Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
|
post # 501 | 25.02.2012 , 4:54 PM
|
Je l' vam bitna odeca na devojci? U fazonu, da je dobro obucena, markirana odeca i to...?
My eyes more red than the devil is... I'm a muthafucking monster!
|
|
| |
|
post # 502 | 25.02.2012 , 6:37 PM
|
Pa ne mora da bude markirano ali mora da ima smisla to njeno oblacenje a ne da bude kao supermen! xD
Sta ako nemam potpis?
|
|
| |
|
post # 503 | 25.02.2012 , 10:54 PM
|
Quote (Veljkuzzz18) Je l' vam bitna odeca na devojci? U fazonu, da je dobro obucena, markirana odeca i to...? ma bitno je samo da nije pocepana haha salim se ,nije bitno
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|
|
post # 505 | 26.02.2012 , 9:59 AM
|
Pitanje??
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 507 | 29.02.2012 , 1:16 AM
|
Ja se držim one narodne "Odelo ne čini čoveka" bitno da je uredna
Poruku je menjao/la tomo47 - Sreda, 29.02.2012, 1:17 AM
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 508 | 29.02.2012 , 1:58 AM
|
Sta bi ste uradili da vam devojka kaze "ako mi ne doneses telefon (onaj sto si mi qpio), raskidamo"...?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 509 | 29.02.2012 , 1:58 PM
|
Nechy92, doneo bih joj telefon i cao... mislim ako devojka hoce da raskine samnom zbog takve gluposti onda njoj nisam bitan ja, a takve mi ne trebaju... sad ako se pitate zasto bih joj opste doneo telefon, pa da bi se kad god ga dohvati u ruke setila mene i sta je sve izgubila zbog njega...
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
|
|
post # 511 | 29.02.2012 , 3:10 PM
|
da bih nesto pokloniop devojci mora da mi puno znaci i da vidim da ne zeli da me iskoristi ,a ako nesto poklonim ,onda sam poklonio od srca,a kad bi raskinuli definitivno nikada ne bih trazio da mi ista vraca ...nek ide i poklon i ona sto dalje od mene ...
|
|
| |
|
post # 512 | 29.02.2012 , 3:21 PM
|
Quote (Abraxas) Lose si postavila pitanje, ali skapirah poentu. Bacio bi joj ga u sobu kroz zatvoren prozor.
Pitanje sam normalno postavila, sta bi uradio da ti devojka kaze raskidamo ako mi ne doneses telefon... Sta je ovde lose postavljeno? Added (29 Feb 2012, 2:21 PM) ---------------------------------------------
Quote (SS-90) doneo bih joj telefon i cao...
Ja joj ne bih dala.
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 513 | 29.02.2012 , 3:27 PM
|
Quote (Nechy92) Ja joj ne bih dala.
zasto da ne, telefon je mala cena koju placamo da bi saznali kakav je neko ustvari...
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
|
post # 514 | 29.02.2012 , 3:32 PM
|
Da li bi ste bili sa devojkom koja vam trazi sve i svasta (da joj qpujete stvari, nakit), a da je nezahvalna i da se stalno svadja sa vama?Added (29 Feb 2012, 2:32 PM) ---------------------------------------------
Quote (SS-90) zasto da ne, telefon je mala cena koju placamo da bi saznali kakav je neko ustvari...
Pa, ako ona kaze raskidamo zbog tel. Ja mislim da se zbog toga ne rask. i deluje mi kao da je ona sa tim samo zbog toga.
|
|
| |
|
post # 515 | 29.02.2012 , 3:33 PM
|
Quote (Nechy92) Da li bi ste bili sa devojkom koja vam trazi sve i svasta (da joj qpujete stvari, nakit), a da je nezahvalna i da se stalno svadja sa vama?
Kakva su ti ovo banalna pitanja, kad se svaki odgovor zna vec unapred. Kakav kreten moras biti da bi bio sa takvom devojkom ..
Juce sam skoro je*ao, danas sam skoro je*ao, je*em skoro svaki dan xD :P
|
|
| |
|
post # 516 | 29.02.2012 , 3:34 PM
|
Vise sam za varijantu da trosim pare na pametnije stvari. Jer ovo mi ne deluje pametno. (o;
. . .
|
|
| |
|
post # 517 | 29.02.2012 , 3:37 PM
|
Quote (Nechy92) Da li bi ste bili sa devojkom koja vam trazi sve i svasta (da joj qpujete stvari, nakit), a da je nezahvalna i da se stalno svadja sa vama?
hehe... mozda, ali samo da bih je naucio pravu vrednost zivota... jedino sto bi takva dobila od mene je cvece i paznju da bi shvatila da stvari ne vrede nista ako nemas kraj sebe nekoga kome je do tebe stalo... ipak ako ne shvati onda bi od mene dobila jedno veliko zbogom...
|
|
| |
|
post # 518 | 29.02.2012 , 3:38 PM
|
Quote (-Dzeri-) Vise sam za varijantu da trosim pare na pametnije stvari. Jer ovo mi ne deluje pametno. (o;
Hahaha, nadogradnja.
Quote (Doko89) Kakva su ti ovo banalna pitanja, kad se svaki odgovor zna vec unapred. Kakav kreten moras biti da bi bio sa takvom devojkom ..
Slazem se, ali koliko ja imam dr. koji su u takvoj situaciji, tako da ne smatram da je ovo banalno pitanje, jer ti si verovatno takav da to sebi ne bi dozvolio, ali ima muskaraca koji to sebi dozvoljavaju.
|
|
| |
|
post # 519 | 29.02.2012 , 3:39 PM
|
Quote (Nechy92) Pa, ako ona kaze raskidamo zbog tel. Ja mislim da se zbog toga ne rask. i deluje mi kao da je ona sa tim samo zbog toga.
upravu si ali sto se mene tice, neka se nosi i ona i taj telefon kad je tako...
|
|
| |
176 poruka na forumu
| |
11
| |
88
|
|
post # 520 | 29.02.2012 , 4:50 PM
|
Ako neka nesto materijalno zasluzi, to i dobije (od tih materijalnih stvari). U suprotnom, dobija samo nesto drugo.
ALWAYS OUTNUMBERED NEVER OUTGUNNED
|
|
| |