Flert...
|
|
|
post # 21 | 11.09.2012 , 7:17 PM
|
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 23 | 20.02.2013 , 9:48 AM
|
Volim flert i koristim ga u svim sferama života, ne samo u ljubavi.. to je vid komunikacije takodje, malo začinjen i intrigantan i.. ako ostane samo na tome, bezazlen!
Ako ga ja upraznjavam, bilo bi licemjerno da mi smeta isto ponasanje kod mog partnera..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 24 | 20.02.2013 , 10:18 AM
|
nailazijo sam na devojke koje su zaista dobre u tome sto rade maksimalno se zagrejem za njih a one me slatko nakraju iskuliraju ali tad sam bijo mlad i gl...p i zaljubljive prirode / romantik sad vise nisam mlad i romantik
!!!
|
|
| |
Mallena
|
post # 25 | 20.02.2013 , 10:20 AM
|
Quote (scorpio978) sad vise nisam mlad i romantik Šta si sad?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 26 | 20.02.2013 , 10:33 AM
|
nevise tako mlad / ali jednako lep utvari i lepsi i sladji kao vino / sa godinama postajem ukusniji aaa dobro dobro / samo me ti zeki
!!!
|
|
| |
|
post # 27 | 21.02.2013 , 10:43 PM
|
Sta je to aaa ja ma jok
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Mallena
|
post # 28 | 22.02.2013 , 0:18 AM
|
Quote (scorpio978) utvari i lepsi i sladji kao vino / sa godinama postajem ukusniji aaa dobro dobro / samo me ti zeki Usta moja, hvalite me!
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 29 | 22.02.2013 , 0:37 AM
|
dobro vece,ja mislim da je flertovanje kao veizvanje pertli,naime i prezime elem belem,ja sam onomad isao pustinjom i naidjem ti ja na turbo ajnspric kamilu,sjedi ti ona n astolici.sta radis to-pitamja sa svim gramatickim greskaam kad ce ti ona meni:beeee!hmm,kontam ja u sebi sta ti meni beeeee!i ja njoj beee i ona meni beee i ja njoj beeeee i tako ti naidj ejedan beduin sa mercedesom,mudar neki covek vidi se i zdvogleda odmah,i kaze ti on meni saputjauci da kamila nista ne cuje,sinko to ti ej flertovanje u nasem kraju.pa dobro kazem ja,sagnem se zavezem pertle i krenem dalje:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 30 | 22.02.2013 , 4:17 PM
|
Nemam nista protiv flerta... ali da sam ljubomoran, jesam
:P
|
|
| |
Smiley
|
post # 31 | 25.02.2013 , 9:18 AM
|
Moje licno misljenje je da svi flertuju,i to na razne nacine,mjesta,ali da bas svi to rade
Ja eto ponekad,malo
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |