Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: suzana85, tomo47  
Zene pitaju, muskarci odgovaraju

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 701 | 29.05.2012 , 4:12 PM

Smuvate se sa lijepom (prosjecnom) djevojkom... igrom slucaja prespavate noc i ujutro se probudite sa istom tom bez sminke... situacija sljedeca: nema obrve uopste jer ih crta, ima rosavo i bubuljicavo lice i nije ni nalik "onoj" sa kojom ste sinoc legli...

Vasa reakcija?

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

126
poruka na forumu
4 36

post # 702 | 29.05.2012 , 4:20 PM

zato i ne lezem u krevet sa plasticnim lepoticama, jer do jutra plastika zna da se istopi, inace nisam ljubitelj sminke i klovnova.

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 703 | 29.05.2012 , 4:47 PM

Dacu sve od sebe da iskreno odgovorim. :)
Necu filozofirati.Nije sve u licu.Cinjenica da smo stigli do kreveta,govori o tome da mi ona svakako prija.Rekao bih joj da se vise ne sminka toliko i jos vise unistava lice.Nego da se opusti i bude prirodna.Svi imamo mana.

Added (29 Maj 2012, 4:35 PM)
---------------------------------------------
i svi zasluzuju sansu.
To sto se napuderisala,moze da znaci da je samo zelela da sakrije manu a ne da izgleda kao iz fabrike igracaka.
a ko jos danas ne pokusava da sakrije manu(e)....

Added (29 Maj 2012, 4:47 PM)
kada nam danas na tv-u samo guraju savrseno namontirane ljude i to je postao glavni sistem vrednosti.I onda naravno da svi pokusavalju da budu bolji nego sto jesu.

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

126
poruka na forumu
4 36

post # 704 | 29.05.2012 , 4:48 PM

Quote (Vagabond83)
a ko jos danas ne pokusava da sakrije manu(e)....

JA ne pokusavam, isticem vrline ali ne krijem nista, da li si mozda pomislio da postoji i takav stav vagabonde?

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 705 | 29.05.2012 , 5:03 PM

gutabgd, gutabgd, hehe...naravno da sam ''pomislio''. govorim generalno za ljude. Da li si ti na to mozda pomislio,da ne govorim u svoje ime?

Added (29 Maj 2012, 5:03 PM)
dodatak: ne isticem nista.Ni mane ni vrline.Sve se pokaze samo kada vreme dodje....

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 706 | 29.05.2012 , 6:02 PM

Stajanje na minu?

(da pojasnim: moji muski prijatelji su mi objasnili ovaj pojam (pojavu) ovako: Odemo nas dvojica u grad, on spazi jednu curu koja je takodje vani sa samo jednom prijateljicom. Iz solidarnosti i drugarstva ja cu da muvam prijateljicu (svidjala mi se ili ne), da ovom ostavim slobodno vrijeme i put za muvanje ove koju je vidio i koja mu se svidja. E, to muvanje prijateljice je skakanje na minu-prijateljica je mina)

Da li ste ikad stali na minu? kako je to izgledalo? Da li je mina bila prijatna ili neprijatna? Koliko ste najdalje sa minom otisli? Da li se prvo skace na minu ili prvo prilazi onaj kom se cini ta usluga?

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 707 | 29.05.2012 , 6:36 PM

Kako vi dijelite muškarce ?

126
poruka na forumu
4 36

post # 708 | 30.05.2012 , 6:35 AM

Quote (By_The_Way_)
Kako vi dijelite muškarce ?

na znacajne, donekle znacajne i iritirajuce

4
poruka na forumu
0 2

post # 709 | 30.05.2012 , 12:49 PM

Breduzeo bih odgovornost deteta ako je licno moje dete.......... brmbrm

Sta vas briga?

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 710 | 30.05.2012 , 9:45 PM

Koju osobinu mrzite kod muškaraca ?

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 711 | 30.05.2012 , 9:48 PM

Kurcenje.

978
poruka na forumu
107 1318

post # 712 | 30.05.2012 , 10:14 PM

By_The_Way_, Sto samo ti postavljas pitanja...
Odg: Sve je ok, dok mu se ne pocnem svidjat :)

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 713 | 30.05.2012 , 10:23 PM

IgorPhotography, puna sam inspiracije. lol

Da li ste ikada plakali čitajući nekakvu knjigu ? Ako jeste,koja je to knjiga ?

978
poruka na forumu
107 1318

post # 714 | 30.05.2012 , 11:11 PM

By_The_Way_,
Evo ja cu prvi, knjige ne citam :D
al sam se zato jednom prilikom tokom jednog filma toliko raznjezio da mi je doslo da placem (mada nisam) :) a eto nezz ni kako se zvao film....

