Brak iz racuna
|
|
|
|
|
post # 3 | 07.04.2011 , 4:32 PM
|
Quote (komsha) nema sta da mislim,devojka ili decko koji su u braku zbog racuna znaju zasto su tu i na sve su spremni,uopste nemoj da mislis da im nesto znaci kako su i sa kim mogli da provedu vreme,da su hteli nesto drugo izabrali bi to.... covek je pojasnio neke stvari
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 4 | 07.04.2011 , 6:54 PM
|
Quote (komsha) nema sta da mislim,devojka ili decko koji su u braku zbog racuna znaju zasto su tu i na sve su spremni,uopste nemoj da mislis da im nesto znaci kako su i sa kim mogli da provedu vreme,da su hteli nesto drugo izabrali bi to.... Bilo shta dodati na ovu temu,bilo bi suvishno..Chovek je dotakao u samu srz...
Poruku je menjao/la anonimus79 - Cetvrtak, 07.04.2011, 6:55 PM
|
|
| |
|
|
post # 6 | 13.04.2011 , 9:37 AM
|
svako ima svoje zasto
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 13.04.2011 , 10:53 AM
|
slazem se sa komsom... uostalom u takvom braku uvek ima prevara... jadnoo...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 8 | 05.07.2011 , 9:02 PM
|
Nikada ne bih bila u takvom braku. Bez ljubavi ne mogu da živim. Pare se lako zarade a prava ljubav i prava osoba se teško nalaze.
|
|
| |
|
post # 9 | 22.10.2011 , 9:17 PM
|
Ne verujem !!
Ali znate danas je sve moguce ima onih koi se mogu kupiti znaci dok love ima oni se vole kad sve ode ode i brak u
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 11 | 22.10.2011 , 11:10 PM
|
imal koja bogata da bi se udala ... ponude sa cifrom na racunu saljite u pp
|
|
| |
|
|
post # 13 | 11.11.2011 , 2:59 PM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 14 | 11.11.2011 , 3:22 PM
|
iz racuna brak pa to tako i treba pola racune placa ona pola ja st je toliko cudno ... ako neplacamo racune ostanemo bez struje vode xaxaxaxaxaxaxaxaxax
|
|
| |
|
post # 15 | 11.11.2011 , 3:24 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 17 | 11.11.2011 , 3:33 PM
|
Ma staces ti kod komsinice ti i onako mozes kosu s mineralnom da peres meni treba tus
|
|
| |
|
114 poruka na forumu
| |
11
| |
85
|
|
post # 19 | 12.11.2011 , 1:29 AM
|
Pa sta znam obicno cujem price i misljenje moje da te devojke koje se uzmu zbog racuna oni su tu zbog racuna i naravno svog partnera zadovoljava a ovamo ona se provodi sa drugaricama uziva pa i ogrebe neki seks sastrane i to je za njih milana za te devojke.... A tako i suprotna strana radi tako da je to lep spoj
Sto se mog misljenja tice licno za mene ne bi nikad zbog racuna ulazio tako nesto...
Placene ubice nikad ne umiru, samo idu u pakao da se regrupisu
|
|
| |
|
post # 20 | 29.11.2011 , 4:37 AM
|
nemogu opstati takvi brakovi
|
|
| |