Zene pitaju, muskarci odgovaraju
| |
|
post # 581 | 15.05.2012 , 6:07 PM
|
Kako se vi nosite sa ženama koje mnogo pametuju i na taj način hoće da nekome dokažu kako su žene "bolje" ?
|
|
| |
Mallena
|
post # 582 | 15.05.2012 , 6:18 PM
|
Quote (MallenaBobbie) Ako ste sposobni svojoj dragoj u afektu reci tonu jako ruznih rijeci, ubreda, pogrdnih recenica,... da li je ona stvarno vasa -draga- ili samo slucajna partnerka?
I da li je ulizivanje nakon toga dokaz kajanja, ljubavi ili.....? Cega?
Da pojasnim, afekt nije ona prouzrokovala i nije se desio jednom nego mnogo puta...
Hvala vam puno ako znate i ako mi odgovorite!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 583 | 15.05.2012 , 7:17 PM
|
hmm,malo sam razmisljao i zakljucio da je ona moja draga jer se desava da i ona u afektu kaze mnogo toga sto niej svojstveno zenskoj osobi ljepseg juznog pola,uvek se desi nesto bezze sto dovede osobu d areaguje i izbaci iz muzickog takta kako inace nikada ne bi reagovala u svom zemaljskom zivotu i pretezno uvek se bes iskali na neduznoj osobi x koaj ima alibi ,u ovom slucaju dragoj osobi x,ali samo ako postoji obostrano postovanje,ljubav ili kako se to vec zove u zapadnom svetu moze se preci preko toga,jer jednostavno ako se osobe razumeju u bilo kom geometriskom obliku,taj bes brzo prodje i svi budu srecni i debeli,tada ej najbolje samo pustiti vodu iz cezme da istece bes,uvrede ili slicno(mrzim pogrdne reci i bezze je koristiti tog tipa prosto produzene recenice,to nije ok),ako se desava ivs eputa to ej samo posledica cutanja te osobe na koju se iskaljuje bes jer jednostavno prelazi preko toga i trpi taj izliv necega prema njemu zato sto joj ej stalo do te osobe,jednsotavno je ok posle se ulizivati kao cuko mali av av (kod cura je mjauu mjauuu)pokajati i shvatiti da si pogresio/la ali samo ako ej iskreno i ako posl esledi taman lepa ukusna vecera zacinejna njegovom fudbalskom utakmicom,njenom omiljenom brdo maramica serijom i filmskim scenario erotizovanim ruzama na udobnom krevetu...:)Added (15 Maj 2012, 7:17 PM) --------------------------------------------- slazem s eda niej ok u tom nekom trenutku besa izbaciti iz sebe niz nekih glupih triler uvreda ili pogrdnih horor reci na voljenu osobu,jednostavno nije taman i ok,ako pritom i tu osobu dovedemo u to stanje "ludila"da njene oci puste suzu,to apsolutno niej vredno toga ili nije vredan/na,uciniti to "ludilo"vise puta to samo govori da je toj osobi,koja jednsotavno trpi tako nesto,stalo do odredjene osobe ili se jednsotavno plasi da reaguje na neki nacin i trpi to sto trpi,samo emotivno reaguje zbog toga kro zplac,plac je na neki lud nacin cutanje koje mnogo "govori",jer nista nismo postigli osim onog gor enavedenog sto sledi posle toga,a to je ulizivanje ili slicne manifestaciej emotivnog mozga i uslovno receno kajanja sbog postupaka koji su sledili ulizivanju,kajanju ili cemu vec...
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 584 | 15.05.2012 , 7:23 PM
|
Quote (By_The_Way_) Kako se vi nosite sa ženama koje mnogo pametuju i na taj način hoće da nekome dokažu kako su žene "bolje" ? Kazem joj da nema toga u cemu se zene "Bolje" niti neceg u cemu su muskarci "bolji"...21 vek...a i dokazano je da su oba pola u potpunosti jednaki... Ako to ne prihvata onda jednostavno iskuliram
Quote (MallenaBobbie) Quote (MallenaBobbie) Ako ste sposobni svojoj dragoj u afektu reci tonu jako ruznih rijeci, ubreda, pogrdnih recenica,... da li je ona stvarno vasa -draga- ili samo slucajna partnerka?
I da li je ulizivanje nakon toga dokaz kajanja, ljubavi ili.....? Cega?
Da pojasnim, afekt nije ona prouzrokovala i nije se desio jednom nego mnogo puta...
Hvala vam puno ako znate i ako mi odgovorite!
Nikad u zivotu nisam hteo cisto zbog sebe izreci slicne stvari kao sto su uvrede i te "jako ruzne" reci ako me dovede u situaciju da tako nesto pozelim da uradim...reci cu joj da se pokupi i odlazi... Ali evo da ti i odgovorim na pitanje...Ne ona nebi bila moja draga ako bih ja u stanju bio da kazem takve stvari
Poruku je menjao/la Hectore - Utorak, 15.05.2012, 7:31 PM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 585 | 15.05.2012 , 7:28 PM
|
Quote (Hectore) Ali evo da ti i odgovorim na pitanje...Ne ona nebi bila moja draga ako bih ja u stanju bio da kazem takve stvari bravo...iskreno,taman odgovor
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 586 | 15.05.2012 , 7:37 PM
|
intimenfrizuren, Hectore,
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 587 | 15.05.2012 , 7:48 PM
|
MallenaBobbie, eeehej,nista tuga,nista stres-pijte samo KRAS EXPRES ajde pitaj nas nesto,npr.jesu li nam sve ovce na broju?:)
|
|
| |
Mallena
|
post # 588 | 15.05.2012 , 8:12 PM
|
Pa, ekipa... jesu li vam sve ovce na broju?!
