Da li ste nekad odbili devojku ili decka pa se pokajali?
|
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 2 | 02.11.2011 , 8:09 PM
|
nazalost da .....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 7 | 03.11.2011 , 1:04 AM
|
Naravno da je bilo slučajeva. To mi se dešavalo zbog društva. Nekada sam vjerovao u velika prijateljstva i davao sebe u potpunosti, pa je bilo prilika kada sam imao curu na tacni, a ja je odbijem zato što znam da se sviđa mom drugaru, drugaru koji nije bio vrijedan toga i koji nije znao da cijeni prijateljstvo. Bilo je i slučajeva kada mi se neka cura sviđala i ona želi sa mnom da se 'ljubi', a odustanem od nje samo zbog nečijeg provodadžisanja, tipa: Ja sam retard i ne vidim da joj se sviđam, pa došle njene drugarice ili moji drugari da mi otvore oči. Ne volim kad mi drugi nameću svoju volju. Sve je to bilo davno. Više ne odbijam
|
|
| |
|
|
|
|
post # 11 | 03.11.2011 , 1:31 AM
|
NIKAD kod mene nwema NE al zavisi za ozbiljnu vezu da bilo je toga a ovako avanturica i to nikad ja sam onaj sto zene vole rec "moze svaka da me ima" i to je istina ali nisam se nikad pokajapo zbog toga
|
|
| |
|
|
post # 13 | 03.11.2011 , 2:16 AM
|
Kako da kazem NE muskarcu koji kaze DA??? ahahhah salim se
Samo u jednom i ne kajem se, jer nije po mom ukusu.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 14 | 03.11.2011 , 4:55 AM
|
Mnogo puta odbila, a ne kajem se. Ipak kada kazem ne, mora da postoji pravi razlog.
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
|
post # 16 | 03.11.2011 , 9:11 AM
|
Desilo se to jednom davno da sam bila sa jednim a zaljubila se u drugog i jbg ostavim onog s kim sam bila radi ovog u kojeg sam se zaljubila samo sto je ta zaljubljenost brzo nestala a ja se kajala godinama
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 17 | 27.11.2012 , 2:39 AM
|
Quote (Exy) Da li ste nekad odbiili dev ili decka pa se pokajali? Hmmm Ne mogu da kazem da sam je odbio,vec da nisam imao hrabrosti da preduzmem odredjene korake u datom momentu to je bilo davno ali se svakako kajem
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 18 | 05.12.2012 , 8:40 PM
|
Nikad......desavalo se da se kaju ali da se kajem ne nikad
|
|
| |
|
post # 19 | 06.12.2012 , 10:27 PM
|
Odbila sam dosta puta,ali se nikada nisam kajala zbog toga.
Treba znati šta želimo i sve ide lakše.
|
|
| |
|
post # 20 | 07.12.2012 , 10:39 AM
|
Kada sam u vezi jednostavno ne dajem curama nikakve "znake" tako da i nisam imao neku potrebu da odbijem...nisam nikada odbio devojku kada sam slobodan...izac na pice popricat malo se zezat...a ako me napadne ne odbijam (ma fini sam samo tako) mada bih slagao da me nekad "napala" neka deblja...vise bih mogao da svrstam u "Ne bas lepo lice" Tako da mogu da kazem da nikad nisam odbio devojku i ne kajem se
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |