Voleti nekoga a nisi ga vidio?
|
|
|
post # 41 | 01.09.2012 , 0:08 AM
|
Quote (Max_Peric) ne mogu voleti osobu kojoj oci nisam video,bez obzira da li je ruzna ili lepa...nisam takva osoba da gledam po lepoti sta pricas ti??? sam sebi si kontradiktoran...saberi se, pa kazi sta si mislio...
|
|
| |
|
post # 42 | 01.09.2012 , 0:24 AM
|
sve je moguche ali opet zavisi koja je vrsta komunikacije ... ako se ide u ovom pitanju na hot chat, poznajem ljude koji su izjavili ljubav zbog takve vrste komunikacije ...
potpis : ...................
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 43 | 01.09.2012 , 4:10 PM
|
|
|
| |
|
post # 44 | 01.09.2012 , 5:30 PM
|
ovo je prvo forum. a ja iznosim istinu, sa naucne strane, a tebi ako se ne svidja nemoj da se bunis.
|
|
| |
|
post # 45 | 01.09.2012 , 5:39 PM
|
Kokiko92, Max_Peric, vas 2 imate pp, pa se prepucavajte, pogledajte jos jednom naslov/naziv posta, te tako i odgovorite, ne spamujte... ili se uvode strozije mere
:P
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 47 | 01.09.2012 , 6:00 PM
|
Eto... Ja nikoga nisam ovde upoznao licno. Ali su mi svi vrlo dragi i prijatni. Tako da ih sve (sa kim komuniciram) zaista i volim... A ako imaju neku simpa komsinicu za mene volecu ih jos vise a i tu komsinicu cu da volim bez obzira sto je nisam ni vidio nikad...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 48 | 01.09.2012 , 7:25 PM
|
Da li je moguce Voleti nisam siguran...ljude i one koje vidis vremenom ta ljubav nestaje i ostaje postovanje neko... Ali sam siguran da ti se moze neko dopasti bez da ga vidis...tada ne obracas paznju na fizicki izgled vec na njegovu duhovnu stranu...tako da verujem da mozes gajiti neka osecanja ali definitivno ne ljubav
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 49 | 01.09.2012 , 10:34 PM
|
Hectore, Slažem se
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
Mallena
|
post # 50 | 11.04.2013 , 9:34 AM
|
Ja smatram da moze!
Kako otac moze voljeti dijete u majcinoj utrobi?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
33 poruka na forumu
| |
28
| |
216
|
|
post # 51 | 11.04.2013 , 10:22 AM
|
Kocka do kocke,kockica
|
|
| |
|
post # 52 | 11.04.2013 , 1:53 PM
|
Quote (-Mallena-) Kako otac moze voljeti dijete u majcinoj utrobi? Zato sto zna da je njegovo! To je iskrena ljubav i radovanje!
Sve ostalo leti u vazduhu!
. . .
|
|
| |
|
post # 53 | 11.04.2013 , 2:03 PM
|
Quote (-Dzeri-) Zato sto zna da je njegovo! a sta ako nije njegovo, a misli da jeste...? opet ga voli.
|
|
| |
|
post # 54 | 11.04.2013 , 3:02 PM
|
Moze se zasto nebi moglo Ako se misli na ljubav na netu garantiram moze
Mi ne volimo dodirom ili pogledom volimo dusom srcem Mnogi od vas su pojasnili tu ljubav taj osecaj pa se pitam da li smo mi budale ili oni koji misle nemoguce je ubedjuju sami sebe u kontra
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 55 | 11.04.2013 , 6:29 PM
|
Quote (Kokiko92) a sta ako nije njegovo, a misli da jeste...? opet ga voli. Neki ljudi idu iz krajnosti u krajnost!
Lepo rekoh, ''zato sto ZNA''. . .
. . .
|
|
| |
|
post # 56 | 11.04.2013 , 7:15 PM
|
Mislim da je to moguće.
Ne moramo vidjeti jednu osobu kako bi osjetili šta ona osjeća. Neko to zna prepoznati,a neko ne. Meni se desilo da sam se "zaljubila" u momka koga nikada u životu nisam vidjela. Nisam znala njegove fizičke karakteristike. Nisam znala kakav mu je glas. Nisam znala kako hoda. Ali sam znala kako se osjeća. Jedno slovo koje bi mi poslao u poruci mi je mnogo govorilo. I danas,kada se čujemo,ja mogu da osjetim kako se osjeća u tom jednom trenutku. Isto tako znala sam kada laže,kada pokušava nešto i slično..
Takav tip ljubavi je možda i iskreniji,strastveniji i slično,jer ne znamo šta nas čeka i baš ta radoznalnost,čekanje i slično povećavaju emocije u čovjeku. Isto tako nema nikakvog fizičkog kontakta i sve se svodi samo na ono emocionalno.
Meni se to desilo i mogu reći da je to jedno jako lijepo iskustvo.
I btw,možda baš takve situacije nam pomognu da ljude znamo bolje i ljepše procjeniti i osjetiti.
|
|
| |
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
post # 57 | 11.04.2013 , 10:47 PM
|
Voljeti nekoga a nisi ga vidio ? = cista glupost
|
|
| |
Smiley
|
post # 58 | 12.04.2013 , 10:21 AM
|
Vrlo moguce,oni ljudi koji su povrsni oni sigurno nikada nece moci zavoljeti na taj nacin... Ali oni ljudi koji upijaju slovo,upoznaju nekog na nacin koji pise/govori,kako se ponasa... Koji obracaju na tu neku emocionalnu stranu,karakter i slicno oni mogu zasto da ne? I to je za mene iskreniji nacin i dublji od bilo kojeg drugog
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 59 | 12.04.2013 , 10:48 AM
|
Quote (XAVI_PG) Vrlo moguce,oni ljudi koji su povrsni oni sigurno nikada nece moci zavoljeti na taj nacin... Ali oni ljudi koji upijaju slovo,upoznaju nekog na nacin koji pise/govori,kako se ponasa... Koji obracaju na tu neku emocionalnu stranu,karakter i slicno oni mogu zasto da ne? I to je za mene iskreniji nacin i dublji od bilo kojeg drugog Covek rek'o bolje od Platona.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
33 poruka na forumu
| |
28
| |
216
|
|
post # 60 | 12.04.2013 , 11:12 AM
|
--------------------------------------------- Quote (XAVI_PG) I to je za mene iskreniji nacin i dublji od bilo kojeg drugog Mislis da laz, muljanje, skivanje necega, cudno ponasanje...mozes iskrenije i bolje osjetiti preko slova nego kad s nekim pricas oci u oci...:D Ili kad recimo zivi s nekim...i s tom osobom svaku noc lijezes u krevet?
Poruku je menjao/la cube_dice - Petak, 12.04.2013, 11:13 AM
Kocka do kocke,kockica
|
|
| |