|
|
| |
|
post # 589 | 15.05.2012 , 8:50 PM
|
hmm,cek d aprebrojim...meni nisu,jedne nema,mora da je otisl akod komsinica da cesljaju vunu
|
|
| |
Mallena
|
post # 590 | 15.05.2012 , 8:55 PM
|
intimenfrizuren, mislis, otisla je na frizuru?!
|
|
| |
|
post # 591 | 15.05.2012 , 9:05 PM
|
MallenaBobbie, e,da...vidis,o tom enisam dumao,sad ja tek kontam sto je stalno govorila neku vece:hocu da idme na frixzuru d adam mini val,daj mi pare.i ja budla dam,a stedio za raznja,sad nista od toga,pih
|
|
| |
Mallena
|
post # 592 | 15.05.2012 , 9:11 PM
|
intimenfrizuren, Nemoj tako, isplatice se!! Dobice na cijeni!!!
|
|
| |
|
post # 593 | 15.05.2012 , 9:18 PM
|
MallenaBobbie, mislis?ma...kad bolje razmislim,necu ja nju dati ni z abrdo karamela,samo cu s epotruditi d a ubuduce razumem njene potrebe i budem bolji prema njoj nego sto jesam,on ato zasluzuje a ne da joj uskracujem ono sto voli i zasluzuje:)vreme je da vuk promeni cud a ne dlaku:)
|
|
| |
Mallena
|
post # 594 | 15.05.2012 , 9:23 PM
|
intimenfrizuren, vrlo sam yadovoljna sa tvojim odgovorom, a i ona vjerovatno!
Sad mi kazi jesi li ih uspio dresirati da preskacu krevet kad ne mozes da zaspis da bi ih brojao i zaspao?
|
|
| |
|
post # 595 | 15.05.2012 , 9:38 PM
|
hmm,mislim da ih jesam poprilicno dobro izdresirao,mada samo sto im nisam rekao jednu bitnu stvar, slucajno sam im izostavio jednu bitnu cinejnicu,a to je da pored kreveta ima mali,vidi koliki je,ovolisni sloj leda,brrrr ladnooo brrrr...pa one kad preskoce krevet padnu na led,tu pocnu da s eklizu direktno do prozora,otvorenog prozora,kroz koji padnu napolje na svez zrak,joj kako slatko vriste kukuuuu namaaa,a doel ih na dnu ceka brdo oguljenih banana,tako one padaju i padaju,napokon kad padnu direktno na kore od banana,okliznu se n aiste i taman kad pomisle d aje svemu dosao the kraj,jok more,ima jos nesto...pored banana ima pun lavor vode,padnu drito u vodu i tako mokre idu da spavaju i broej mene kako preskacem pjesacke prelaze
|
|
| |
Mallena
|
post # 596 | 15.05.2012 , 9:45 PM
|
Quote (intimenfrizuren) hmm,mislim da ih jesam poprilicno dobro izdresirao,mada samo sto im nisam rekao jednu bitnu stvar, slucajno sam im izostavio jednu bitnu cinejnicu,a to je da pored kreveta ima mali,vidi koliki je,ovolisni sloj leda,brrrr ladnooo brrrr...pa one kad preskoce krevet padnu na led,tu pocnu da s eklizu direktno do prozora,otvorenog prozora,kroz koji padnu napolje na svez zrak,joj kako slatko vriste kukuuuu namaaa,a doel ih na dnu ceka brdo oguljenih banana,tako one padaju i padaju,napokon kad padnu direktno na kore od banana,okliznu se n aiste i taman kad pomisle d aje svemu dosao the kraj,jok more,ima jos nesto...pored banana ima pun lavor vode,padnu drito u vodu i tako mokre idu da spavaju i broej mene kako preskacem pjesacke prelaze
OMG!! A ja sam bila ubjedjena da sam ja mastovita!!!
Znas sta? Ni do gleznja ti nisam!!!
|
|
| |
|
post # 597 | 15.05.2012 , 9:56 PM
|
Quote (MallenaBobbie) Znas sta? Ni do gleznja ti nisam!!! hahaha,ma suti...to ej dobro,ti si jos i visoka,ja sebi nisam ni do pupka,a kao idem stalno na kisu d aporaste,pihh lazu u uputstvu za upotrebu kinih kapi za rast,mad ein china...e tugo pregolema
Quote (MallenaBobbie) OMG!! A ja sam bila ubjedjena da sam ja mastovita!!! ja sam ubedjen d asi mastovita,i to sa sva tri zuvicnika,mada me to podsjec ana novu dorucak majonezu,zamjena z amayovitu
|
|
| |
Mallena
|
post # 598 | 15.05.2012 , 10:21 PM
|
Quote (intimenfrizuren) hahaha,ma suti...to ej dobro,ti si jos i visoka,ja sebi nisam ni do pupka,a kao idem stalno na kisu d aporaste,pihh lazu u uputstvu za upotrebu kinih kapi za rast,mad ein china...e tugo pregolema
I mene su lagali sa svim i svacim... na kraju se moradoh pomiriti sa tim da sam "zaostala u razvoju"! Osiromaseni uranium, .ebem li ga da ga .ebem!!!
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 600 | 15.05.2012 , 10:32 PM
|
joj.... nije mi strano da mi se zalijepi epitet "cudna", moj ti....
|
|
| |
|