Zasto bas ti?
|
|
|
post # 1 | 01.12.2010 , 1:23 AM
|
Gidra
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2010 , 5:07 AM
|
zasto bas ti moja ikono sa zida
Gidra
|
|
| |
|
post # 3 | 02.12.2010 , 8:20 AM
|
Quote (dragan_93) nikad' ne znnas sta te ceka iza ugla..;)) isa ugla vreba vugla
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 4 | 02.12.2010 , 3:03 PM
|
Quote (Gidra0808) zasto bas ti moja ikono sa zida sahrani me, tako izdade bez stida..;DDD
|
|
| |
|
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 6 | 06.01.2011 , 0:46 AM
|
:D
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
post # 7 | 26.04.2011 , 4:23 PM
|
Zasto Zasto uvek i u svemu se to pitamo ali iskreno nema odgovora tako je kako je i jbg:)
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 8 | 27.04.2011 , 7:14 PM
|
O ovome sam vec pisao u drugom postu...
Poruku je menjao/la anonimus79 - Sreda, 27.04.2011, 7:15 PM
|
|
| |
|
861 poruka na forumu
| |
42
| |
212
|
|
post # 10 | 27.04.2011 , 8:10 PM
|
nidzaa :D
|
|
| |
|
post # 11 | 28.04.2011 , 7:11 AM
|
Ti...koja na ludosti moje zacutish..I kada dobronamerno slazem... ,uspesh da naslutish... Uvek imash snage nasmejati se za mene...reci mi ono shto treba kada tuga krene... Ti...koja dajesh dah svakom novom danu...uvek hrabra i jaka i kada te ostavim samu... Pruzash ljubav i bezuslovno volish... Zato bash ti... Jer bez tebe bi ostala samo praznina!!!
|
|
| |
|
post # 12 | 29.04.2011 , 7:27 PM
|
Od svih lepih stvari koji ovaj život može doneti trebala mi je samo jedna stvar i dobila sam ono što sam želela. volim te… ti si moj jedini razlog moja jedina sreća ti si moj dar sa neba. . trebam te jer u tvom zagrljaju pronalazim mir, koji me nosi kroz život. ti si nada koja me pokreće da nastavim dalje, ti si ljubav koja leći moje rane da bol zauvek iz srca nestane, ti si razlog zbog kojeg je sreća dobila svoje vlastito ime. ti si moje sunce u nevremenu, moja zvezda u tami, ti si toplina i dobrota, koja noćas grli me, ti si more koje me obavija, tonem u tvojoj ljubavi, ti si oblak koji me nosi, daješ mi sigurnost koju sam odavno tražila. ti si moj anđeo ti si sve što želim videti. tvoj osmeh osvetljuje moj put kroz život zato smeši se. priđi mi pogledaj u moje oči i sve ćeš znati. zrake mesečine obasjaju nas, neka zauvek u našim srcima gori plamen ljubavi jer znaj da moje srce samo tebi pripada. svaki tvoj dodir, svaki poljubac, zagrljaj, teši me, daje mi sigurnost da te neću izgubiti. nadam se da se ne varam, ovaj put. nalazim se u naručju moga anđela, u miru kojeg toliko volim, volim osećati tvoju blizinu, gledati kako spavaš, slušati kako dišeš, sve dok se ujutro ne probudimo među zracima svetlosti. drži me na svojim krilima želim samo zauvek živeti u tvom zagrljaju želim samo zauvek zaboraviti na sve ružne uspomene i osećati sreću u svom srcu želim samo zauvek tebe voleti, anđele moj i nikada ovaj osećaj neće biti izbrisan jer volim te svim svojim srcem i čuvam te, lancem te uz moju dušu vežem jer ne želim da odes… E ZATO ON...
|
|
| |
|
post # 13 | 02.05.2011 , 8:02 AM
|
Zasto bas ti, moja ikono sa zida sahrani me, tako izdade bez stida zasto bas ti, pored koje sam se kleo zivot mi pretvori u pepeo Tebi za koju sam stvorio sve sve sto si htela i dalo ti se tebi zbog koje sam sada na dnu dao sam da mi crnu krojis sudbinu Zasto bas ti, da me ponizis zbog njega unistis me, lako predjes preko svega zasto bas ti, kojoj sve sam nekad bio kazi mi gde sam to pogresio
|
|
| |
|
post # 14 | 22.01.2013 , 8:25 PM
|
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 23.09.2011, 11:50 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Smiley
|
post # 15 | 25.02.2013 , 10:04 AM
|
To je isto kao kada neko pita,zasto volis tu svoju omiljenju cokoladicu,odgovoris svidja mi se ukus,sastav,sve vezano za tu cokoladicu ,tako i ta odredjena osoba,ima sve sto zelite,cini vas boljim covjekom...
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 16 | 25.02.2013 , 10:45 AM
|
zato sto se sudbina dosadjuje....
|
|
| |
Mallena
|
post # 17 | 25.02.2013 , 12:08 PM
|
Zato!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 18 | 02.03.2013 , 1:09 AM
|
Zato sto je tako moralo biti..
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 19 | 18.03.2013 , 8:42 AM
|
Zasto je uvek jako pitanje
Tako i ja uvek cu na to zasto bas on imati sta reci Zato sto ga volim i mnogo mnogo takvih odgovora na zasto
|
|
| |
|
post # 20 | 18.03.2013 , 9:38 PM
|
Zato sto uvjek zna kako da mi izmami osmjeh na lice.. Zato sto me tako slatko mazi i ljubi.. Zato sto je dobar u krevetu.. Zato sto voli i moje mane.. Zato sto nas veze veliko povjerenje.. Zato sto mi se svidja kako razmislja.. Zato sto je jednostavno, bolji od drugih.. Zato sto me postuje.
|
|
| |