Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: suzana85, tomo47  
Zene pitaju, muskarci odgovaraju

576
poruka na forumu
34 295

post # 541 | 21.03.2012 , 11:04 AM

Quote (By_The_Way_)
Da li se plašite psihički bolesnih žena

Psiha je u pitanju nemoze mi nista jbg :) Neplsim se mada znam slucajeve opasno je to xD cuvaj de se druze moj :)

>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 542 | 23.03.2012 , 10:24 AM

Ne mogu reci da ih se plasim,ali i neznam kako sa njima izaci na kraj

Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 543 | 11.04.2012 , 8:33 PM

Cesto se susrecem sa recenicom iz muskih usta: "Ali ja samo zelim normalnu curu!!!"
Molim da mi neko da definiciju te "normalne" cure!!!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 544 | 11.04.2012 , 8:43 PM

Quote (MallenaBobbie)
Molim da mi neko da definiciju te "normalne" cure!!!

Ne mogu da govorim u globalu, ali za mene je normalna devojka ona koja nije nafurana, znaci ne pokazuje sise i guzu, ne stavlja bolesne slike na fb. Najvaznije je da nije iskompleksirana i da zna dobro da se ljubi. Lepota se podrazumeva :)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 545 | 11.04.2012 , 8:48 PM

A kad ces ti.. ili neki drugi primjetiti tu koja ne pokazuje nista kraj jedne koja pokazuje?!
Evo... jedan cist primjer:
U klubu za sankom stojedvije djevojke. Jedna ima malo tanju znojnicu na gornjem dijelu tijela i malo deblju znojnicu na dodnjem dijelu tijela, stikle i dugu plavu kosu.
Pored nje stoji djevojka u farmericama, majici bez dekoltea sa dugom crnom kosom...
Koju ces prije primjetiti?
Tj. koju UOPSTE neces primjetiti??

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

349
poruka na forumu
53 753

post # 546 | 11.04.2012 , 9:53 PM

biram onu u farmerkama volim crnu kosu

NEKA SILA BUDE SA TOBOM

4
poruka na forumu
0 0

post # 547 | 11.04.2012 , 10:02 PM

1. Rekao bih zeni Supper i bio uz nju
2.Ne

Selco baa

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 548 | 12.04.2012 , 6:53 PM

Zasto ja dobijam epitet kao "cudna" djevojka ili momci ostanu bez texta kad u nekoj prici ja izmedju ostalog kazem da:
- pratim fudbal,
- koristim i muske parfeme,
- idem na svirke,
- ne pravim dramu oko puknutog nokta ili pokarene sminke,
- vozim terenca,
- kampujem,
-znam zamijeniti gumu na autu (i ostale sitne popravke),
- ne ustrucavam se izgovoriti bezobraznu rijec,
- igram igrice (fudbal i strateske)
- idem na utakmice i skacem sa huliganima,
- klecim po sedam dana na navijackoj zastavi i smrdim sva na farbu iscrtavajuci je,....

Pretezno dobijem kompliment tipa : "Kod tebe se Bog zeznuo, ti si trebala biti musko"

A ja sam skoro uvijek sredjena, nasminkana, u stiklama, dugi nokti, duga kosa, ovo ono.... mislim... Nisam cudna samo imam sirok spektar interesovanja!!!!
To je moje misljenje, bas me zanima i drugo!?

Ili je to samo muska taktika, prica?! To jos nisam provalila!

334
poruka na forumu
69 766

post # 549 | 12.04.2012 , 7:18 PM

Pre Bix ga stawio na panj i sam sebi ga odseko nego da prewarim swoju woljenu osobu !!!!!!!!!!!!!

