Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
|
post # 661 | 22.05.2012 , 9:57 PM
|
na onu malo slobodniju se vec svi pre i prebace - pa je nekako guzva - a ja ne volim cekati u redovima - vise mi prijaju izazovi - osvojiti nesto sto nije do sada niko ili uspeo ili pokusao - vise pokusao muskarci su puni raznih svojih svakojakih opravdanih kao i neopravdanih kompleksa pa se ne upustaju tako lako u izazove - vise idu na onu soluciju - kad mogu drugi mogu sigurno i ja -
!!!
|
|
| |
Mallena
|
post # 662 | 22.05.2012 , 9:58 PM
|
Quote (scorpio978) muskarci su puni raznih svojih svakojakih opravdanih kao i neopravdanih kompleksa pa se ne upustaju tako lako u izazove
Ma svi smo!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 663 | 22.05.2012 , 10:03 PM
|
sto se ono bese fetisa-vezivanja tice i zlatnih srebrnih mesinganih tuseva tice - vise sam u prvome slucaju za kombinaciju momak - devojku - a sto se tusiranja tice - to me pali vise videti medju devojkama
!!!
|
|
| |
|
post # 664 | 22.05.2012 , 10:17 PM
|
Quote (MallenaBobbie) Imate li zivaca da se posvetite nevjerovatno stidljivoj djevojci ili se radije prebacite na onu malo slobodniju? Imam,ali ako ta stidljivost nije permanentna. Generalno ne volim ljude koji su zatvoreni i moras da koristis super-moci(koje nemas)da bi provalio sta taj neko misli o tome i tome.
Ja sam ti igrac sto na umu to na drumu.Pa gde puklo da puklo.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 666 | 22.05.2012 , 10:49 PM
|
normalno,ozenio bih je ,jer bi to bilo dete ljubavi
zdravo svima
|
|
| |
Mallena
|
post # 667 | 23.05.2012 , 10:36 PM
|
Kolika je razlika izmedju djevojaka u krevetu i da li uopste postoji?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 668 | 23.05.2012 , 11:03 PM
|
da. Postoji. Postoje one koje samo legnu i tu i ostanu...kao da imas klupu u krevetu. A postoje i one......hmmm koje ucestvuju.
|
|
| |
Mallena
|
post # 669 | 23.05.2012 , 11:22 PM
|
Quote (Vagabond83) kao da imas klupu u krevetu
Meni je inace za tu pojavu poznatiji izraz morska zvijezda..
Nisam mislila na tehniku, nekad je u jednoj zeni i jedna i druga, zavisi kako je raspolozena..
Mislila sam generalno!
da li je tacna recenica: "Svaki sex je isti, ali svaki poljubac nije".. pitala sam vezano za to! D ali je svaka zena relativno ista...
|
|
| |
|
post # 670 | 23.05.2012 , 11:45 PM
|
pa ni ja ne pricam o tehnici.I svaka zena je drugacija. I po meni nema dobar u krevetu. Svakom odgovara to drugacije. Quote (MallenaBobbie) Mislila sam generalno! a ja mislio da pitas ze devojke u krevetu a ne generalno.
|
|
| |
|
post # 671 | 24.05.2012 , 6:24 PM
|
Da li vi i kako dijelite žene ?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 672 | 24.05.2012 , 7:25 PM
|
Quote (MallenaBobbie) Kolika je razlika izmedju djevojaka u krevetu i da li uopste postoji?
Žene su sve potpuno različite u krevetu . Ako želiš da ti peva u krevetu,moraš biti dobar dirigent. A i najbolje ljubavnice u krevetu imaju loših dana. Kao i što najbolji ljubavnici ponekad imaju problema... I Interesantno,neke vole da se ljube,neke ne vole... Ali sve ,ali baš sve, umeju to jako lepo da rade.... A i ja volim kada to rade...
Quote (By_The_Way_) Da li vi i kako dijelite žene ?
Ne volim da delim ženu ni sa kim... Šalim se ,ja ih delim na tri vrste: One koje volim,one koje ne volim i one koje mi ne znače ništa tj koje su mi nebitne. A ove koje volim delim na tri vrste:One koje volim kao ljubavnice,one koje volim kao drugarice i one koje volim kao rodbinu....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 673 | 24.05.2012 , 7:36 PM
|
Sto se tice zenskog roda pa rekao bih da imam dve vrste : drugaricu/e koju cenim i gledam kao sestru sto znaci da nikako ne bih mogao da je muvam ili u krajnosti spavam sa njom (naravno odnosi se samo na "posebne" drugarice sa kojima dodje do takvog opredeljenja) i ostale u kojima posle nijanse odlucuju
Poruku je menjao/la BojanMLD - Cetvrtak, 24.05.2012, 7:39 PM
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....!
|
|
| |
|
|
post # 675 | 24.05.2012 , 8:18 PM
|
Quote (By_The_Way_) Da li vi i kako dijelite žene ? Djelim ih u 3 grupe
Bitne Neutralne i Nebitne
|
|
| |
|
post # 676 | 24.05.2012 , 8:52 PM
|
Kakvo mišljenje imate o djevojkama koje se na prvom sastanku "potpuno opuste" ?
|
|
| |
|
|
post # 678 | 24.05.2012 , 10:27 PM
|
delim zene na lepe i jos lepse.
|
|
| |
|
post # 679 | 24.05.2012 , 10:41 PM
|
Sta vam je bitnje; da je zena dobra u krevetu ili da dobro kuva?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 680 | 24.05.2012 , 11:09 PM
|
Ma zar je to vazno, ako dobro kuva, garant dobro i mjesa u krevetu... (a moja obadvije stvari radi odlicno, pa se bas ne bih mogao odlucit za jedno od tog) Dakle mora dobro kuvat i na sporetu i na meni
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |