Volite li prljave reči tokom seksa?
|
|
|
post # 1 | 14.09.2011 , 10:14 AM
|
Prostote u krevetu u potpunosti su prihvatljive većini ljudi, pokazuje najnovije američko istraživanje.
Posljednje istraživanje koje je sprovedeno na popularnoj američkoj internet stranici AdamAndEve.com, otkriva da većina odraslih ljudi uživa u "prljavim" riječima tokom seksa.
U istraživanju je učestvovalo više od hiljadu ljudi, a 80 odsto ispitanika priznalo je kako govori prostote tokom seksa. Dvanaest odsto ispitanika to čini redovno, 33 odsto tek ponekad, a 29 odsto ispitanika izjavilo je kako retko poseže za "prljavim" riječima tokom seksa.
Konačni zaključak istraživanja, prema mišljenju stručnjaka, upućuje na to da su za većinu ljudi prostote u krevetu potpuno prihvatljive.
"Prostote u krevetu mogu biti izvrstan način za buđenje strasti. Uvijek savjetujem parovima da budu spontani i da tokom seksa govore sve ono što žele. Nije bitno koje su to riječi, najvažnije je da su uzbudljive vama", ističe seksolog dr Kat Van Kirk.
Istraživanje je takođe pokazalo kako se prostota u krevetu češće stide žene, ponajviše iz straha da ih partneri ne dožive kao promiskuitetne.
"Žene treba da se opuste i istinski uživaju u seksu. 'Prljave' riječi u krevetu dio su toga i žene ne treba da ih se plaše", zaključila je dr Van Kirk.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 2 | 14.09.2011 , 10:30 AM
|
to meni lici na sado mazo !!!
|
|
| |
|
post # 3 | 14.09.2011 , 11:08 AM
|
Quote (impi) to meni lici na sado mazo !!! Eh sad sado mazo, nije to to... u sadu mazu ne pricas prljave rijeci nego vrisits
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 5 | 14.09.2011 , 11:50 AM
|
dirkaj mi trepavice da osjetim tvoaj oka dv akako me dodiruju pogledom prstiju predji preko mojih vaginalnih sokova grudi mojih balkanskih NATOCI MI JEDAN ORGAZAM!
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 8 | 15.09.2011 , 6:30 AM
|
Ako se dobro serviraju i properu!
|
|
| |
|
|
post # 10 | 17.09.2011 , 0:19 AM
|
ne..bidni ce mo fini..
|
|
| |
861 poruka na forumu
| |
42
| |
212
|
|
post # 11 | 01.03.2012 , 6:04 PM
|
nidzaa :D
|
|
| |
|
post # 12 | 01.03.2012 , 8:25 PM
|
Ja mislim da je to nešto što sex čini još boljim. Mislim da se tako i sama komunikacija tokom sexa poboljšava. Bar mene lično to mnogo uzbuđuje. Malo sam i mazohista tako da me uzbuđuju riječi koje me malo čak i ponižavaju.
Uglavnom vrijedi pokušati,ali opet nismo svi isti.
|
|
| |
|
post # 13 | 01.03.2012 , 10:07 PM
|
Samo ako mi prica na jeziku koji ne razumem
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |
|
post # 14 | 09.04.2012 , 1:02 AM
|
Ma ko ce slusati jedno drugo tokom akcije, manje pricanja vise rada
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 12.04.2012 , 11:58 PM
|
uhhhh kako da ne,to me najvishe pali uz batinjanje po guzi
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 18 | 17.04.2012 , 6:48 PM
|
Paaaa po meni to dodatno zacinjava sex... i pridodaje ulje na vatru : - ) volim to
|
|
| |
|
post # 19 | 17.04.2012 , 7:31 PM
|
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 20 | 17.04.2012 , 7:45 PM
|