16
poruka na forumu
1 30

post # 550 | 12.04.2012 , 8:04 PM

Odg na par pitanja, jer ovu temu vise nije moguce pohvatati...
1. Reakcija kada mi devojka kze trudna sam...
Imao sam takvu situaciju sa bivsom devojkom sa kojom sam bio skoro godinu dana u vezi, tako da mi to nije ni malo strano, posebno kada si u fazi raskida i kada na taj nacin pokusava da te zadrzi kraj sebe. Reakcija je bila veoma burna, nije za ovaj forum :)
2. NE, NIKADA NISAM PREVARIO DEVOJKU SA KOJOM SAM NITI CU!
3. Pruzim toj devojci vreme, ponekad je potrebno dobro razmisliti o svemu, bilo u pitanju prekid veze ili prelazak na sledeci nivo.
4. Nemam formirano misljenje na ovu temu, ali evo kada vec trazite odg, rekao bih malo i jedno i drugo, u nekim situacijama prija kada me devojka zavodi dok u drugim prija da ja devojku zavodim...
5. kako reagujete kad vas zavodi devojka koja vas ne privlaci?
NE REAGUJEM!
6. Romantika... hmmm... mogao bih krenuto od jednostavnih stvari, nekoliko sveca na sastanku, vino i sl... no to je I stepen... Stigao sam do naprednog :)
Romantika predstavlja svakodnevno iskazivanje paznje, ljubavi i postovanja i uzdizanje na pijedestal osobe koju volite, do koje Vam je stalo i ujedno zelja da celom svetu pokazete da je bas ta osoba posebna u vasem zivotu, za Vas najlepsa, najbolja, sa Vas SAVRSENA... Neko bi rekao da sam "papucar" ne, ja sam samo romantican :)
7. Devojke i atributi...
Nekada, kada sam bio mladji, u pitanju je bio fizicki izgled, no sada on i nije toliko bitan.. Atributi koje cenim su: Vernost, inteligencija, dobrota, postenje, paznja... Fizicki izgled nije toliko bitan, unutrasnji je presudan
8. Zasto odmerite svaku devojku u prolazu?
Ja ne odmeravam, a sto se ostatka muskog roda tice, to pitajte njih...
9.Da li muskarci zaista biraju zene koje lice na njihove majke?
NE, po meni je to bolest!
10.O cemu ste sve spremni pricati sa drugarom ,i koja je zadnja granica otkrivanja vase intimnosti?
Isto pitanje bih mogao da postavim i zenskom rodu samo da glavnu ulogu igra drugarica...
Da li mi verujete ako kazem da nisam osoba koja prica o takvim stvarima sa drugarima?
11.Zanima me ,dok voze -sta muskarcima znaci kad pored mene (ili bilo koje druge devojke) daju gascinu do daske ili cimnu volan ,jel to nacin da skrenu paznju na sebe ,da me uplase (za malo pregaze ),objasne neke stvari,dominiraju,ili sta vec ?
Napaljeni klinci, misle da ce time da ispadnu veci u ocima zenske osobe sa kojom su!
12.Zasto ste svi gadite zena u PMS-u? S obzirom da je to sve normalno.
I koliko primecujete promenu kod zene u ponasanju kad je u ''onim'' danima?
odgovor na prvo pitanje je NE GADIM SE, sve je to normalno, sastavni deo zivota a odg a drugo pitanje je:
mogu da primetim svaku promenu koja nastaje u "onim danima".
13.Zanima me, da li biste radje otisli zenskom ili muskom urologu?
Predrasude, predrasude, predrasude... Bolest nije ljubazna kao Vi da postavi pitanja...

Dosta za sada, previse je pitanje da bih dao odgovor na svako... :)

1449
poruka na forumu
105 688

post # 551 | 13.04.2012 , 1:45 AM

moram i ja napisati par reci na ovu u posledje vreme jednu od zanimljivijih tema
ali sam skrsen sada i nisam stigao procitati ni pola od posledjeg posta
kuckam sutra :) <_<

!!!

35
poruka na forumu
4 20

post # 552 | 19.04.2012 , 0:34 AM

Quote (MallenaBobbie)
Zasto ja dobijam epitet kao "cudna" djevojka ili momci ostanu bez texta kad u nekoj prici ja izmedju ostalog kazem da:

Quote (MallenaBobbie)
- pratim fudbal,

Quote (MallenaBobbie)

Quote (MallenaBobbie)

Quote (MallenaBobbie)
klecim po sedam dana na navijackoj zastavi i smrdim sva na farbu iscrtavajuci je,....

Meni bi to smetalo od sve ga navedenog...ježim se kad čujem da žene pričaju o fudbalu...igrice rijetko i sam igram...huliganstvo i utakmice su za one koji ne znaju šta će od sebe i životai vikendom nemaju ništa pametnije a imaju višak adrenalina...a ovo zadnje ne ide uz
Quote (MallenaBobbie)
A ja sam skoro uvijek sredjena, nasminkana, u stiklama, dugi nokti, duga kosa, ovo ono....

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 553 | 19.04.2012 , 12:21 PM

Quote (Nechy92)
Šta bi ste radili da ste jedan dan žensko?

