Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
|
post # 521 | 29.02.2012 , 4:53 PM
|
Ozeniti se radi morala i onda shvatis da djete raste s roditeljima koji se voljeli jednu noc....najgora moguca stvar je spasavati nesto cemu nije sudjeno....najbolje je biti pametan i cuvati se...ali ako to djevojka radi da bi testirala ljubav partnera kad sam ja u pitanju razocarace se svaki put ukoliko nije u pitanju ozbiljna veza..ako jeste...zasto bjezati od braka i od djeteta..ali ako je u pitanju shema..hmmm s kim trudna...hehehe..cije li je...a da kazes da uradimo test...uvrijedila bi se i rekla da sam kreten jer takve stvari provjeravam..a da nakon 2o godina mi kaze da djete nije moje...i recimo izvini..morao bi presuditi obadvoma:)...ovo su neka pitanja sa nepisanim zivotnim pravilima..i mjenjaju se odgovori:)
|
|
| |
|
post # 522 | 29.02.2012 , 9:46 PM
|
Quote (Nechy92) Slazem se, ali koliko ja imam dr. koji su u takvoj situaciji, tako da ne smatram da je ovo banalno pitanje, jer ti si verovatno takav da to sebi ne bi dozvolio, ali ima muskaraca koji to sebi dozvoljavaju
Ne mogu ni da znamislim sebe niti bilo kojeg muskarca da udara devojku, ali desavalo mi da naletim na tako neke tatine princezice i da gledam kako ponizavaju i vredjaju momke, i stvarno sam imao zeljuuuu da im zalepim po jednu vaspitnu ( u tom trenutku )
Juce sam skoro je*ao, danas sam skoro je*ao, je*em skoro svaki dan xD :P
|
|
| |
|
post # 523 | 03.03.2012 , 2:45 AM
|
Quote (Nechy92) Sta bi ste uradili da vam devojka kaze "ako mi ne doneses telefon (onaj sto si mi qpio), raskidamo"...?
Hmmm ako je ozbiljna moj sledeci sms bi bio da raskidamo.... a ako je nije bila ozbiljna okrenuo bih to na salu naravno xD sve zavisi od situacije :P
Quote (Konfetica) Je l' vam bitna odeca na devojci? U fazonu, da je dobro obucena, markirana odeca i to...?
Volim da je fino obucena i sve to ali uopste mi nije stalo jel to markirano il ne xD
-Nema pitanja vise ? ^^
|
|
| |
|
post # 524 | 03.03.2012 , 3:02 AM
|
Da li ste nekada zaplakali ispred devojke, a da je ona bila povod vaseg plakanja (svadja, raskid, nbt) ?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 525 | 03.03.2012 , 3:05 AM
|
Quote (Nechy92) Da li ste nekada zaplakali ispred devojke, a da je ona bila povod vaseg plakanja (svadja, raskid, nbt) ?
-Hmm... bile su mi oci pune suza jednom pre 2 godine al sam morao da se uzdrzim dobro i da ne pustim suzu :P tako da ... bio sam na ivici da zaplacem al nisam xD hehe
|
|
| |
|
post # 526 | 03.03.2012 , 3:50 AM
|
Quote (Nechy92) Da li ste nekada zaplakali ispred devojke, a da je ona bila povod vaseg plakanja (svadja, raskid, nbt) ?
nisam, niti cu...
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
|
post # 527 | 05.03.2012 , 6:46 PM
|
Quote (Nechy92) Da li ste nekada zaplakali ispred devojke, a da je ona bila povod vaseg plakanja (svadja, raskid, nbt) ? naravno da nisam
|
|
| |
|
post # 528 | 12.03.2012 , 10:40 AM
|
Pitanje?
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 529 | 12.03.2012 , 12:59 PM
|
Quote (Nechy92) Da li ste nekada zaplakali ispred devojke, a da je ona bila povod vaseg plakanja ma kakvi ..jest da me je unesrecila...ali placem samo kad otvorim novcanik
|
|
| |
|
post # 530 | 12.03.2012 , 1:42 PM
|
Da li se plašite psihički bolesnih žena ?
|
|
| |
|
post # 531 | 12.03.2012 , 1:58 PM
|
Quote (By_The_Way_) Da li se plašite psihički bolesnih žena ne plasim se zena uopste
|
|
| |
|
post # 532 | 12.03.2012 , 4:43 PM
|
Nechy92, a ne, mozes plakati gde hoces ali pored devojke nikada osecace se mocno
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 533 | 12.03.2012 , 7:24 PM
|
Quote (ljutiposkok) osecace se mocno
Šta bi ste radili da ste jedan dan žensko?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 534 | 12.03.2012 , 7:39 PM
|
davao bi svima...sta davao delio ..
|
|
| |
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
post # 535 | 12.03.2012 , 8:05 PM
|
Zasto za devojku koja rado upraznjava sex sa onima koji joj se svidjau najcesce kazete da je kurva?Zar vi ne radite i ne zelite to isto da menjate devojke non stop?Quote (Nechy92) Šta bi ste radili da ste jedan dan žensko? Quote (vuk-samotnjak) davao bi svima...sta davao delio .. i zar to ne bi bilo to isto?kakve veze ima da li daje muskarac ili zena?
Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja, Da banes pod maskom druga ili gosta;
|
|
| |
|
post # 536 | 12.03.2012 , 8:28 PM
|
Quote (Arslana) Zasto za devojku koja rado upraznjava sex sa onima koji joj se svidjau najcesce kazete da je kurva? pa da budem iskren zato sto upraznjava sa onima a ne sa onim.. Quote (Arslana) Zar vi ne radite i ne zelite to isto da menjate devojke non stop? ima izuzetaka ...ali lose prolaze ...a ja zelim da menjam noci sa jednom devojkom.... Quote (Arslana) i zar to ne bi bilo to isto?kakve veze ima da li daje muskarac ili zena ovo je vise bio sljivi komentar,a ne bi bilo isto zene su tu u prednosti imaju vise ponuda ..
|
|
| |
|
post # 537 | 14.03.2012 , 7:06 PM
|
Quote (By_The_Way_) Da li se plašite psihički bolesnih žena ?
ne, jer i same kad vide kolki sam ludak shvate da njima i nije toliko lose... xD
Quote (Nechy92) Šta bi ste radili da ste jedan dan žensko?
taj dan bih prespavao... xD
Quote (Arslana) Zasto za devojku koja rado upraznjava sex sa onima koji joj se svidjau najcesce kazete da je kurva?Zar vi ne radite i ne zelite to isto da menjate devojke non stop?
ja ni jednu devojku ne nazivam kurvom jer njena je stvar sta ce raditi sa sobom, a takodje i ne menjam devojke nonstop jer to je bar po meni malo dosadno, ako mi se jedna cura svidja zasto bih je zamenio?...
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
|
post # 538 | 20.03.2012 , 1:22 PM
|
Tesko je u opste i shvatiti,da kurva moze biti samo zensko,prema tome i ne slazem se sa tim.Naprimer: Jedan momak promeni 50 devojaka,momak ce postati faca svi ce mu se diviti i zavideti,jedniostavno bit ce frajer A sa druge strane recimo jedna devojka promeni 50 momaka,devojka ce biti trn u oku i svi ce reci da je kurva Ovde stvarno nesto ne valja!!!
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 539 | 20.03.2012 , 11:57 PM
|
Quote (Arslana) Zasto za devojku koja rado upraznjava sex sa onima koji joj se svidjau najcesce kazete da je kurva?Zar vi ne radite i ne zelite to isto da menjate devojke non stop?
Ako jednu bravu otvaraju 3 kljuca, to je onda loša brava.... Ali ako jedan kljuc otvara 10 razlicitih brava,to je onda dobar kljuc.
|
|
| |
176 poruka na forumu
| |
11
| |
88
|
|
post # 540 | 21.03.2012 , 3:17 AM
|
Quote (Arslana) Zasto za devojku koja rado upraznjava sex sa onima koji joj se svidjau najcesce kazete da je kurva?Zar vi ne radite i ne zelite to isto da menjate devojke non stop? Zato sto su nazalost neke osobe jednosavno debili... umesto da im imponuje tako nesto, oni se jos kao prave fini... Strasno!
Quote (Nechy92) Šta bi ste radili da ste jedan dan žensko? Lez action! All day, all night! Jbg, sta cu kad previse volim zene
ALWAYS OUTNUMBERED NEVER OUTGUNNED
|
|
| |