Volite li prljave reči tokom seksa?
|
|
|
|
post # 22 | 30.05.2012 , 11:48 PM
|
Tokom seksa nekad ne stignem ni aaah da izustim. Nemam vremena.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 23 | 30.05.2012 , 11:49 PM
|
Quote (Leksi) Tokom seksa nekad ne stignem ni aaah da izustim. Nemam vremena.
Znaci toliko kratko traje, moje saucesce
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 24 | 30.05.2012 , 11:50 PM
|
Quote (IgorPhotography) Znaci toliko kratko traje, moje saucesce Ne, nego mi puna usta, pa zato. Ako te vec zanima Posle seksa cak i moje komsije zapale cigaru koliko se cuje krevet. Skripi.
|
|
| |
|
post # 25 | 30.05.2012 , 11:52 PM
|
Quote (Leksi) Ne, nego mi puna usta, pa zato. Ako te vec zanima Posle seksa cak i moje komsije zapale cigaru koliko se cuje krevet. Skripi. Pa jel ti to samo usta koristis tokom seksa?
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 26 | 30.05.2012 , 11:54 PM
|
IgorPhotography, pa vecinom. Ali sto vise se prica to vise jenjava strast u datom momentu. Otme mi se uzdah.
|
|
| |
|
post # 27 | 30.05.2012 , 11:57 PM
|
Quote (Leksi) IgorPhotography, pa vecinom. Ali sto vise se prica to vise jenjava strast u datom momentu. Otme mi se uzdah.
Kako onda tako jednolican seks moze da bude zanimljiv, al realno gledano... Sve je to deo seksa pa i neka vrsta price
|
|
| |
|
post # 28 | 30.05.2012 , 11:59 PM
|
IgorPhotography, kod mene nikad jednolican seks nije. Jer nisam stator. Nego sam rotor. U stanju sam da zaskocim svoje musko ma gde god da se zadesimo. I nikad nije staticno i jednolicno A vristanje, i pricanje, to je meni demode.
|
|
| |
|
post # 29 | 31.05.2012 , 0:01 AM
|
Quote (Leksi) IgorPhotography, kod mene nikad jednolican seks nije. Jer nisam stator. Nego sam rotor. U stanju sam da zaskocim svoje musko ma gde god da se zadesimo. I nikad nije staticno i jednolicno A vristanje, i pricanje, to je meni demode.
Pa ne uvjek al kad zatreba Pa tako zena i treba da radi, bolje svoje musko nego svakog poredu
|
|
| |
|
post # 30 | 31.05.2012 , 0:03 AM
|
Quote (IgorPhotography) Pa tako zena i treba da radi, bolje svoje musko nego svakog poredu U svakom slucaju. U braku sam 6 godina i nikad mi nije dosadio seks s muzem, jer nikada nije isti (mislim sex)! Bitno je samo imati mastu, i ti si na konju
|
|
| |
|
post # 31 | 31.05.2012 , 0:05 AM
|
Quote (Leksi) U svakom slucaju. U braku sam 6 godina i nikad mi nije dosadio seks s muzem, jer nikada nije isti (mislim sex)! Bitno je samo imati mastu, i ti si na konju Ih kad prije 6, ja tek dvije (nema ni toliko) Nego odjavljujem se ja iz ove teme za veceras, ja i ti se raspisali i to dobro
|
|
| |
|
post # 32 | 31.05.2012 , 0:14 AM
|
IgorPhotography, udala sam se kad sam imala nepunu 21 godinu
|
|
| |
|
post # 33 | 31.05.2012 , 2:33 AM
|
ne volim da cutim dok radim.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
|
|
post # 37 | 15.07.2012 , 6:29 AM
|
Ko ih ne voli ? xD
|
|