Osecanja...
|
|
|
post # 1 | 29.09.2011 , 5:55 PM
|
Da li vam je tesko izraziti svoja osecanja ??? Mozete li reci nekome - volim te ili vam tesko pada ???
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 3 | 03.10.2011 , 1:21 AM
|
Volim te je kazes devojci ako hoces sa njom da spavas...retko kada ima tu ljubavi...vecina pada na te fore... Provereno
Poruku je menjao/la Mortal - Ponedeljak, 03.10.2011, 1:23 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 4 | 03.10.2011 , 6:38 AM
|
Quote (BLACK_ANGEL) Mogu reci volim te ne pada mi tesko ali samo ako zaista to osecam.. Slazem se s komentarom takodje mislim da mnogi kazu nekome Volim te da bi imao koristi od toga evo zivi dokaz Mortal iznad heeee:) to je smao primer a toga ima mnogo
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 5 | 04.10.2011 , 1:53 PM
|
Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Utorak, 04.10.2011, 1:54 PM
|
|
| |
|
post # 6 | 04.10.2011 , 10:23 PM
|
Kad volim onda nema granice nema reci koju ja nebi rekla a rec Volim te ako kazem onda kazem ono iz dubine duse pri tom osecam kako mi krv kroz vene vrije kako ceznem za tom osobom i da ne kazem da ga volim razumeo bi me i shvatio
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 04.10.2011, 10:26 PM
|
|
| |
96 poruka na forumu
| |
40
| |
73
|
|
post # 7 | 04.10.2011 , 10:58 PM
|
Ja uvek pokazujem osecanja...nekada je to dobro po mene,a nazalost nekada i nije,ali ja sam takva kakva sam i ne zelim da se menjam
|
|
| |
|
post # 8 | 04.10.2011 , 11:02 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Pa nisi sve devojke proverio! hahahaha..mislio sam u vecini slucaja...
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 9 | 05.10.2011 , 0:16 AM
|
Priznati nekome svoje osjećaje je oslobađajuće, jer prava osjećanja je teško skrivati i čuvati u sebi. Nije mi teško reći 'volim te' osobi koja to zaslužuje, naprotiv, uživam u tome.
|
|
| |
|
post # 10 | 05.10.2011 , 0:21 AM
|
Ja sam uvjek pokazivao svoja osjecanja, nisam ih krio, zato sam par puta bio povredjen... al sad je super...
Poruku je menjao/la igortehno - Sreda, 05.10.2011, 0:21 AM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 11 | 11.10.2011 , 10:50 AM
|
Quote (igortehno) Ja sam uvjek pokazivao svoja osjecanja, nisam ih krio, zato sam par puta bio povredjen... al sad je super... To su bile devojke koje te nisu volele istom merom kao ti njih. Ili one sto su stobom bile iz interesa. Samo takve osobe mogu da nas nateraju na kajanje jer smo priznali osecaje.
|
|
| |
|
post # 12 | 11.10.2011 , 11:47 AM
|
To nikako nije tesko,ali je bolje to ne pricati,jer mnogi to koriste zbog nekih drugih stvari,kao sto je rekao MORTAL... Po meni je bolje lepo se slagati nego prricati VOLIM TE...
|
|
| |
|
post # 13 | 11.10.2011 , 10:28 PM
|
Quote (Srcemoje) Ili one sto su stobom bile iz interesa. Samo takve osobe mogu da nas nateraju na kajanje jer smo priznali osecaje.
Iz interesa, u tome i jeste bio problem... a ja romanticna dusa!?
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 14 | 11.10.2011 , 11:52 PM
|
Nikad ne reci 'VOLIM TE' ako ti zaista nije stalo,ne govori o osecanjima ako zaista ne postoje,ne drzi me za ruku ako ces mi slomiti srce,ne gledaj me u oci ako je sve sto govoris laz,nikad ne reci 'ZDRAVO' ako mislis 'ZBOGOM' i nikad ne reci 'ZAUVEK' ako neces ostati tu..
|
|
| |
|
565 poruka na forumu
| |
57
| |
210
|
|
| |
217 poruka na forumu
| |
6
| |
57
|
|
post # 17 | 12.10.2011 , 8:57 PM
|
Meni je tesko da kazem nekome volim te.. jer uvek kad sam to reko bio sam povredjen tako da ne radim to ponovo
ToSke ;)
|
|
| |
|
|
post # 19 | 04.11.2011 , 10:33 PM
|
Naravno da mi nije tesko reci VOLIM TE, za mene je to veliko zadovoljstvo...Ima li sta ljepse, nego kada mozete svom voljenom bicu reci koliko ga volite i radujete se svakom novom danu sa njim...
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 20 | 11.05.2012 , 4:14 PM
|
Nije mi tesko nista reci ako tako osecam mada nije dobro sve reci da poslije nebi izvesila i ispala naivna Added (11 Maj 2012, 4:14 PM) ---------------------------------------------
Quote (Srcemoje) Nikad ne reci 'VOLIM TE' ako ti zaista nije stalo,ne govori o osecanjima ako zaista ne postoje,ne drzi me za ruku ako ces mi slomiti srce,ne gledaj me u oci ako je sve sto govoris laz,nikad ne reci 'ZDRAVO' ako mislis 'ZBOGOM' i nikad ne reci 'ZAUVEK' ako neces ostati tu.. Citam ovo iznad pa se sve cudim vidi jbt sto sam nekad lepo razmisljala
|
|
| |