Bolesni umovi!
|
|
|
|
post # 2 | 13.12.2010 , 2:05 AM
|
pa ti me covece-devojko- iz post u post sve vise i vise iznenadjujes(prijatno )naravno odakle si iskopala i ovu temu!?!?!?!? pazi ovde ima i dosta mladih osoba neznam kako bi ovo sve podnele evo za pocetak posetite sajt CKMa ili procitajte novembarsko ili pak oktobarsko izdanje(ne mogu se sada tacno seti o prvenstvu sveta najpoznatijih serijskih ubica prosloga veka pa i dalje oni su to izneli na kranje zabavan i sarkastican naacin ali cinjenice u tome clanku su100procentno zasnovane na pravim cinjenicama i podatcima koje se o tim ljudima mogu dobaviti iz arhiva FBIaja i ostalih sluzba bezbednosti tih zemalja morbidnost teksta je zaista zapanjujuca i preporucujem da njegovo citanje nije preporucljivo za citaoce mlacje od 10 godina ne clanak je zaista fascinantan jos jedna cinjenica vezana za ovu temu koju sam takodje procitao u nekome od brojeva tog magazina su filmovi u koima covek lize zenku sisu(da se tako izrazim kao oni u pravom kontekstu) ne preporucljivi gledaocima mladjim od 18 godina a da pak da su filmovi u koima covek macetom odseca tu istu ne cenzurisani i i preporucljivi svim uzrastima--svakako mislim na Americku produciju horor ili akcionih uzasnih filmova koima truju i deklasiraju svoju i vec maloumnu i zaostalu naciju--
!!!
|
|
| |
|
post # 3 | 13.12.2010 , 6:27 PM
|
1. sandra1000, opasna ti, preopasne teme imas 2. svaka ti cast... 3. da ja nastavim... e ovako, svet u kom ovaj narod ziv, postaje sve opasniji iz dana u dan se desavaju ubistva, mucenja i silovanja ( itd. itd. ) i zasto? zato sto neke budale imaju zatrovan mozak!!! tu stoku treba BRE ISTREBITI!!!
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 4 | 13.12.2010 , 7:57 PM
|
Vracamo se na SMRTNU KAZNU.... Zna se sta bi SPARTANCI radili takvima.... Ne zna se sta bi im ja sve mopgao raditi.... Tacnije ne znam ni ja.... Ali Boga svoga kome se klanjaju(a njihov je bog sotona) neka mole da im ja ne budem ni dzelat ni sudija....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 6 | 04.01.2011 , 1:56 PM
|
evo ja cu... Quote (Crazy) sa nasom DxD, .. je li ja to vidim NASOM???
Ko si ti?
|
|
| |
|
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 8 | 06.01.2011 , 0:36 AM
|
haha
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
post # 9 | 09.01.2011 , 10:07 PM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 10 | 09.01.2011 , 10:08 PM
|
vidis... nisi bio tu neko vreme i eto...
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 11 | 08.07.2011 , 4:35 AM
|
i...Sta je bilo na kraju ove DxD-Crazy price?
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 12 | 08.07.2011 , 12:25 PM
|
Sve to treba u karantin ili na lečenje, da se to ne širi više.
|
|
| |
|
post # 13 | 08.07.2011 , 1:07 PM
|
Ja stvarno ne mogu da pričam o tim nastranim i bolesnim ljudima, ne bih da trošim reči na njih. Ne mislim ništa lepo, i kad pomislim na njih odmah se iznerviram a kad se iznerviram onda me zaboli glava, tako bih radije o lepim temama.
|
|
| |
|
|
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 18 | 10.07.2011 , 0:09 AM
|
jaobrate, to si u pravu... ali je poenta u ovome sto sto smo mi normalni ljudi, a ovi gore su bolesni i poremeceni, cim rade to sto rade..
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|