Mislite li da vrijedi pokušat obnovit staru vezu?
|
|
|
post # 1 | 07.03.2012 , 9:37 PM
|
Trebam misljenje nekog ko je prosao kroz to.Ako ih ima na ovom sajtu..
|
|
| |
|
|
post # 3 | 07.03.2012 , 9:50 PM
|
Davor je objasnio. I da probas, nikada ne moze da bude kao prethodnog puta.
. . .
|
|
| |
|
|
post # 5 | 07.03.2012 , 10:33 PM
|
Quote (Davor) Da je valjalo ne bi bio/la bivsi/sa Drugim rečima, da je valjalo to bi i trajalo. Mislim da ne vredi.
|
|
| |
|
post # 6 | 07.03.2012 , 10:36 PM
|
Bila sam u vezi godinu dana i kasnije smo pokušali ponovo.Nije išlo.Previše smo povrijedili jedno drugo i nije išlo. Radije to sve fino zaboraviti.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 7 | 08.03.2012 , 9:29 PM
|
Bolje je da ti ostane u lepoj memoriji. Prethodni postovi su ti sve objasnili...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 9 | 09.03.2012 , 1:18 PM
|
Obnoviti proslu vezu znaci čitati knjigu koju si vec pročitao..unaprijed joj znaš kraj.. Vjeruj ne vrijedi...govorim iz iskustva...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 10 | 09.03.2012 , 1:28 PM
|
i sam sam skoro imao istu dilemu ...i dozvao sam se pameti,bez obzira na sve ne vredi ..
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 11 | 09.03.2012 , 2:08 PM
|
Mlada si, bice momaka/devojaka na izvoz Furaj dalje
The world will look up and shout: "Save us!", and I'll whisper: "No."
|
|
| |
|
post # 12 | 09.03.2012 , 7:52 PM
|
Davor, Da slažem se
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 13 | 03.04.2012 , 5:31 PM
|
Zaista nisam pametan neki kaz posle svadje sve je sladje iskreno bolje je pamtiti tako kako jeste nego mozda posle napraviti jos gorim
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 14 | 17.04.2012 , 9:55 AM
|
Da li vredi ili ne to ovisi od osoba koje su prekinule tu vezu I sama sam imala slucajeva kad sam obnavljala star vezu ali iskreno to ne traje dugo Osim ako su osobe sudjene jedna drugoj pa su prekinuli radi sitnice tad mislim vredi obnoviti pokusati jos jedanput jer svi zasluzujemo jos onu samo jednu sansu.
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 17.04.2012, 9:56 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
93 poruka na forumu
| |
72
| |
380
|
|
post # 16 | 17.04.2012 , 7:18 PM
|
ima nas sve zavisi od razloga.. ako je nesto konkretno u pitanju sto moze da se oprosti, treba pokusati ako to zelite i ako nekog volite.. ali ako je do raskida doslo jer se neko smorio u vezi, nije ga briga za drugog, ili je patrner poceo da ga nervira.. msm da je onda suludo pokusavati, jer ce ponovo vremenom to da se desi :/ hah eto moje skromno misljenje, a da se pohvalim, do sad nisam pogresila
No matter what I do, all I think about is you, even when I'm with my boo, boy you know I'm crazy over you...
|
|
| |
|
post # 17 | 17.04.2012 , 7:34 PM
|
Ne vredi. Uvek ćete se zameriti oko nekih sitnica iz prošlosti, zatim viđaćete se samo onako radi reda jer neće biti nikakvog udvaranja ili muvanja ili šta već znam... Vremenom će dosaditi.
|
|
| |
|
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 19 | 18.04.2012 , 11:31 AM
|
Quote (dragan_93) Quote (KayaPp) ima nas sve zavisi od razloga.. ako je nesto konkretno u pitanju sto moze da se oprosti, treba pokusati ako to zelite i ako nekog volite.. ali ako je do raskida doslo jer se neko smorio u vezi, nije ga briga za drugog, ili je patrner poceo da ga nervira.. msm da je onda suludo pokusavati, jer ce ponovo vremenom to da se desi :/ hah eto moje skromno misljenje, a da se pohvalim, do sad nisam pogresila
Slazem se u svemu...:)
I ja, a ne mora da znaci dragane....zavisi,npr ja kada nesto obecam uradicu to po svaku cenu bilo sta da je u pitanju,ali ujedno tako i ne obecavam neke stvari za koje znam da necu moci da predjem i to je to.. ali meni je najiskrenije glupo kada neko npr 3 godine uvezi i npr raspadne se zbog nekih sitnica koje su se skupljale,nesto najadnije i najgore ..nzm...
|
|
| |
|
post # 20 | 18.04.2012 , 11:34 AM
|
Iskreno da li ce vam biti ukusnije da pojedete podgrejane sarme koje su sedele mesec dana u zamrzivachu,ili vruc roshtilj ,priznace te ukus nije isti
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |