Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
|
post # 461 | 30.01.2012 , 1:37 PM
|
Quote (Leksi) Da li ste ikada otisli na sastanak s devojkom a da niste oprali zube? Prvi sastanak ili opshto?Ja obicno perem zube pre izlazak jer sam pushac,al i kad zaboravim nekad ne ustrucavam se,uzmem Orbit i to.
|
|
| |
|
post # 462 | 31.01.2012 , 0:54 AM
|
Da li ste ikada bili u situaciji mislim sekusalnoj s nekom devojkom, da vam najbolji drugar nije htio da se tako odrazim podigne sa stolice?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
218 poruka na forumu
| |
23
| |
298
|
|
post # 463 | 31.01.2012 , 1:28 AM
|
Neeee ali bilo je blizu tj. posumnjao sam u njega posle finog opijanja ali i tada me nije izdao, ali žensko kao žensko misleći na tadašnju moju devojku prozva me i za neverovati 1. put sam brže došao do vrhunca nego kada sam trezan, nastavio sam dok i ona nije došla do vrhunca a izjutra mi je devojka bila pošto je bila na granici da su joj plodni dani.
|
|
| |
|
post # 464 | 31.01.2012 , 1:37 AM
|
Da li imate strah kada s nekom osobom stupate u seksualne odnose po prvi put, plaseci se pri tome da ne dozivite vrhunac prebrzo?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
218 poruka na forumu
| |
23
| |
298
|
|
post # 465 | 31.01.2012 , 2:05 AM
|
Kod 1. sam imao mada vrhunac nemora značiti da se prestaje sa vodjenjem ljubavi, lično više uživam u vodjenju ljubavi nego u vrhuncu s druge strane nisam imao preveliki broj devojaka da bi bio merodavan. Pa eto shvati ovo kao komentar s isčekivanjem merodavnijeg odgovora
|
|
| |
|
post # 466 | 31.01.2012 , 9:46 AM
|
Quote (Leksi) Da li imate strah kada s nekom osobom stupate u seksualne odnose po prvi put, plaseci se pri tome da ne dozivite vrhunac prebrzo? kazem ja, SEX MAHINA...
:P
|
|
| |
|
post # 467 | 01.02.2012 , 6:40 PM
|
nema pitanja sta cu odgovoriti
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 468 | 07.02.2012 , 1:02 AM
|
Quote nema pitanja sta cu odgovoriti
cuti pa ga cekaj i ja cu. .
|
|
| |
|
post # 469 | 07.02.2012 , 7:21 PM
|
Kad' vas je devojka poslednji put ispalila i zbog cega?
Poruku je menjao/la Nechy92 - Utorak, 07.02.2012, 7:21 PM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
22 poruka na forumu
| |
3
| |
121
|
|
post # 470 | 08.02.2012 , 0:15 AM
|
|
|
| |
|
post # 471 | 08.02.2012 , 11:47 PM
|
Quote (Nechy92) Kad' vas je devojka poslednji put ispalila i zbog cega?
pre dva meseca zbog ljubomore
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 472 | 09.02.2012 , 12:24 PM
|
opet nema pitanja
|
|
| |
|
post # 473 | 12.02.2012 , 3:48 PM
|
Devojka vam radi kao igracica u klubu. Vi ste toliko zaljubljeni u nju, ali vas nerviraju komentari upuceni njoj da je qrva, a tebi da si budala sto se zabavljas sa njom. Sta bi ste uradili da ste u takvoj situaciji?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 474 | 15.02.2012 , 5:16 PM
|
Quote (Nechy92) Devojka vam radi kao igracica u klubu. Vi ste toliko zaljubljeni u nju, ali vas nerviraju komentari upuceni njoj da je qrva, a tebi da si budala sto se zabavljas sa njom. Sta bi ste uradili da ste u takvoj situaciji? U jebeno pitanje...pa ako nema lazi medju nama i da je uvek iskrena i da je dobro poznajem,nebi obracao paznju sta ljudi govore...Mada nikada ne trazim ,takve devojke
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|
post # 475 | 19.02.2012 , 1:51 PM
|
|
|
| |
|
post # 476 | 19.02.2012 , 3:45 PM
|
Tomato,
Ima pitanje, nego ti izbegavas odg. Ne mora jedan da da odg, vec mogu vise njih.
|
|
| |
|
post # 477 | 20.02.2012 , 1:23 AM
|
zasto momci ne veruju da postoje iskrene devojke
|
|
| |
|
post # 478 | 20.02.2012 , 1:41 AM
|
Quote (nadja_82) zasto momci ne veruju da postoje iskrene devojke
Ja nisam jedan od tih, tako da ces ostati uskracena za odgovor.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 479 | 20.02.2012 , 5:55 AM
|
Tanja 91: Evo odgovora :-) Hmmm..Tesko je to pitanje, sad trenutno nisam spreman da budem otac i muz, jer imam 18 godina , ali' ako Bog zeli da tako bude, prihvatio bih to, ozenio bih je pre porodjaja i to je to ... Vecina nas, koji volimo svoju devojku, srecno smo zaljubljenji itd. prihvatili bi tu odluku ... Ja kazem (Ali opet postoji ono, ne bih zeleo da mi se to dogodi u ovim godinama) Zanimljiva tema... Ljubim I jos nesto ... KONDOM JE SVETINJA ! Added (20 Feb 2012, 4:55 AM) --------------------------------------------- Nadja82: kao sto je rekao Bobby88, ja nisam jedan od tih momaka, tako da ces biti uskracena za ovaj odgovor i sa moje strane ... Nadam se da ces dobiti odgovore od onih koji to misle ... Ali ja takve momke ne razumem..
Poruku je menjao/la Copy94 - Ponedeljak, 20.02.2012, 5:53 AM
Rem[Y]
|
|
| |
|