Pitanje za muskarce
|
|
|
post # 1 | 12.01.2011 , 2:11 AM
|
ovako nekako vise da pitam muski rod ali i zenski..... decko ganja me 3-4 meseca...dopadam mu se bas bas.... i ja mu kazem da nemogu sa njim jel mi se dopada neko drugi....ali nakod toga msm par meseci nakon budemo zajedno...na 1 vece....opet kao sve cool pa opet budemo na 1 vece....i opet sve cool msm kao nije se nista desilo....i onda budemo opet-eto nedavno.....poceo mi se svidjati JAAAKOO.....hmm a on kaze da mu se nesvidjam...msm rekao je to i posle 2 puta......a bio je samnom jjaaa ga stvarno neshvatam.... da li sam ga pre previse vukla za nos pa sam ga povredila....ili sta ? NERAZUMEM
tijo
|
|
| |
|
post # 2 | 12.01.2011 , 11:02 AM
|
13tijana, e ovako.... da pomognem i tebi ( posto sam vec nekome, sto da ne i tebi ) izgleda da si ga ti malo vise vukla za nos... pa... 1. priznaj da si pogresila 2. ako vec hoces da budes sa njim i dalje, izvini mu se 3. priznaj mu sta mislis ( ALI ISKRENO ) 4. cekaj rezultate
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 4 | 12.01.2011 , 2:21 PM
|
Quote (13tijana) jeste da nece biti lako sve to reci....ali sto se mora nije tesko :// istina... to je retkost da ti neko kaze istinu to obicno kazu hrabre osobe, a kukavice lazu Quote (13tijana) btw HVALA VAM SVIMA ma uzivaj
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 5 | 12.01.2011 , 2:36 PM
|
ja retko lazem pa cu se potruditi da uhvatim priliku i sve mu kazem ....i zavrsim ovu komlikovanu pricu
tijo
|
|
| |
|
post # 6 | 12.01.2011 , 2:53 PM
|
Quote (13tijana) uhvatim priliku i sve mu kazem srecno
Ko si ti?
|
|
| |
1933 poruka na forumu
| |
17
| |
159
|
|
post # 7 | 12.01.2011 , 4:13 PM
|
Quote (13tijana) btw HVALA VAM SVIMA opusteno tu smo da pomognemo.... i SRECNO !!!
Ja sam ceo život s' tobom kao mali pevao, po školama se tuk'o, tvoje ime branio, ja još sam JUGA deo i ludo volim te, sa drugovima svojim za tebe borim se! GROBARI UZICE ! ! !
|
|
| |
|
post # 8 | 12.01.2011 , 4:45 PM
|
Quote (Baki94) opusteno tu smo da pomognemo.... i SRECNO !!! hvala vam
tijo
|
|
| |
|
|
post # 10 | 12.01.2011 , 9:54 PM
|
Quote (badule) Mislim da je Anubis u pravu sto posto. Na kraju krajeva,sve sto si napisala i pojam tvojeg uzrasta,jasno govori da si zbunjena,a da imas 5 godina vise,lakse bi ti bilo da razumes ovo sto cu ti reci- MLADA SI ZA TU TVOJU PRICU. KAD TI BUDE SVE TO SAMO PO SEBI JASNO,ONDA SE VRATI U PRICU. Nadam se da ces me razumeti. Inace,lik je dobio sta je hteo,ma koliko to surovo zvucalo,pa ti sad njega vijaj,ako ti se svidelo. Verovatno je to njegov stav. Anubis nije bas mene dobro shvatio... mnoge stvari koje sam ja napisala on je pogresno shvatio....ali nisam htela da pojasnjavam ......ako mozes da razumes....to sto sam napisala na 1 vece nisam mislila na sex...uglavnom....svako ima svoje misljenje .... msm da ce i tvoje dobro doci
tijo
|
|
| |
|
post # 11 | 12.01.2011 , 9:56 PM
|
Quote (13tijana) to sto sam napisala na 1 vece nisam mislila na sex hahhahha pa ljudi sta vam je? devojka je moje godiste... SAMO ISTINA
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 12 | 12.01.2011 , 9:59 PM
|
Quote (DxD) hahhahha pa ljudi sta vam je? devojka je moje godiste... SAMO ISTINA ma strasno...:) ali nema veze...ja msm da ce ono tvoje biti najbolje meni
tijo
|
|
| |
|
|
post # 14 | 12.01.2011 , 10:08 PM
|
Quote (Baki94) SUROVA ISTINA..... xaxxaaxa pa istina jbg verovatno sam se trebala malo drugacije izraziti
tijo
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 15 | 12.01.2011 , 10:12 PM
|
SORRY ,but.... U tem slucaju poslusaj savet mudrog CHICHA MRSOJA- Izadji sa klipanom,odvedi ga u park ,stavi mu ruku na herc(srce) i unesi mu se u lice govoreci- JEL OVO STO KUCA ZNACI DA SI ZIV ILI SRETAN STO ME VIDIS? I ne daj mu da ti odgovori vec mu kaziprst uperi u grudi kao da je pistolj i... smislices ti vec mudar tekst. I budi bre prava riba,nemoj ti da mu objasnjavas nista. UPAMTI DA SE MOMCI ZBUNJUJU LAKO KAD SE DESAVA NESTO NEOCEKIVANO.... a na kraju krajeva i moj prvi post je bio gadna provokacija,sad znam malo vise o tebi
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 17 | 12.01.2011 , 10:24 PM
|
badule ma dolazilo je meni na ideju svasta..pa cak nesto slicno tome sto si napisao.... ali iskreno stalo mi je da to sve na kraju ispadne najbolje za mene.... i to misljenje o meni nadam se da je sada neko dobro :O
tijo
|
|
| |
|
|
post # 19 | 12.01.2011 , 10:45 PM
|
Quote (Anubis) E i ja se izvinjavam zbog nesporazuma, nije bilo nista zlonamerno samo sam te pogresno razumeo.... xexe ma nema veze...trebala sam se bolje izraziti
tijo
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 20 | 16.01.2011 , 0:41 AM
|
E pa javi nam bar kako si pripitomila tu tvoju zverku.... pozdrav
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |