Sta znaci pitanje "a zbog cega ti mene volis"
|
|
|
post # 1 | 17.05.2011 , 8:26 AM
|
Šta znači pitanje "A zbog čega ti mene voliš?" i koji je najbolji odgovor? Sto se tice pitanja "A zbog cega ti mene volis", je po meni samo odraz nesigurnosti osobe koja postavlja to pitanje. Nekako mrzim to pitanje kad mi neko postavi. Kontam ako osoba ne primecuje da je neko voli i zbog cega je voli onda ne talasaju na istoj duzini. Takva su pitanja po meni suvishna. Vise volim da govorim delima nego rechima. Ali ako bas neko postavi takvo pitanje,meni bi idealan odgovor bio "zbog onoga sto jesi"
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 6 | 01.06.2011 , 0:04 AM
|
nesigurnost u samog sebe savjet ne postavljajte to pitanje
Uploaded with ImageShack.us
|
|
| |
|
post # 7 | 02.06.2011 , 7:30 PM
|
Iskreno kad neko takvo nesto pita on cezne za lepim recima,moze biti i da je sam-sama odlepio od ljubavi a moze da je da on sam ne voli tu psobu a voli da cuje razlog zasto ga voli:)))
Naprimer ja sma znala nekad odgovoriti volim te iz vise razloga volim tvoj osmeh volim tvoje okice volim kad si uz mene kad osecam tu auru koja struji oko tebe ama covece volim te toliko da neznam vise sta da kazem :))
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 9 | 03.06.2011 , 7:12 PM
|
Razlog moje ljubavi..? Neka budu ove rechi.. Jer svaki novi dan drugchiji je s'tobom...Kada te pogledam,znam...imam sve...Kazem sebi...Hajde,sudbino,pucaj...Ja sam malo chvrst zalogaj za tebe....
Poruku je menjao/la anonimus79 - Petak, 03.06.2011, 7:14 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 12 | 23.09.2011 , 11:37 AM
|
To pitanje znaci:)!!! Objasni na bilo koi nacin a najlepsi je nacin kad se oseti kad uzmes nekog za ruku gledas ga u oci i kazes volim te brrrrr kosa mi se jezi :))))kad pomislim taj moment covek pozeli da vecno traje
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 23.09.2011, 11:38 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 13 | 26.09.2011 , 2:50 AM
|
Šta znači to pitanje? Zavisi od načina na koji se to pitanje postavlja. Ako se izgovori onako suvoparno ili histerično, onda stoji priča o nesigurnosti, šali ili mogućem konfliktu. Ako se to izgovori nježno, sa smiješkom na licu, to je znak da nekome treba milovanje ili je ta osoba isuviše mazna. Kad me Srcemoje pita:"A, zbog čega ti mene voliš?" Ja joj kažem:"Zbog toga što je tebe nemoguće mrziti, a ne mogu biti ravnodušan. Šta mi drugo preostaje nego da te volim!"
|
|
| |
|
post # 14 | 26.09.2011 , 2:12 PM
|
Hvala na lepim recima :)sad sam malo ostala bez texa heeeee
Poruku je menjao/la Srcemoje - Ponedeljak, 26.09.2011, 8:31 PM
|
|
| |
|
|
post # 16 | 17.04.2012 , 10:10 AM
|
Quote (badule) HVALA SRCEMOJE.... Jesi li ti to meni rekla... Badule tebi naravno Added (17 Apr 2012, 10:10 AM) ---------------------------------------------
Quote (Davor) Ah to je jedno od onih pitanja koje zene kada postave sta god odgovorio najebo si Bravo Davore ljubi te majka sve si naucio
|
|
| |
|
post # 17 | 17.04.2012 , 10:50 AM
|
Quote (sladja1) Ah to je jedno od onih pitanja koje zene kada postave sta god odgovorio najebo si Slazem se :P
http://www.mylivesignature.com/uploads/2853/f404324a4e41f3d66e2720dfd27f86c0.gif
|
|
| |
|
post # 18 | 17.04.2012 , 11:16 AM
|
Znaci nesigurnost.
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
|
post # 19 | 17.04.2012 , 2:03 PM
|
Ja mislim da ljudi ovo pitanje postavlju zbog nekakve nesigurnosti,straha ili jednostavno iz dosade. Znam jednoga prijatelja koji je mnogo puta postavio takvo i slično pitanje meni jer nije mogao da vjeruje i nije mi vjerovao zašto mi je bio drag. Uglavnom to je jedno od pitanja koje ne volim postavljati,a još manje odgovarati na njega.
|
|
| |
|