Flert...
|
|
|
post # 1 | 29.09.2011 , 6:59 PM
|
Da li vas nervira kad vas partner flertuje sa drugom osobom? Dali vi to kad radite i kako se pri tom osecate?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 29.09.2011 , 8:23 PM
|
moj moto je tudje hocu svoje nedam ... xxiixiix Flert to je sastavni deo zivota, sad dal slucajno, dal namerno, kako on ona s tobom ti tako sa njom njim i mir u kuci !!!
Poruku je menjao/la impi - Cetvrtak, 29.09.2011, 8:25 PM
|
|
| |
582 poruka na forumu
| |
40
| |
181
|
|
post # 3 | 03.10.2011 , 0:42 AM
|
Pa postoji flert naravno... ali samo to... ali nikad nisam flertovao u prisustvu moje devojke... malo je ruzno to... onda je to podcenjivanje vaseg partera ko da mu se smejete u lice... isto tako ne volim da moja devojka to radi u mom prisustvu...
[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img] [img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]
|
|
| |
|
post # 4 | 03.10.2011 , 0:53 AM
|
Flert je nemoguze izbeci...Desavalo mi se to da kada setam sa devojkom, ona stane da se pozdravi sa likovina, pa krenu da se smeskaju, pricaju po 5 min i to me strasno nervira...radi li ona to svesno ili ne ne znam..Nikada ne flertujem sa drugim ribama u blizini devojke...pre svega jer bi se ona osecala glupom...a kada ona nije tu...zivela sloboda
Poruku je menjao/la Mortal - Ponedeljak, 03.10.2011, 0:55 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 5 | 03.10.2011 , 0:58 AM
|
Pa,ja cim prozborim,kazem sta ne treba! Desavalo mi se da imam nezgodno skrojenu situaciju,ali ja sam takav.Mada,oni koji me poznaju znaju da su to gestovi postovanja i nicega drugog!
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 6 | 04.10.2011 , 2:02 PM
|
|
|
| |
|
post # 7 | 04.10.2011 , 2:12 PM
|
Flertovanje je sastavni dio zivota. I nesvesno se flertovati moze. Ali smatram da je to ok. Nema nista lose. Ipak, smo mi ti koji odlucujemo da li ostajemo na istoj stepenici, ili zakoracimo
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 8 | 04.10.2011 , 11:57 PM
|
Naravno da bi mi smetalo da moja ljepša polovina flertuje u mom prisustvu. Mislim da bih se povukao i ostavio ih malo nasamo. To mi je odvratno. Ja to radim rijetko, ali efikasno
|
|
| |
|
post # 9 | 05.10.2011 , 0:32 AM
|
Quote (Srcemoje) Da li vas nervira kad vas partner flertuje sa drugom osobom? Dali vi to kad radite i kako se pri tom osecate? Pa moja zena to ne radi (barem ne predamnom) a takodje ni ja to ne radim... mozda kad dodje do zezancije na tu temu i to iskljucivo na intenetu ne i uzivo
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 10 | 11.10.2011 , 10:15 AM
|
Meni to u krvi lezi mada ostajem uvek na distanci jer je to za mene za.......ja Nikad to nebi uradila kad je voljena osoba samnom a i kad nije meni njega nemoze niko zameniti. Sve to je sala i zeza sto se Flerta tice
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 11 | 28.08.2012 , 1:09 AM
|
E to volim da radim.....obozavam da flertujem
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 12 | 02.09.2012 , 5:33 PM
|
ajoj poludim...ocu da bijem
Be my love?
|
|
| |
|
post # 13 | 11.09.2012 , 4:47 PM
|
Jao ja obozavam flert xexexe cak i kada sam u stabilnoj vezi tesko se kontrolisem,kao vulkan sam uvek se uspem na kraju iskontrolisati ali nije mi lako uopste Mada me nervira kada primetim to kod svoje devojke sto je do duse jako jako retko,dodje mi da je isprangijam U trenutku flerta osecam se kao gusenica koja se transformise u leptira
|
|
| |
|
post # 14 | 11.09.2012 , 5:28 PM
|
Quote (Moonchild007) U trenutku flerta osecam se kao gusenica koja se transformise u leptira
Hahahahahah pala sam! Izvini leptiriću šareniću!
Quote (Srcemoje) Da li vas nervira kad vas partner flertuje sa drugom osobom? Dali vi to kad radite i kako se pri tom osecate?
Moj partner može samo da proba, ako ima hrabrosti, tako nešto da uradi. Naravno, tog trenutka prestaje da bude "moj" partner. Ne radim, jer kada imam jednu osobu pored sebe, kojoj sam boginja, ne treba niko drugi da mi diže samopouzdanje!
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
post # 15 | 11.09.2012 , 6:04 PM
|
|
|
| |
|
post # 16 | 11.09.2012 , 6:12 PM
|
Quote (Moonchild007) Xaxaxxa Pa sta hoces ti bre Jeli? Hoces da se udas za mene mozda ?
Hahaha ja?! Ma neći ništa :P Nisam ja za ženu, čim me budeš preneo preko praga ima da se predomisliš
P.S. ne kradi moje fore P.S.S. 'oću da se udam za tebe, ako ti budeš potpisao predbračni ugovor da ćeš da pereš, peglaš, kuvaš, čistiš!
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
post # 17 | 11.09.2012 , 6:19 PM
|
Quote (JocaSchwarzeFee) Hahaha ja?! Ma neći ništa :P Nisam ja za ženu, čim me budeš preneo preko praga ima da se predomisliš Xaxaxaxxa ako te budem preneo preko praga necu se predomisliti sigurno Quote (JocaSchwarzeFee) P.S. ne kradi moje fore Moram malo Quote (JocaSchwarzeFee) P.S.S. 'oću da se udam za tebe, ako ti budeš potpisao predbračni ugovor da ćeš da pereš, peglaš, kuvaš, čistiš! Ma vazi
|
|
| |
|
post # 18 | 11.09.2012 , 6:45 PM
|
Quote (Moonchild007) ako te budem preneo preko praga necu se predomisliti sigurno Koliko vidim pre ću ja tebe preneti xD hahahhaah
Quote (Moonchild007) Ma vazi sve smo se onda dogovorili!
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
post # 19 | 11.09.2012 , 7:09 PM
|
Quote (JocaSchwarzeFee) Koliko vidim pre ću ja tebe preneti xD hahahhaah Xaxaxxaxa e to tesko,ja bih radije tebe da prenesem Quote (JocaSchwarzeFee) sve smo se onda dogovorili! Jos se razmisljam
|
|
| |
|
post # 20 | 11.09.2012 , 7:13 PM
|
Quote (Moonchild007) ja bih radije tebe da prenesem
Ne bunim se, može, i ovako me bole leđa, ne mogu da se mrdnem, a kamoli da hodam! Nosi slobodno!
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |