Pravi Prijatelji
|
|
|
|
|
post # 201 | 13.08.2012 , 3:10 AM
|
i najbolji prijatelj ce te kad- tad iznevjeriti! ( bolje imati 1.pravog nego 1000 laznih prijatelja) :D
Nemoj žuriti s ljubavi. Čak se i u bajkama sretni završeci nalaze na posljednjoj stranici. ;)
|
|
| |
|
post # 202 | 13.08.2012 , 3:10 AM
|
ma u danasnje vreme prijatelja je malo onih pravih a prijateljstvo izmedju musko i zensko postoji u pocetku dan dan ipo pa uvek preraste u nesto vise ...
|
|
| |
|
post # 203 | 13.08.2012 , 3:11 AM
|
Mnogi prijatelji barataju nozevima kao cirkuzanti...Mudrost dobrog odnosa teshka stvar-solomonskog reshenja!
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 204 | 13.08.2012 , 3:11 AM
|
Quote (sandra1000) DA LI POSTOJI PRIJATELJSTVO IZMEDJU DRUGA I DRUGARICE ILI JE TO IPAK NESTO VISE...?
Pa postoji to prijateljstvo ako su i drug i drugarica zauzeti. Ako su slobodni malo duže, to prerasta u ljubav.
|
|
| |
|
|
post # 206 | 13.08.2012 , 3:11 AM
|
Da da ima tu neke cari u prijateljstvu samo nije dobro ako mi je prijatelj dobar ono faca e onda je problem ako nije moj tip ako me ne privlaci apsolutno ili cak da je gey e onda smo naj drugari
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 207 | 13.08.2012 , 3:11 AM
|
Problem vecine ljudi je to sto uvek pokusavaju da promene drugu osobu...to im je lakse nego da ih prihvate takve kakvi su, ali tek kada ga prihvatimo sa svim vrlinama i manama mozemo reci da smo mu dobar prijatelj.U prijateljstvu mora biti mnogo tolerancije i poverenja....a toga je danas malo. Prijateljstvo izmedju muskarca i zene moze da postoji, ma da retko, ali to su mnogo bolja prijateljstva i kvalitetnija od prijateljstva osoba istog pola.
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 208 | 13.08.2012 , 3:11 AM
|
imam ih dosta sa kojima sam jako dobar prijatelj i uvak se nadjem ja njima i oni meni jer se tako prijatelji prepoznaju kad je potrebna pomoc
pozdrav svima
|
|
| |
|
post # 209 | 13.08.2012 , 3:12 AM
|
Dakako da moze postojati prijateljstvo u slucaju muskarca i zene i to samo u dva slucaja: 1. Kada je devojka pamtenija; 2. Kada je mladic gluplji.
To u prevodu znaci, da zena je ta koja treba da postavi granicu prijateljsva, jer ako samo malo mane repom, ode mast u propast. Sto znaci da je dala zeleno svetlo da moze da bude nesto vise.
Ja takvih problema nemam. S kim nemam potrebu da pricam i ne pricam, kome imam potrebu da se obratim ja mu se obratim, ali sam naucila jednu veliku zivotnu skolu: NAJBOLJI PRIJATELJI SU MAMA I TATA U ZAVISNOSTI DA LI IMATE SESTRU ILI BRATA.
Skoro sve devojke ce reci poznatu recenicu: VOLIM JE KAO SESTRU. Ali ni same svesne nisu sta su rekle. Rec KAO igra najvazniju ulogu u recenici. I samim tim daje do znanja da to ni priblizno nije isto.
Uostalom, ko mi moze biti veci prijatelj od brata i sestre? Mozda ja sama! Sedi ispred ogledala i pricaj kad je najteze, nekad je bolje, nego rdjavoj prijateljici ili prijatelju se pozaliti.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 210 | 13.08.2012 , 3:12 AM
|
" Covjek je bogat onoliko koliko ima prijatelja", jeste ali onih pravih prijatelja. Ja bih sebe smatrala jako bogatom da imam bar jednog istinskog prijatelja, koji ce u svakom momentu i u svakoj situaciji biti tu za mene i obrnuto. Danas, ljudi olako shvataju prijateljstvo i rijec prijatelj razbacuju nesebicno, sto je za mene suludo. Prijatelj bi trebalo da ima mnogo dublje znacenje, nesto poput clana porodice. Medjutim, kada se opeknes nekoliko puta o "prijatelje", tesko je kasnije vratiti vjeru u pravo prijateljstvo. Tako da Leksi slazem se sa tobom, porodica je moj nesebicni, bezuslovni i pravi oslonac u zivotu!
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
241 poruka na forumu
| |
60
| |
764
|
|
post # 211 | 13.08.2012 , 3:12 AM
|
Nema vise pravih prijatelja u to sam se uverio mnogo puta,svako gleda svoju korist i ako zelis da budes dobar prema nekome on prema tebi nije..jednostavno receno ne verujem ljudima
Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!
|
|
| |
|
post # 212 | 13.08.2012 , 3:12 AM
|
POSTOJI LI PRAVO I ISKRENO PRIJATELJSTVO... KOME SMEMO DA VERUJEMO, DA LI POSTOJI PRIJATELJSTVO IZMEDJU DRUGA I DRUGARICE ILI JE TO IPAK NESTO VISE...? DA LI VAS JE NEKO RAZOCARAO KOME STE VEROVALI?
POSTOJI , bar se nadam. Ja verujem u musko zenska prijateljstva. Previše njih , previšeeeeeee...
|
|
| |
|
|
post # 214 | 21.03.2013 , 3:12 PM
|
da imam
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
11
| |
166
|
|
post # 215 | 21.03.2013 , 7:24 PM
|