Da li ima smisla praviti 'pauzu' u vezi?
|
|
|
|
post # 2 | 22.02.2012 , 8:29 PM
|
Nekad je to nužno.. Jer zasitiš se silnim svađama.
|
|
| |
|
|
post # 4 | 22.02.2012 , 8:47 PM
|
Kod mene nema pauze. Ili do kraja ili nikako. Sve se da riješiti ako se ima volje i razumijevanja.
|
|
| |
|
|
post # 6 | 22.02.2012 , 9:52 PM
|
Ne volim pauze..jer uglavnom duze pauze od mesec do 2 uvek se nadje neka nova osoba ,kako bi u ovom primeru ja ili moja devojka shvatili da smo jedno za drugo i da imamo sve sto nam treba,a da su svadje normalna pojava i samo sa pravim odgovorom moze se sve postici
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|
post # 7 | 22.02.2012 , 9:56 PM
|
Smatram da je dobra stvar nekada napraviti mali predah, da se sve lepo iskristalise i da se donese prava odluka. To ce taman biti i dobar test da obe strane uvide koliko im ona druga nedostaje ili ne nedostaje.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 8 | 22.02.2012 , 10:00 PM
|
Razumevanje, razumevanje i samo razumevanje. I nemate problema. Koja pauza? Nije vam to igrica pa kada vam god padne na pamet, samo stisnete taster ''PAUSE''. . .
. . .
|
|
| |
|
post # 9 | 22.02.2012 , 10:01 PM
|
Quote (-Dzeri-) Koja pauza? Nije vam to igrica pa kada vam god padne na pamet, samo stisnete taster ''PAUSE''. . . Svaka cast
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|
post # 10 | 22.02.2012 , 10:33 PM
|
Quote (-Dzeri-) Nije vam to igrica pa kada vam god padne na pamet, samo stisnete taster ''PAUSE''. . . Ljudi obicno to i rade, igraju se sa necijim osecanjima. Te 'pauze' su neke fraze iz filmova, a ustvari bi znacilo; meni treba neka akcija, a ti me cekaj za svaki slucaj...
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |
|
post # 11 | 22.02.2012 , 10:49 PM
|
Mislim da nema smisla praviti pauzu. Bar ja nikad nisam. Ili smo zajedno ili ne. Ako ne ide, rastajemo se. Ja se posle te ''pauze'' ne bih ni pomirila. Mislim da je to samo izgovor.
|
|
| |
|
post # 12 | 22.02.2012 , 10:50 PM
|
Ne gotivim bas te "pauze". Licno nikad nisam pravila pauzu. Bez obzira,kakva god da je situacija, razgovor i razumjevanje mogu sve rijesiti
|
|
| |
|
post # 13 | 23.02.2012 , 1:54 PM
|
Ako ti dečko ovaj sa slike, nemoj nikad da praviš pauzu! Je l' on crnac il' mi se čini?
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 15 | 23.02.2012 , 6:55 PM
|
pravila jednom pauzu, i bilo je samo gore, tako da vise nema... ili idemo dalje ili GAME OVER
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 17 | 23.02.2012 , 7:52 PM
|
Ja sam pravila takve "pauze" u zivotu...ali poslije uvijek shvatim da tu osobu ustvari ne volim..jer ko bi htjeo ici od nekoga ko mu je sve u zivotu...Dakle ako je doslo do toga da zelis pauzu..preispitaj svoja osjecanja...i ako treba prekini...pauza je samo odlaganje neodlozivog...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 18 | 23.02.2012 , 9:15 PM
|
ImFamous, Sad na ovoj vidim, na onoj ispao kao crnac. Ti k'o filmska zvezda, Bog te!
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 19 | 23.02.2012 , 9:29 PM
|
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 20 | 23.02.2012 , 9:37 PM
|
Kao ono s reklame za tviks: "Napravi pauzu!" Smatram da nema smisla praviti predah/pauzu. Ako si se umorio od mene - vozi. Zar nije racionalnije i logicnije napraviti kompromis, nego praviti 'pauzu'. Dosta detinjasto razmisljanje. Pitaj roditelje jesu li pravili 'pauzu' kad im je bilo tesko. Mozda prejako poredjenje. Ako je veza na kratke staze, definitivno se ne treba ni truditi. Bilo bi mi svejedno
The world will look up and shout: "Save us!", and I'll whisper: "No."
|
|
| |