Sta nikada ne biste oprostili?
|
|
|
post # 1 | 30.05.2011 , 9:25 AM
|
Sta je ono sto ne biste mogli da oprostite partneru i zasto? Da li vam se desilo nesto na tom polju??? Evo na primjer ja NIKAD ne bih oprostila fizicko zlostavljanje...NIKAD pa ni samar,a imala sam iskustva s tim
|
|
| |
|
post # 2 | 30.05.2011 , 9:59 AM
|
Uglavnom svi kazu laz, prevaru i td. Slazem se, ja nikada ne bih to oprostila! Ali Sladjo potpuno si u pravu, tu spada i fizicko zlostavljanje! Pa i psihicko! Mrzim sve muskarce koji misle da su maco muskarci ako tuku zenu! A u stvari su najvece piii...! Sladjo, sto si to dozvolila?!
|
|
| |
|
post # 3 | 30.05.2011 , 10:27 AM
|
Nikada ne bih oprostila nasilje.. Ali nikada.. i da, lazna prijateljstva kako kaze jedna knjige, prijatelj koji nestane preko noci, nije ti prijatelj tako da.. niti laz, niti bilo kakvu prevaru.. ako sam ja korektna prema tebi budi i ti prema meni, a ne ko zna sta
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 4 | 30.05.2011 , 10:30 AM
|
Quote (Marija_Nikola) Sladjo, sto si to dozvolila?! ah........
|
|
| |
|
post # 5 | 30.05.2011 , 10:32 AM
|
Quote (Marija_Nikola) Uglavnom svi kazu laz, prevaru i td. Slazem se, ja nikada ne bih to oprostila! Ali Sladjo potpuno si u pravu, tu spada i fizicko zlostavljanje! Pa i psihicko! Mrzim sve muskarce koji misle da su maco muskarci ako tuku zenu! A u stvari su najvece piii...!
slazem se !
Dok imaš svoje ja, poštuješ tuđe ti, veruj mi.
|
|
| |
|
post # 6 | 31.05.2011 , 1:54 PM
|
Ko sam ja da druge osudjujem,kada sam stoput u zivotu greshio...Koliko srce treba imati,pa reci ne...Shta ce mi sutra doneti dan?Na koju stranu se okrenuti?Razumnost pre svega...Covek je greshan...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 7 | 31.05.2011 , 1:58 PM
|
Fizicko Zlosatavljanje...
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 8 | 31.05.2011 , 3:23 PM
|
Fizicko Zlosatavljanje i Prevara dele prvo mesto....to je nesto preko cega ne prelazim ni u ludilu.....a posle ide laz,pa sve ostalo....
|
|
| |
|
post # 9 | 29.08.2011 , 9:48 PM
|
Nikad nebi oprostila kad bi me prevario s rodjenom sestrom tad su za mene umrli obadvoje !!!!!!!!! Sve ostalo moze da se razgovara:)
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 11 | 29.08.2011 , 11:17 PM
|
ma ja sve oprastam al troduplo vracam
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 12 | 30.08.2011 , 0:03 AM
|
pozdrav svima
|
|
| |
|
|
post # 14 | 30.08.2011 , 2:19 AM
|
Prevaru...
|
|
| |
|
post # 15 | 01.09.2011 , 3:25 PM
|
Quote (Anubis) gde si se krila celog mog zivota... flowers Sve smo mi opasne na prvi pogled al nam je dusa ipak drugacija Kazem moze da se razgovara da se nadje nesot srednje kako dlaje ili dali dalje postoi Kosa mi se digne kad citam ja bi ga ostavila odmah cim bi me prevario !!!!!!!!!!!!
E cure moje prvo treba da se desi pa onda odlucuje lakse je reci nego uraditi verujte mi tip sam osobe koja puno pati u dusi ali se nedam i moj osmeh na licu nikad me ne odaje
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 16 | 16.09.2011 , 2:05 PM
|
prevaru,makar jedan poljubac,a kamoli sex
|
|
| |
|
post # 17 | 23.09.2011 , 10:46 PM
|
Da mi ankon izvrsnog vremena kaze!!! Za mene je ovo sve bila sala tu nema oprosta e sad sta jos nebi pa ovisi neznam videcu pa cu vam reci
|
|
| |
|
post # 18 | 23.09.2011 , 10:52 PM
|
Quote (Srcemoje) Da mi ankon izvrsnog vremena kaze!!! Za mene je ovo sve bila sala tu nema oprosta e sad sta jos nebi pa ovisi neznam videcu pa cu vam reci Jes' ti opasna!
Ne bih oprostio samo osobi koju ne volim! U našim očima,osoba koju volimo, uvijek ima dobar razlog zašto je učinila to što je učinila.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 19 | 23.09.2011 , 11:34 PM
|
Quote (Srcemoje) E cure moje prvo treba da se desi pa onda odlucuje lakse je reci nego uraditi verujte mi tip sam osobe koja puno pati u dusi ali se nedam i moj osmeh na licu nikad me ne odaje
e pa sad, ja sto se toga tice kad nesto kazem to je tako... mene je decko prevario i od toga dana za mene ne postoji vise... prevaru ne oprastam, a kad bi digao ruku na mene ubila bih ga (to sam napisala vec u jednoj temi). tacno je da su oni jaci i da kad bi krenuli da biju umlatili bi nas, al nasla bih nekako nacin, sto kazu sta mi prvo padne pod ruku... nije mene moja majka rodila zdravu da me neka budala unistava... samim tim sto je digao ruku na devojku znaci da ne voli i ne ceni dovoljno zenu pored sebe!
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|