Pravi Prijatelji
|
|
|
|
|
post # 181 | 13.08.2012 , 3:07 AM
|
"prijatelje drzite blizu sebe - a neprijatelje jos blize" par nozeva u ledja i nisu tako strasna stvar - postoje i mnogo gore stvari koje ce vam se na tu temu desavati u zivotu - tako da je ovo sto je vas povredilo samo jedna mala smejalica videcete sami - vreme ce pokazati
!!!
|
|
| |
|
post # 182 | 13.08.2012 , 3:07 AM
|
Sto vise ljudi upoznajem to sve vise verujem da pravi prijatelji i ne postoje...svi samo udju u tvoj zivot,iskoriste te i nestanu ili jos gore naprave rsum u tvom zivotu...
|
|
| |
|
post # 183 | 13.08.2012 , 3:07 AM
|
Naravno Da Postoee. Samo Nekad Pomislimo Da Nam Je Pravi Prijatelj, Onaj Koj Bas Niee. :/
TheViper!!!
|
|
| |
|
|
post # 185 | 13.08.2012 , 3:08 AM
|
Muškarac ženu, može voleti kao majku, sestru, ljubavnicu ili ćerku. U njegovom mozgu ne postoji pojam ŽENA-PRIJATELJ. Može je poštovati kao sestru, ili žudeti za njom kao za potajnom ljubavnicom, ali nikako je voleti kao prijatelja. Zašto?! Odgovor je prost. Muškarci biraju nove prijateljice po izgledu! Još od najranijih dana, njihove prijateljice postaju one devojke, koje su im simpatičnije. To se nastavlja i kasnije! I tako, dok žene posmatraju muškarca kao prijatelja, i ništa više, muškarac ženu posmatra uvek, kao nešto više od prijatelja... Kao potencijalnu ljubavnicu! Muškarac toga ili nije svestan, ili je dovoljno pametan da Vam to ne prizna. Jer bez obzira na ljudske kvalitete žene, on odbacuje kvalitete i posmatra je samo kao ženu. Naravno, priroda je tako udesila stvari! Ne verujete?! Koliko muškaraca se posle petnaeste godine druži sa ružnim devojkama, ili bira za poznanice ružne i (fizički) ne dopadljive žene?! Minoran procenat! A, zbog čega?! Pa, vraćamo se na osnovu „muškarci biraju nove prijateljice po izgledu“. Postoji i ono druženje gde muškarac vidi neku korist u druženju, i kada ostvari tu korist, prijateljstvo prestaje. Tada žena može biti ružna. Ali kada bira svoje žensko društvo, on bira najbolje (čitaj: njemu najdopadljivije) dostupno. Nema tog muškarca koji nije pomislio na seks sa svojom prijateljicom! Tekst nije moj ali slazem se potpuno sa svakom napisanom reci zato sam ga i postavio
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
post # 187 | 13.08.2012 , 3:08 AM
|
Prjateljstvo, sta je to?
|
|
| |
|
post # 188 | 13.08.2012 , 3:08 AM
|
Anubis, 'sta li se sve nalazi u tvojoj glavi - peterano dobro odradjujes svoje postove - uvek cekam kada se pojavis na nekom postu sta ces novo inteligentno napisati - svaka ccast
!!!
|
|
| |
|
post # 189 | 13.08.2012 , 3:08 AM
|
Nekako razmisljam ali se ipak slazem sa odgovorom iznad sebe u pravu je jer to tako bude na kraju ostanes i gledas u prazno pitas se sta se desilo zar je to ono nase naj prijateljstvo!!! Meni se desilo da sam mu mnogo verovala i mislila tako je i obrnhuto ali sam shvatila nakon evo 2-g da sam uzalod verovala da ja i ona izgleda nemamo nista zajednicko i sad se pitam dali je ista bila istina
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 190 | 13.08.2012 , 3:08 AM
|
zato ti predlazem na nadjes nekoga muskarca za svoju novu najbolju prijateljicu - pitomiji su - lakse se odrzavaju - vise slusaju-manje pricaju - i bice tu za vas do kraja zivota - - ozbiljan sam -
!!!
|
|
| |
|
|
post # 192 | 13.08.2012 , 3:09 AM
|
Quote (Dragan333) I mislim da musko i zensko mogu biti dobri drugovi. da ali to nije pitanje - pitanje je - DA LI ZENSKO I MUSKO MOGU BITI DOBRI PRIJATELJI-
!!!
|
|
| |
|
|
post # 194 | 13.08.2012 , 3:09 AM
|
"Da bi imao prijatelja, moras biti prijatelj"..... niste svesni koliko je ovo kompleksna tema!!! mada koliko vidim vecina tvrdi da npr u musko/zenskom prijateljstvu muskarac je otvoreniji iskreniji itd. i to ste u pravu.....dame bez uvrede ali u pravu su " zenski mozak vocka cudnovata"........
|
|
| |
|
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 198 | 13.08.2012 , 3:10 AM
|
ja imam 2 prava prijatelja druzim se sa njimas 10 godina ama bas smo naj haveri ... svako svakome pomaze
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |