Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: suzana85, tomo47  
Zene pitaju, muskarci odgovaraju

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 561 | 03.05.2012 , 9:14 PM

Quote (By_The_Way_)
Nešto sam htjela reći,ali da ne nastavljamo ovu temu jer je malko iritantna.

Evo pitanje jedno. Iskren odgovor očekujem.

Da li bi se vi mučili i stalno vrtili oko jedne djevojke samo kako bi je odvukli u krevet ?

samo reci :P :D
e pa sad zavisi....al sta ja imam od toga da se mucim oko nje ako je samo hocu odvuci u krevet!? malo je bezveze

Be my love?

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 562 | 03.05.2012 , 9:16 PM

Quote (JahRastafarI93)
samo reci :P

Rekla sam ti radoznali. :D

87
poruka na forumu
3 58

post # 563 | 04.05.2012 , 11:19 PM

Quote (By_The_Way_)
Da li bi se vi mučili i stalno vrtili oko jedne djevojke samo kako bi je odvukli u krevet ?

iskreno nebih, ili hoce ili nece a dva put ne pitam pa ona neka razmisli 5 sekundi sta zeli...
:D
eto da se sada mozda malo nekulturno izrazim ali ne treba njoj da se digne nego meni sto znaci ako nece kad ja hocu posle kad ona hoce ja necu i to se zna i zato kazem ili hoce ili nece trece nema a ja drugu devojku uvek mogu naci za tako nesto...
:)

"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 564 | 05.05.2012 , 12:22 PM

Cemu tolika opsesija sa automobilima?!

Felge, konji, klipovi, kubikaza, ksenoni, farovi, niklovane lajsne, ovo ono...?

Mislim.. bitno je da odvoji 20cm od bljuzge, da radi grijanje, cd i da se krece bez puno ulaganja na mjesecnom nivou...

Poruku je menjao/la MallenaBobbie - Subota, 05.05.2012, 12:23 PM

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

87
poruka na forumu
3 58

post # 565 | 05.05.2012 , 1:14 PM

Quote (MallenaBobbie)
Cemu tolika opsesija sa automobilima?!

Felge, konji, klipovi, kubikaza, ksenoni, farovi, niklovane lajsne, ovo ono...?

Mislim.. bitno je da odvoji 20cm od bljuzge, da radi grijanje, cd i da se krece bez puno ulaganja na mjesecnom nivou...

ma daj pa svako voli auto... :D
felge zato sto moraju biti lepe i velike ukoliko treba dostici vecu brzinu, konji da bi auto bio jaci i agresivniji, klipovi aluminijumski da bi motor imao laksi i bolji rad, kubikaza nije toliko bitna i zavisi od auta, ksenoni da se bolje vidi nocu, farovi da bi lepse izgledao auto, lajsne itd sve to da bi lepse izgledao auto...
to bi bilo isto kao kada bih ja vas pitao cemu tolika opsesija sa stkilama, odelom i raznim sminkama?

10 cm visina stikle, moraju da se sijaju, sljokice, krpice koje nicemu ne sluze, skipe sminke, razni parfemi, veliki noktici itd... cemu sve to?
mislim bitno je da izgledate lepo ali dovoljno je da samo imate na sebi haljinu koja ce vam lepo stojati i tako cete privuci svaciju paznju...

dakle vi imate svoje stvari koje volite i niko ne sme da vam dira tako i mi imamo nase automobile koje volimo i niko nesme da ih dira...
xD

"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 566 | 05.05.2012 , 11:07 PM

Quote (SS-90)
felge zato sto moraju biti lepe i velike ukoliko treba dostici vecu brzinu, konji da bi auto bio jaci i agresivniji, klipovi aluminijumski da bi motor imao laksi i bolji rad, kubikaza nije toliko bitna i zavisi od auta, ksenoni da se bolje vidi nocu, farovi da bi lepse izgledao auto, lajsne itd sve to da bi lepse izgledao auto..

e... bespotrebno si mi sad solio pamet, ja to sve znam!

Samo mi nije jasno cemu tolika opsesija?! To sam pitala..

Suludo mi je da neko vise ulaze u automobil nego u kucu, sebe,... ne znam..

No, kako kazes, svako ima svoje!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

87
poruka na forumu
3 58

post # 567 | 05.05.2012 , 11:56 PM

Quote (MallenaBobbie)

neznam kako je sa ostalima ali mene jedino auto nikada u zivotu nije razocarao i jedino u automobilima nalazim neki svoj mir, verujem da vi cure to nikada necete razumeti ali meni je bitno da ja razumem i ja znam zasto, a verujem da je i kod drugih slicna situacija...

334
poruka na forumu
69 766

post # 568 | 06.05.2012 , 11:29 AM

Quote (MallenaBobbie)

Pa zato sto wolimo da imamo snazan auto da se nebi mucili mnogo oko curica a i one wole kada sednu u dobru Bembaru msm X5 ili X6 moji ljubimci Toliko od mene :D

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 569 | 06.05.2012 , 1:52 PM

Šta mislite o ženama koje nose naočale ? Da li imate nekakve predrasude o njima ?

334
poruka na forumu
69 766

post # 570 | 06.05.2012 , 4:48 PM

ja nemam :D meni su ok pogotowo brinete u minicima i jaooooooooooo :D

87
poruka na forumu
3 58

post # 571 | 06.05.2012 , 5:29 PM

Quote (By_The_Way_)
Šta mislite o ženama koje nose naočale ? Da li imate nekakve predrasude o njima ?

ne vidim razliku izmedju onih koje nose i onih koje ne nose...

63
poruka na forumu
21 117

post # 572 | 06.05.2012 , 6:37 PM

Quote (By_The_Way_)

Što bi imao predrasude,čak mi neke izgledaju više sexi sa naočalama.

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 573 | 06.05.2012 , 9:16 PM

Quote (klipsy)
Pa zato sto wolimo da imamo snazan auto da se nebi mucili mnogo oko curica a i one wole kada sednu u dobru Bembaru msm X5 ili X6 moji ljubimci Toliko od mene

Svaka roba ima svoju musteriju!!

126
poruka na forumu
4 36

post # 574 | 07.05.2012 , 8:19 AM

Quote (By_The_Way_)

jos ako zna da ih izabere i sa njima ne lici na zunzaru ili "lepoticu 60ih godina" jedino moze da me jos vise privuce, predrasuda ali mislim da naocari veoma oplemenjuju zenu i njeno lice (naravno pravi izbor naocara)

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 575 | 12.05.2012 , 4:50 PM

Quote (klipsy)

Predrasude nemam.Žena je žena,pa još k tome ako je lepa nesmetaju joj ni naočale pod uslovom da su sa ukusom odabrane

Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku

834
poruka na forumu
212 1454

post # 576 | 12.05.2012 , 5:02 PM

Quote (By_The_Way_)

nemam nikakve predrasude,a mislim da su jako jako sexy :D

349
poruka na forumu
53 753

post # 577 | 12.05.2012 , 8:02 PM

apsolutno su zene sa naocarima sexy i imaju svoju draz ko zna razumece ostali ce nauciti :D

NEKA SILA BUDE SA TOBOM

22
poruka na forumu
0 0

post # 578 | 12.05.2012 , 10:49 PM

Imaju nesto posebno

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 579 | 15.05.2012 , 5:35 PM

Ako ste sposobni svojoj dragoj u afektu reci tonu jako ruznih rijeci, ubreda, pogrdnih recenica,... da li je ona stvarno vasa -draga- ili samo slucajna partnerka?

I da li je ulizivanje nakon toga dokaz kajanja, ljubavi ili.....? Cega?

Da pojasnim, afekt nije ona prouzrokovala i nije se desio jednom nego mnogo puta...

Hvala vam puno ako znate i ako mi odgovorite!

53
poruka na forumu
5 21

post # 580 | 15.05.2012 , 6:04 PM

Prvo pitanje: tata sam odavno, nisam pobegao, bio sam tu gde treba...
Drugo pitanje: sta znaci biti neveran....voleti drugu ili imati sex sa drugom? :) B) djavo pravila ruganje ruza shocked uzid volinevoli :D

Search: