Voleti nekoga a nisi ga vidio?
|
|
|
Par reči o sebi
|
post # 22 | 01.11.2011 , 3:15 AM
|
Jeste, moguće je.
|
|
| |
|
post # 23 | 27.12.2011 , 2:10 AM
|
I te kako da je moguce samo je patnja
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 24 | 04.01.2012 , 8:18 AM
|
Msm da je to nemoguce... Msm, kakav je svet postao, ima i takvih ljudi koji vole nekog a da nisu ni videli tu osobu... Npr, ja to nikada necu razumeti...
:P
|
|
| |
|
post # 25 | 08.01.2012 , 7:48 PM
|
Covek je cudno bice koje ima posebne osecaje,u javi se zaljubimo u nekoga i traje vreme dok tu osobu zavolimo bilo to iz ljubavi ili drugarstva osoba nam je draga . Tako je i na netu ne vidimo osobu al se druzimo, menjajuci misljenje na forumu pp upoznajemo dusu coveka prepoznajemo iskrenost i laz, osoba nam postaje draga i bez slike. Nesto se desi u nama osecamo neku privlacnost svaki odgovor te osobe nam prija tako i suprotno iz dana u dan nastaje druzenje osetimo neki osecaj u dusi da nam nesto prija kad je tu,zavolimo neznanca u dusi i kad dodje do izmenjivanja slika shvatimo da je to ta osoba koju volimo tad nam je sve novo i lepo na njoj. eto i te kako d amoze da se zavoli
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 26 | 08.01.2012 , 10:09 PM
|
Moze ti neko postati drag. Ali u mom slucaju postojim samo ja Tako da ne verujem da se to moze razviti u mom slucaju.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 28 | 06.06.2012 , 3:48 PM
|
100% moguce
|
|
| |
|
post # 29 | 06.06.2012 , 4:05 PM
|
Quote (Srcemoje) 100% moguce Srce moje lepo, to je samo trenutno svidjanje. To ne moze biti ljubav nikako. Ljubav se mora dotaknuti, osetiti, ugristi, gurnuti, nasmejati, gledati satima oci u oci. A sve ostalo je svidjanje, dopadanje. Cudno prijateljstvo. Da ne kazem intimnije.
I sama znas, da nista nema dok se ne zgrabi rukama. A onda i dramaturgija (sex) :)
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 30 | 06.06.2012 , 4:25 PM
|
Ima jedna ''bajka'' koja se desila zaista. Ja sam joj svedok i svedocim o tome da moze. No...redak primer koji potvrdjuje pravilo. (nema nemoguceg)Added (06 Jun 2012, 4:25 PM) ---------------------------------------------
Quote (larisa) Ne znam nije mi se desilo... Najracionalniji odgovor.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 32 | 23.08.2012 , 2:05 PM
|
Siguran sam da je moguce ali to nije potpuno dok tu osobu ne upoznas,kada je upoznas to je to,onda znas
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 33 | 23.08.2012 , 2:13 PM
|
itekako je moguce
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 34 | 25.08.2012 , 7:54 PM
|
nisam siguran
Be my love?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 35 | 26.08.2012 , 3:37 PM
|
Moguce .
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 36 | 26.08.2012 , 4:54 PM
|
Mogu da volim neku glumicu-glumca neku licnost zbog tog posla sto radi i kako ga radi......Ali emotivno vezivanje za osobu kojoj oci nikad necu videti.....nikad Pa to samo rade oni psiho poremeceni------da ne navodim primere
|
|
| |
|
post # 37 | 26.08.2012 , 8:42 PM
|
Quote (Max_Peric) Pa to samo rade oni psiho poremeceni------da ne navodim primere navedi primer, ja nisam razumeo.
Quote (Max_Peric) Ali emotivno vezivanje za osobu kojoj oci nikad necu videti.....nikad daj molim te. samo pokazujes koliko su muskarci glupi. ako idemo tom logikom, tvoja "srodna dusa" moze biti najlepsa devojka u gradu koja je takodje i najgluplja. naravno, verovatno ces naci sredinu.
a moj odg. na pitanje je pozitivan. citajuci prethodne komentare, video sam da je vec receno ono bitno. ono sto nisam procitao je sledeci primer. Kako slepi ljude vole? oni ne vide nikoga, i njihova ljubav je ona prava, objektivna ljubav, nematerijalna.
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 38 | 26.08.2012 , 10:46 PM
|
Quote (Kokiko92) navedi primer, ja nisam razumeo. Primer:Svi oni koji su poludeli za odredjenim poznatim licnostima....pa tetoviraju nihova imena...glupost Kokiko92, nisam kao ostali....imam neko svoje misljenje..o svemu tome Kokiko92, ne mogu voleti osobu kojoj oci nisam video,bez obzira da li je ruzna ili lepa...nisam takva osoba da gledam po lepoti Izvini ali ja ne idem po tom putu kao ostali......postujte moje misljenje,a ne uporedjujte ga sa misljenjem drugih (Govorim uopsteno za svakog) Kokiko92, Ja nista ne radim logicno...niti radim ono sto drugi kazu....dakle ako kazem da ne mogu voleti osobu kojoj oci nisam video onda je to tako! Nisam materijalista niti trazim nesto nemoguce..... Neznate me nemojte mi suditi!
Poruku je menjao/la Max_Peric - Nedelja, 26.08.2012, 10:48 PM
|
|
| |
|
post # 39 | 26.08.2012 , 11:39 PM
|
Ja mislim da moze. E, sada ja volim mnoge ljude sa ec, a nikada ih nisam videla. Isto tako mislim da moze i da se ljubavno zavoli, ali ako ti je bitniji fizicki izgleda od toga kakva je kao osoba, znaj da ces se odljubiti kada ga vidis, jer mi se cini da si ti koji zavole nekog, a ne vide je-ga se odljube cim je-ga vide. Barem ja tako mislim... :))
Poruku je menjao/la Nechy92 - Nedelja, 26.08.2012, 11:46 PM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 40 | 27.08.2012 , 5:56 PM
|
Moguce. To mi se desilo.
Sve smo mogli mi samo da je duzi bio dan.
|
|
| |