Zet/snaha crne boje koze??
|
|
Mallena
|
post # 1 | 19.08.2012 , 1:23 AM
|
Kako bi vasi reagovali?
Kako biste vi reagovali?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 2 | 19.08.2012 , 4:42 PM
|
To je super! xD
DD11
|
|
| |
|
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 4 | 19.08.2012 , 4:49 PM
|
U slucaju ja da dovedem meleskinju ili brazilku neku, ne bi me zanimalo nicije misljenje. Moji bi odreagovali kao i da je bela, samo je bitno da se mi volimo. Kad bi brat doveo tako nesto, sigurno bih poludeo od ljubomore.
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |
Mallena
|
post # 5 | 19.08.2012 , 4:50 PM
|
MakeLoveNoSleep, a sestra zeta crnca???
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 6 | 19.08.2012 , 4:52 PM
|
Bilo bi mi super, jos kad bi dobila crno dete bilo bi u fulu. Bilo bi mi bas gotivno.
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |
Mallena
|
post # 7 | 19.08.2012 , 4:53 PM
|
Auh sto smo liberalniiii... na rijecima!
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 8 | 19.08.2012 , 4:54 PM
|
Veruj mi da je tako. Sto se tice toga, pre mozda par meseci imao sam takvu polemiku sa sestrom oko toga. Ona mi je isto to rekla sto i ti sad, a ja sam je ubedjivao da nadje crnca hahahah..
|
|
| |
|
post # 9 | 19.08.2012 , 6:09 PM
|
Ovako ja kad bih doveo neku meleskinju ili bas crnu ko ugarak bilo bi ok niko mi ne bi u porodici nista rekao, jer me ustvari ne bi bilo briga sta ce da kazu to je moja stvar. Ali sestra sutra da dovede crnca e to je vec drugo, ne bih se slozio.
|
|
| |
|
|
|
|
post # 13 | 19.08.2012 , 6:53 PM
|
Quote (JahRastafarI93) pa sta fali ako seke dovedu malo tamnijeg!?
Malo tamnijeg tj... pocrnelog momka da, a crncugu ne.
|
|
| |
|
post # 14 | 19.08.2012 , 6:56 PM
|
Pa ja ne znam šta je tu neobično.. Inače, moja baba, koja je inače bela ( ) je rodila moju tetku koja je onako... Kao da je svaki dan na moru. A ona ima ćerku, tj. moju sestru koja je... Ki ciganče.. ( bez uvrede za Rome ) I svi kada me vide sa njom se čude.. Pigmenti čine čuda.
Ko si ti?
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 15 | 19.08.2012 , 7:21 PM
|
Bilo bi super.....naravno tu je i prosiravanje porodice........zasto da se u Srbiji ne dosele neke Brazlilkinje ili Afrikanci.....msm mozda ih i vec ima Bilo bi super Bolje da vodimo ljubav a ne rat
|
|
| |
|
post # 16 | 19.08.2012 , 7:22 PM
|
RoobieVamps, ima ih proverio sam al oce i da idu :P nemamo glupo more xD a crno nee nekako sam naviko na oprano pervolom...belo ostaje belo ;)
Poruku je menjao/la MFTTL - Nedelja, 19.08.2012, 7:23 PM
|
|
| |
|
post # 17 | 19.08.2012 , 7:49 PM
|
ja bih reagovala normalno,....ako dovedem dovedem....ahhh moji hoce da me udaju za nekog crnca zagovaraju,tako da ne verujem da bi bilo neko veliko iznenadjenje i sok ahahhaha...
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 18 | 20.08.2012 , 8:37 PM
|
pa sta fali nama crncima? x"""D
Be my love?
|
|
| |
|
post # 19 | 21.08.2012 , 5:30 PM
|
Prihvatila bih to. Nije mi bitno da li je neko crn, beo, zut... Znate kako kazu - Ljubav ne bira mesto, pol, boju koze, veru, ni vreme kad ce se desiti...
|
|
| |
|
post # 20 | 21.08.2012 , 5:53 PM
|
Već sam se susrela s tim..
Meni lično to ne smeta,a nije ni drugima smetalo. Mislim da je to jedna normalna stvar.
|
|
| |