Temelj kvalitetne veze
|
|
|
post # 1 | 19.12.2010 , 9:26 PM
|
Na cemu se temelji jedna kvalitetna veza? Iz prve bih odma rekao na poverenju, ljubavi i komunikaciji izmedju partnera... Ali, da se morate odluciti samo za jednu soluciju, sta bi to bilo: poverenje, razumevanje, ljubav, komunikacija, sex ili nesto sasvim drugo? Sta je ono sto je osnovni temelj kvalitetne veze?
|
|
| |
|
post # 2 | 19.12.2010 , 10:08 PM
|
poceo si i ti da bacas neke dobre teme na sajt ono kako da kazem JEDNO BEZ DRUGOGA NEIDE ako nisi komunikativvan neces je upoznati poverenjenje neces steci ako medju vama nema razumevanja a sex neces dobiti osim ako nemas sve ono sto je gore navedeno
!!!
|
|
| |
|
post # 3 | 19.12.2010 , 10:32 PM
|
Quote (scorpio978) poceo si i ti da bacas neke dobre teme na sajt heheh..mora malo ...;P Quote (scorpio978) ako nisi komunikativvan neces je upoznati upravo to...najgore je kad je partner nekomunikatian...mislim to ja iz iskustva..pa ostanes i ti bez teksta i teme..znaci sve zapocnes...o svemu se ispricas a on/ona ni reci...pretesko...;PPP...ali ide se dalje...ima nacina da se ubije sutnja
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 4 | 21.12.2010 , 2:15 AM
|
Ja kazem... da nema ni sexa ni komunikacije niti razumevanja ni nicega ako nema poverenja, zato je bolje ulaziti sa nekim u vezu koga poznajete duze, tad znate kakav je sta je na neki nacin bude lakse. Ja licno nevolim smaranja i upoznavanja, a i mogu da se zaljubim u osobu samo onu koju dobro poznajem. Quote (dragan_93) Sta je ono sto je osnovni temelj kvalitetne veze? Prava i iskrena ljubav izmedju normalnog momka i normalne devojke, dvoje ljudi medju kojima postoji hemija, ljubav na prvi pogled, a niko nije lud da ku*vi pravi decu. Jednom ku*va uvek ku*va. Za momka koji hoce opustenu vezu treba da nadje devojku koja je fina i pomogucstvu nevina, a svaka koja je ista imala pre vas ce da vam govori da ste drugi, a mozda budete 22 ili 222.... Added (21 Dec 2010, 2:15 Am) --------------------------------------------- Dragance...
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 21.12.2010 , 10:05 AM
|
Quote (dragan_93) poverenje, razumevanje, ljubav, komunikacija i onda sex dodje kao slag na tortu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 21.12.2010 , 2:40 PM
|
Quote (MarijanaBK1) i onda sex dodje kao slag na tortu... hahhaa naravno temelj dobre veze je da ta osoba i npr. ja ili ti zelite da veza ta traje ulazite u vezu sa dobrom namerom, a ne zbog neke opklade ili ko zna cega 1.razumevanje da ta osoba koju volis da te razume i ti nju razumes 2. poverenje da ta osoba moze tebi kaze sve 3.ovo nije niko naveo trudite se da u vezi svaki dan pokusate da opet "osvojite" devojku/muskarca da volite ludo kao i 1. dan kada ste saznali da ste ludo zaljubljeni u tu osobu e to je uspeh kvalitetne veze i naravno ( sto da ne ) braka!
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 8 | 22.12.2010 , 7:29 PM
|
Quote (sandra1000) SVAKA CAST! TACNO. DEFINITIFNO! pocrvenecu xD svaki dan je novi dan veze ili braka pocnite ga kao i 1. dan kao sto ste se upoznali
Ko si ti?
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 9 | 22.12.2010 , 11:25 PM
|
Quote (DxD) pocrvenecu xD smile svaki dan je novi dan veze ili braka pocnite ga kao i 1. dan kao sto ste se upoznali biggrin YES YES YES
|
|
| |
|
post # 10 | 23.12.2010 , 9:24 AM
|
evo kako devojka pise koja se nije smuvala ni napila... kao da sam u braku, a ne single xD
Ko si ti?
|
|
| |
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 11 | 06.01.2011 , 0:53 AM
|
Medjusobno postovanje je najbitnije izmedju partnera za temelj cvrste i kvalitetne veze
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
post # 12 | 10.01.2011 , 9:59 PM
|
za temelj cvrste i kvalitetne veze definitivno je postovanje i iskrenost!!!!!!!
love u
|
|
| |
|
post # 13 | 22.06.2011 , 9:33 PM
|
Quote (badule) Pricajte,ako ste jedno za drugo,zidovi ce se izmedju Vas rusiti i poverenje ce rasti,ljubav ce se javiti,sex ce Vam obuzeti sva cula,ona ce traziti paznju,Vi trazite postovanje,a iskrenost delite.... Kad osetite da sklanja pogled on ili ona znacete da je ljubavi kraj.... ZNACI- sve sto si naveo bitno je za vezu.... jedno bez drugog je laznjak....
Da ne pametujem vise covek je sve rekao
Mogu samo reci za mene je ljubav na prvom mestu ako se moram za jedno odluciti mada kao sto Badule kaze jedno veze drugo ;)Istina je.
Poruku je menjao/la Srcemoje - Sreda, 22.06.2011, 9:34 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 16 | 04.07.2011 , 8:54 PM
|
Temelj je rec cinjenica je videcemo ima vremena :)) :))
Poruku je menjao/la Srcemoje - Ponedeljak, 04.07.2011, 8:55 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 17 | 04.07.2011 , 9:58 PM
|
Biću iskrena, dobar sex! Potrebno je i razumevanje i poštovanje, naravno, ali ako u krevetu ne štima, dzaba sve!
|
|
| |
|
post # 18 | 30.11.2011 , 1:04 PM
|
hmmm...normalno je da je najvaznije uzajamno poverenje, postovanje i razumevanje...Jednako je bitno i da se volite, jer ljubav je lek za sve u danasjici...Jer, pare nisu problem, para nema... Sta vi mislite o ovome?
:P
|
|
| |
|
post # 19 | 01.12.2011 , 2:15 AM
|
Slazem se u vezi para
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
post # 20 | 01.12.2011 , 12:47 PM
|
Visoki prag tolerancije,razumijevanja,razgovor jer mislim da se sve razgovorom moze rijesiti osim toga da vas tuce ili vara u tom slucaju ne pomaze nista
I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....
|
|
| |