Razgovor s djevojkama
|
|
|
post # 1 | 11.01.2014 , 2:20 PM
|
U fazi sam muvanja s jednom djevojkom , pozvao sam je van i uvijek imam problem o cemu razgovarati. Uvjeren sam da mi tu neko moze pomoci , tako da : O cemu vi razgovarate s djevojkom na prvom izlasku ?
Sta citas potpis,nabaci reputaciju.
|
|
| |
|
post # 2 | 11.01.2014 , 2:40 PM
|
Ma daj, ti se salis!? Izasao si sa devojkom koja ti se dopada a nemas pojma o cemu bi pricali?I jos si otvorio temu o tome?
Nemoj pogresno da me shvatis ali meni kada se devojka dopada, ja sam pun pitanja, sve me zanima i jako sam radoznao
Uopste ne razmisljam o tome, to samo nekako spontano dodje.
A nemoguce je da tebe nista ne zanima ako ti se dopada, ili samo hoces da je odvuces u krevet
|
|
| |
|
post # 3 | 21.01.2014 , 8:34 PM
|
ja mislim da je rešenje u rakiji. meni je puno pomogla.. Šalu na stranu, https://www.yumpu.com/sh....devojke Ovo je odlicna knjiga i toplo je preporucujem svima da je procitaju, ko se već ne oseća kao rođeni šmeker Meni je extra i knjiga od Danijela Golema "Emocionalna inteligencija"..
|
|
| |
|
post # 4 | 21.01.2014 , 9:07 PM
|
Ja bih ovdje ukazala na nešto što je meni ostalo tu negdje.
Većina moj vršnjaka izlazi sa osobama,koje "ne zadovoljavaju" emocionalno,intelektualno i slično,samo zbog fizičkog izgleda. Bitnije im je prošteti djevojku ili momka za kojim će se svi okrenuti nego imati dobrog sagovornika i prijatelja. Malo pričaju,a mnogo rade. Ne zanima njih mnogo baš. Ne pričaju o stvarima,koje su meni lično zanimljive. Stvar koju pokušavam naglasiti je to dopadanje. Šta nam se ustvari dopada ? Izgled ? Ili neko kao neko ? Ili samo njegov mozak ? I to nije samo sa vršnjacima. To je u većini slučajeva..
Kada se meni neko svidi,ja moram znati sve. Uključim sva moguća čula i čekam. Moja najbolja prijateljica ima momka 16 mjeseci i dalje ne zna da li je završio srednju školu,koja je to škola bila i slično. To je nešto što moramo znati.
Može se i desiti da ljudi jednostavno imaju nekakav strah od toga. Baš nedavno me prijatelj zvao na kafu i rekao kako ga strah da nećemo imati o čemu pričati. Ako želimo fin razgovor,moramo se pokrenuti. Ne možemo čekati da druga strana krene uvijek. Ja bar znam pričati i to mi nikada nije bio problem.
Calgon1, ako te pere takav strah,pusti ga. Naš um gradi našu budućnost. Ako se budeš plašio,nećete imati o čemu ni pričati.
|
|
| |
|
post # 5 | 22.01.2014 , 6:52 PM
|
Odvedi je u kafanu i pricaj joj o fudbalu.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 6 | 23.01.2014 , 6:41 PM
|
uzmes malo vutre opustis se ka' babine sise, i ima da je zalijepis za sebe pricom ihaa
|
|
| |
|
post # 7 | 16.02.2014 , 10:14 PM
|
samo pricati i razgovarati
http://yoursmiles.org/gsmile/music/g54013.gif
|
|
| |