Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
post # 441 | 13.01.2012 , 1:09 AM
|
To nije bitno, jos sam mlad u svako doba dana
To zavisi od muskarca do muskarca
Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!
|
|
| |
|
post # 442 | 13.01.2012 , 1:36 AM
|
Sta prvo pomislite kad svrsite?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
post # 443 | 13.01.2012 , 2:02 AM
|
|
|
| |
|
post # 444 | 13.01.2012 , 2:07 AM
|
Da li ste ikada nakon masturbacije se obrisli posteljinom (carsafom) ili slicno?
|
|
| |
|
post # 445 | 13.01.2012 , 4:42 AM
|
Odgovor na prvo pitanje:
naravno da bi je ozenio
Odgovor na drugo pitanje: Nisam takav tip decka ja moju verenicu jako volim...... Added (13 Jan 2012, 3:40 AM) --------------------------------------------- Na pitanje da joj treba malo prostora: Razmislio bi i pustio bi je zato sto joj u potpunosti verujem...... Added (13 Jan 2012, 3:42 AM) --------------------------------------------- Vise voolim da ona bude zavodnica
simke
|
|
| |
|
post # 446 | 16.01.2012 , 0:16 AM
|
Quote (Srcemoje) U koje doba dana vam sex najbolje odgovara?
Pa što se tiče sexa skoro uvek sam za,ali najviše mi odgovara noć ( ne pitaj zašto jer neznam odgovor)
Quote (Srcemoje) Dali se svaki muskarac ume kontrolisati kad treba da vadi ili nekima ipak treba kondom ?
Ne mogu da kažem za druge,ali za sebe tvrdim da u 95% slučajeva mogu da se kontrolišem.U principu sam protivnik Kondoma i koristim ga samo u vanrednim situacijama (dovoljno ne poznajem partnerku) a sa svojom devojkom već dugo to ne koristim jer obožavam kad mi je vršnjak bez kabanice
Quote (Leksi) Sta prvo pomislite kad svrsite?
Da li da predahnem ili da odmah nastavim dalje
Quote (Leksi) Da li ste ikada nakon masturbacije se obrisli posteljinom (carsafom) ili slicno?
Iskreno rečeno pre sam to znao uraditi,ali nesvestan da ostaju tragovi sad ipak ne
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 447 | 16.01.2012 , 10:26 AM
|
PA AKO SE VOLE ,A DA SE NE VOLE NEBI BILO NI SEXA ,,, JA BI SA ZADOVOLJSTVOM TO PRIHVATIJO
|
|
| |
|
post # 448 | 22.01.2012 , 12:39 PM
|
u17r4, slazem se bas je tesko pitanje
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 450 | 27.01.2012 , 5:37 PM
|
U braku ste ili u vezi i vasa devojka/zena vec duze vreme nalazi izgovore da nema sex sa vama.Sta cete uciniti povodom toga? tu nema mnogo matematike ako covek veruje da moze da izadje na kraj sa svojom sujetom i prizna sebi da vise nije interesantan svojoj voljenoj to je to ako jos moze i da izadze iz cele price bez neke velike pompe i svadze e onda je na konju Added (27 Jan 2012, 4:37 PM) --------------------------------------------- mislim da je ves masina jako korisna alatka a ko nije masturbiro ili ti onaniso neka mu crkne komp
covek je coveku vuk
|
|
| |
|
255 poruka na forumu
| |
22
| |
349
|
|
post # 452 | 28.01.2012 , 3:19 AM
|
Quote (Tugomirka) U braku ste ili u vezi i vasa devojka/zena vec duze vreme nalazi izgovore da nema sex sa vama.Sta cete uciniti povodom toga? Prvo bih je izveo u setnju, onako neobavezno da obidjemo izloge i njoj bi, garantovano, za oko zapala neka lepa haljina koja debelo kosta. Sacekao bih jedan dan. E, sad, posto moja drugarica radi u tom butiku dobio bih specijalan popust sto na haljinu, sto na cinjenicu da haljinu kupuje muskarac (uvek trazim popust, a ako ga ne dobijem onda trazim poklon ). Mere svoje devojke poznajem savrseno tako da greske oko velicine ne bi bilo. Kada je kupovina zavrsena i iznenadjenje smesteno na sigurno u nasoj sobi na krevetu, pitao bih svoju snasu da izadjemo malo u zezanje, djuskanje. Ona bi rekla-Dragi, nije mi do toga, a znas da nemam sta da obucem - (4 puna plakara) Hajde, draga, ne budi lenja. Pomocicu ti da izaberes nesto Na kraju bi morao da je odvucem do sobe, a ona bi se kenjkala kako nece i konacno....Voala Ugledala je haljinu Ma, je li.... Ne mogu da verujem! Kupio si je Otkud ti pare? Ti si lud! Srecica moja.... Ohohoo...Mudonja moj... :kiss: :kiss: I onda bih je skinuo da proba haljinu
Poruku je menjao/la HELLDečak - Subota, 28.01.2012, 3:56 AM
|
|
| |
|
post # 453 | 28.01.2012 , 8:36 PM
|
A vi mislite da se ne treba boriti ili oziveti tu vasu vesu? pa vidis prijatelju moj dragi ja se borim ali sam sada mnogo pametniji jer nekada sam mislio da u braku tece med i mleko ali sam tek sada shvatio da tu ima mnogo vise pelena i gorcine i niko nikog ne moze zadrzati protiv njegove volje videcemo ja sam za ali uvek postoji i druga strana o kojoj ja ne odlucujem
covek je coveku vuk
|
|
| |
|
post # 454 | 28.01.2012 , 8:53 PM
|
Da li ste u vezi posesivno ljubomorni?
Zanima me, sta muskarca cini muskarcem iz muske perspektive?
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 455 | 29.01.2012 , 4:24 PM
|
Ljubomoran jesam, osoba koju volim kada je vidim sa drugim kada prica, a pogotovo kada je nasmije dobijem neku zamisao u glavi, kako bi ga udarao do smrti (malo sam pretjerao ali eto) A sta cini muskarca muskarcem ? Hmmm... Da bude spreman da ucini sve za svoju djevojku, da je zna zadovoljiti a ne da gleda samo sebe. Problem danasnjih cura (mojih vrsnjakinja) je sto se loze na Biebere i te pedercice i reci mi samo, jesul to za vas muskarci? Naravno ne sve
<3 Bancy <3
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 456 | 29.01.2012 , 9:59 PM
|
odg. na prvo pitanje: bio nih uz nju pa sta mi bog da jesam mlad ali ja para nemam
odg. na drugo pitanje: sadasnju dragu jos nisam prevario
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 457 | 29.01.2012 , 10:06 PM
|
Da li ste nekad' dosli u situaciju da udarite svoju devojq ili ste to vec nekad' uradili?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 458 | 29.01.2012 , 10:09 PM
|
Nikada nisam uradio devojku, niti cu, a pomislio sam na to bar 1000 puta
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 459 | 29.01.2012 , 11:27 PM
|
postupci koje cinimo,i nacin na koji reagujemo na okolinu ( a mozda sam i prestario za forume )
|
|
| |
|
post # 460 | 29.01.2012 , 11:52 PM
|
Da li ste ikada otisli na sastanak s devojkom a da niste oprali zube?
|
|
| |