Koliko ste otvoreni prema partneru u vezi seksualnih zelja
|
|
|
post # 1 | 19.04.2012 , 8:38 AM
|
Prava intimnost podrazumeva otvorenost. Ako se ne ustrucavamo da vec "udjemo u krevet" sa nekim, ne vidim zasto bismo se ustrucavali da kazemo sta zelimo i da pitamo sta suprotna strana zeli. Ne mora da se prica, moze da se "prati" ili vec slicno tome. Ako vec nesto radis, radi ga kako treba i za potpuno zadovoljstvo. A ne polovicno.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 2 | 19.04.2012 , 6:24 PM
|
Koliko ona meni rasiri noge ,toliko se ja njoj otvorim u vezi seksa haha salim se, ma ako imas ok osobu pored sebe nista nije tesko i moze se uvek svasta nesto novo probati.... a i ja sam sam takav da sam za nesto novo uvek...
|
|
| |
69 poruka na forumu
| |
41
| |
236
|
|
post # 3 | 28.04.2012 , 1:41 AM
|
Sve otvoreno prichamo sada, do dushe, trebalo mi je godinu dana da dodjem do tog nivoa, ali sada posle 3 godine nemam tih problema prichamo o tomeeee stalnooo
|
|
| |
|
post # 4 | 28.04.2012 , 2:41 AM
|
Kad se dvoje vole treba da dele sve....cak i te zelje i fantazije,ne znam zasto bi se ustrucavali
|
|
| |
|
|
post # 6 | 28.04.2012 , 10:59 AM
|
Ja sam dosta otvorena odmah kažem ili pokažem šta i kako želim. A ako bi to bio neko koga volim onda se ne bi ničega stidila. Mislim da je glupost "uživati" u onome što ne volite.
|
|
| |
Mallena
|
post # 7 | 28.04.2012 , 11:27 AM
|
Apsolutno, bez ustrucavanja!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
post # 8 | 28.04.2012 , 11:46 PM
|
apsolutno otvoreno pricamo osvemu u sexu i ispunjavamo zelje na obostrano zadovoljstvo 69
NEKA SILA BUDE SA TOBOM
|
|
| |
|
post # 9 | 29.04.2012 , 10:35 AM
|
Ahhh... kako volim kad mi kaze sta hoce... Njeno zadovoljstvo mi je bitnije od mog...u stvari...bez njenog , nema ni mog zadovoljstva...
Um caruje, snaga dobro dodje...
|
|
| |
"Old school"
|
post # 10 | 29.04.2012 , 2:59 PM
|
Koliko sam otvoren??? Uh, otvoren, i mozda malo zahtevan...
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
|
post # 12 | 31.05.2012 , 8:56 PM
|
Otvorenost je najbitnija za postizanje orgazma ili sto bi moja baba rekla Organizma. Ako se ustrucavamo to je isto kao da live apstiniramo.
Prema svom partneru sam u svakom smislu i fizickom i psihickom otvorena. Zato mi jos nije dosadio seks u braku. Masta je cudo. A tako i otvorenost.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 13 | 01.06.2012 , 1:15 AM
|
Prema svemu u zivotu imam otvoren pristup.Tako i prema partnerci.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
78 poruka na forumu
| |
52
| |
398
|
|
post # 15 | 03.06.2012 , 6:29 PM
|
onako ,po tom pitanju sam malo povucenija ,ne pricam ,pratim situaciju jer nemozes uvek da sa sigurnoscu procenis kakav seks neko voli i zeli trenutno ,tako da uvek prvo opipam stanje na terenu pa onda delam
Lepa sam zgodna i djavolski neophodna :D
|
|
| |
|
|
post # 17 | 03.06.2012 , 7:27 PM
|
Treba biti otvoren,jer time se postize pravo zadovoljstvo,u suprotnom radite nesto sto vam se ne svidja...Zato sam,naravno otvorena...
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 19 | 04.06.2012 , 8:02 PM
|
ne znam pojma,veoma sam zatvoren po tom aromaticnom ceznja sex pitanju...ja sam poprilicno stidljive prirode i poticem iz takve patrijahalno stidljive porodice covjeculjaka tako da mi takve strasne seksulane aluzije nisu nesto preterano padala na pamaet i na glavu sam doduse padao ali nikad iz seksualnih pobuda,nem ti ja para da narucujem takve zelje
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
31 poruka na forumu
| |
21
| |
71
|
|
post # 20 | 21.06.2012 , 9:03 AM
|
Pa jednostavno,ako nisam otvoren prema partnerki onda nebi dobio moguce zadovoljenje
|
|
| |