Mozda...konacno razumeo zene.;)
Quote (By_The_Way_)
Da li se plašite psihički bolesnih žena ?

Ne ali...da.

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

87
poruka na forumu
3 58

post # 554 | 02.05.2012 , 4:02 PM

Quote (MallenaBobbie)
- pratim fudbal,
- koristim i muske parfeme,
- idem na svirke,
- ne pravim dramu oko puknutog nokta ili pokarene sminke,
- vozim terenca,
- kampujem,
-znam zamijeniti gumu na autu (i ostale sitne popravke),
- ne ustrucavam se izgovoriti bezobraznu rijec,
- klecim po sedam dana na navijackoj zastavi i smrdim sva na farbu iscrtavajuci je,....

Pretezno dobijem kompliment tipa : "Kod tebe se Bog zeznuo, ti si trebala biti musko"

A ja sam skoro uvijek sredjena, nasminkana, u stiklama, dugi nokti, duga kosa, ovo ono.... mislim... Nisam cudna samo imam sirok spektar interesovanja!!!!
To je moje misljenje, bas me zanima i drugo!?

Ili je to samo muska taktika, prica?! To jos nisam provalila!

ozenicu te!!!
:D
hahaha...
salim se necu da se zenim...
:PpP
cuj nista to nije cudno svako ima svoje misljenje i svoj stav u i prema zivotu...
ti verovatno radis ono sto te cini srecnom i ako je tebi lepo tako to je ok, ali kao sto rekoh svako ima drugacije misljenje i ako to nekome smeta to nije tvoja stvar jer ne smeta tebi nego njima...
;)
ja licno ne pratim fudbal i nemam vremena da idem(a i da imam nebi iso) na utakmice da pravim sranja...
:)
ako ti decko zameri na bilo cemu od toga sto radis to je verovatno jer se boji da ne budes povredjena na neki nacin jer se uvaljujes u opasnosti...
sto znaci nemora svaki komentar da se shvati ozbiljno jer mozda neki zele da te sacuvaju a neznaju pravi nacin da to iskazu...
kada bih ja imao takvu devojku trebao bi mi makar ak47 da je zastitim...
hehe...
:D

"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 555 | 03.05.2012 , 8:13 PM

SS-90, Kao prvo, hvala ti!

Dalje da pojasnim... mislim da mi je prednost sto se razumijem u mnoge stvari, ali me je to nekako pocelo isfuravati pa sam naucila da precutim pola.. :D Poslije je simpaticniji efekat iznenadjenja na kasicicu...

Added (03 Maj 2012, 8:13 PM)
---------------------------------------------

Quote (SS-90)
na utakmice da pravim sranja...

Ja nisam huligan i ne idem na utakmice da pravim sranja.. :(
Ni blizu.. ipak sam ja tim huliganima profesor!

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 556 | 03.05.2012 , 8:27 PM

Quote (MallenaBobbie)
na utakmice da pravim sranja...

Ja nisam huligan i ne idem na utakmice da pravim sranja..
Ni blizu.. ipak sam ja tim huliganima profesor!

profa !!??!??! koji je bio na jamajci?!?!?!? aiiijoooj ja bi vas bas volio upoznati :D mislim da ste jedan od najgotivnijih profesora na svjetu....koliko godina imate?? :D

Be my love?

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 557 | 03.05.2012 , 8:35 PM

Vratite se temi, bez preteranog spama.

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 558 | 03.05.2012 , 8:40 PM

Quote (JahRastafarI93)
profa !!??!??! koji je bio na jamajci?!?!?!? aiiijoooj ja bi vas bas volio upoznati mislim da ste jedan od najgotivnijih profesora na svjetu....koliko godina imate??

Dajjj nemoj da mi persiras!!

Imam 25..

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 559 | 03.05.2012 , 9:01 PM

Quote (MallenaBobbie)
Dajjj nemoj da mi persiras!!

Imam 25..

moram :D :p
posle kazu da smo mi raste primitivan narod...ccc

Be my love?

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 560 | 03.05.2012 , 9:06 PM

Nešto sam htjela reći,ali da ne nastavljamo ovu temu jer je malko iritantna. :D

Evo pitanje jedno. Iskren odgovor očekujem. :D

Da li bi se vi mučili i stalno vrtili oko jedne djevojke samo kako bi je odvukli u krevet ?

Search: