Po meni ista pravila vaze i tamo i ovamo... I na netu i van njega mozes naici na neku osobu s kojom ces se pronaci... isto tako ima osoba u koje ces se razocarati,na netu ljudi vise slusaju,vise se otvaraju,naravno prave osobe,i ovde ima foliranta ali to nije poenta Uglavnom Moja lista druzenja se siri i siri Kao sto u real life imam mnogo drugova/drugarica tako i ovde,neke jos uvijek nisam upoznao sto se tice EC-a ali bice vremena i svega za tako nesto Mozda neki kolektivni masovni party ljudi sa EC
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
Ljubi vas sve Mallena i falite mi onakvi kakvi ste nekad bili... Posebno moja žena Leksi za kojom tragam već godinama u realnom svijetu... Ako neko zna bilo kakvu informaciju o njoj, voljela bih da mi pomogne!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"