|
|
| |
|
post # 16 | 08.10.2011 , 1:54 PM
|
Kod mene su dolazili nista samo pitali neka osnovna pitanja i otisli
|
|
| |
|
post # 17 | 08.10.2011 , 1:56 PM
|
Ja nemam pojma,nisam ni bio kuci kada su dolazili tako da ne znam o cemu se radi,a i cemu popis kada oni svi to vec znaju,imaju maticne brojeve i to pa neka racunaju sami
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 18 | 09.10.2011 , 10:53 PM
|
Mogu da popisuju i neka popisuju. Meni nauditi ne mogu. To je potrebno za korist drzave,koja je uvek gledala samo kako za sebe da pribavi korist,a na mene je davno zaboravila. Sram je bilo...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 20 | 10.10.2011 , 10:32 PM
|
Drzava mora na svakih 10 godina da odradi svoj posao takav je zakon. Nase je da kazemo ono sto hocemo ali na danasnje vreme ne moze nista da se sakrije. Evo bas jedan klip o popisu http://www.youtube.com/watch?v=vi1lVSkN6RA
|
|
| |