Pitanje oko necega.
|
|
|
post # 1 | 06.05.2013 , 9:54 AM
|
Opet ja o ljubavi ahahha
Pocela je opet da mi se svidja stara simpatija, ali to je preraslo u nesto nenormalno strasno razmisljam o njoj non stop -.- Nas dvoje smo se pre muvali, tj. bili zajedno ali pre 2 godine, ali koliko sam skapirao ona mene opet pocela da gleda. Sad dal me to gledao u fazonu kada razmisljas pa se zagledas u nesto ili me gleda zato sto joj se svidjam.
Ali tu postoji i jedna mala prepreka njen brat, on je jos prosli put bio protiv nas 2 zbog cega nzm :/
kako da nas 2 opet stupimo u kontakt posto ne pricamo skoro godinu dana, smao cao cao. kako da joj se javim prvi to me zanima, i kako da popricam sa njenim bratom, pokusao sam. Ali decko je naumio nesto i toga se drzi. :/Added (06.05.2013, 9:54 AM) --------------------------------------------- Neko da mi pomogne? :/
/
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 2 | 06.05.2013 , 9:58 AM
|
A kakvo je stanje kod nje,ima li decka?
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 3 | 06.05.2013 , 2:00 PM
|
Nema decka bar trenutno. Pitao sam njene drugarice tj. nisam direktno pitanje postavio "ko joj se svidja" nego indirektno isao sam polako, i njihov odogovr na to je bio "(smejale su se, i rekle ne znamo mi)"
Problem je u tome sto ne smem da pridjem opet zbog cega ne znam -.-
Taj prvi kontakt mi je bitan, a ja ne znam da ga uradim.
/
|
|
| |
|
post # 4 | 06.05.2013 , 2:15 PM
|
toshiba013, zašto toliko razmišljaš ? Kada je ljubav u pitanju,sve treba da bude spontano. Bar sam ja takva i kod mene je sve spontano. Što više razmišljaš,više griješiš..
|
|
| |
|
post # 5 | 07.05.2013 , 7:05 PM
|
By_The_Way_, Kako mislis da bude spontano? Mislim u kom fazonu ti to mislis da treba da bude to te pitam.
A to da ne razmisljam, sta treba da joj kazem sve u lice od jednom i da ga ispu*** na kraju i ispadnem budala? :/Added (07.05.2013, 7:05 PM) --------------------------------------------- Neko? :/
/
|
|
| |
|
post # 6 | 07.05.2013 , 7:36 PM
|
toshiba013, ne da mi se dva puta objašnjavati jednu stvar. Pročitaj ponovo šta sam pročitala pa možda i shvatiš šta sam htjela reći.
|
|
| |
|
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 8 | 07.05.2013 , 8:44 PM
|
Quote (Davor) ono zemlja bi se otvorila, uragan spustio itd hahahhahahahah
Ma covece ionako nemas sta da izgubis,samo da dobijes..ako i ona tebe gleda tako verovatno ce ici spontano sto rece By_The_Way_.....
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 9 | 19.05.2013 , 7:03 PM
|
Krenuo sam polako @Boki tako pise da sam 89god, nisam ni skontao. Da sam to godiste, bas bih na forumima trazio predloge
Poruku je menjao/la toshiba013 - Nedelja, 19.05.2013, 7:03 PM
/
|
|
| |
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 10 | 19.05.2013 , 10:36 PM
|
Nisam neki specijalista ali svi kazu samo ponasaj se prirodno Ako joj se svidjas lako je to onda
|
|
| |
|