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

61
poruka na forumu
0 4

post # 715 | 30.05.2012 , 11:14 PM

Quote (Tanja91)
Dakle, prvo pitanje je:
Kako bi reagovali da vam devojka kaze: "Dragi, trudna sam."
Da li bi bili spremni za zenidbu i ocinstvo?

platio bih joj abortus

Pivo, vino, sljiva, loza, to je moja dijagnoza.

547
poruka na forumu
46 1072

post # 716 | 31.05.2012 , 1:33 AM

Quote (MallenaBobbie)
Smuvate se sa lijepom (prosjecnom) djevojkom... igrom slucaja prespavate noc i ujutro se probudite sa istom tom bez sminke... situacija sljedeca: nema obrve uopste jer ih crta, ima rosavo i bubuljicavo lice i nije ni nalik "onoj" sa kojom ste sinoc legli...

Vasa reakcija?

Ovo se Desavalo...mada nije bas velika razlika nesto bila...uglavnom recimo da su "manje lepe" ujutru
Nema tu nikakve reakcije...jer devojka koju Smuvas i nadje ti se odmah ujutru u krevetu sigurno nije za "dugu vezu" vec da bi se malo zabavili oboje...tako da ono ujutru ako je "Za" odradite posao jos jednom i ako insistira popije se negde kafa a onda svako na svoju stranu

Quote (By_The_Way_)

Prvi i poslednji put kada sam zaplakao bilo je sa 14 godina kada sam raskinuo sa "mojom prvom ljubavi"
Neznam zasto ali od tada ja u zivotu nisam zaplakao nekako sam postao kako bi nasi ljudi rekli "Tezak na suzu"
ono cak sta vise gubio sam jako drage ljude u zadnjih 6-7 godina ali nisam mogao zaplakati bez obzira koliko tesko ili tuzno bilo...Tako da neznam koliko bi tuzna knjiga ili prica bila ja nisam plakao

Quote (MallenaBobbie)
Da li ste ikad stali na minu? kako je to izgledalo? Da li je mina bila prijatna ili neprijatna? Koliko ste najdalje sa minom otisli? Da li se prvo skace na minu ili prvo prilazi onaj kom se cini ta usluga?

Nikada nisam bio upoznat s tim teminom "Stati na minu" eto naucih nesto novo...
Uglavnom ide prvi onaj kojem se cini usluga...onda posto se on predstavi predstavlja i svojeg drugara koji ide odmah do njega...na taj nacin drugarica zna "zasto su oni tu" i ako su imalo normalni uvek je prijatno...popijete pice malo neobaveznog razgovora...s druge strane ako ti se dopada onda taj razgovor pokusas pretvoriti u lagani flert i slicno bi joj stavio do znanja da nisi tu samo kao "ispomoc"... naravno to sve mora ici skroz polako i skoro neprimetno jer ne poznajes devojku i neznas da li se ti njoj uopste dopadas...ako preteras ona ce hteti da ide a onda onaj kome cinis uslugu biva "upropasten" a onda nisi nista uradio

Poruku je menjao/la Hectore - Cetvrtak, 31.05.2012, 1:51 AM

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

188
poruka na forumu
15 170

post # 717 | 31.05.2012 , 3:02 AM

By_The_Way_ knjige slabo citam, tj. skoro i da ne citam...:D ali ponekad film kad gledam podje mi neka suza i grlo mi je onako tesko ali nikad na onim romanticnim filmovima...meni je zao kad na primer u filmu bude neki rat, pa se neko zrtvuje za svog brata i tako te fore... :D bude mi nekad stvarno zao i pogodi me jer imam brata i sestru i onda tako pomislim na njih i podje neka suza, ali sad kada sam malo poraso naso sam naso nacin da izdrzim... :D jednostavno kazem neces da places tu su neke ribe sto gledaju s tobom film i sve je ok... lol

126
poruka na forumu
4 36

post # 718 | 31.05.2012 , 7:56 AM

Quote (By_The_Way_)
Koju osobinu mrzite kod muškaraca ?

Quote (Vagabond83)
Kurcenje.

a ja cu se u potpunosti sloziti i dodati kukaviclik

Quote (By_The_Way_)

Quote (IgorPhotography)
Evo ja cu prvi, knjige ne citam

i ovd se skoro pa slazem, ne citam tu vrstu koja moze da rastuzi, usreci, neke "malo drugacije" knjige citam

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 719 | 31.05.2012 , 1:39 PM

Koji posao nikada ne biste radili jer vam je ispod časti ?

188
poruka na forumu
15 170

post # 720 | 31.05.2012 , 2:57 PM

By_The_Way_ da sam zensko na primer nikad ne bih bio prostitutka... :D kolko god da sam u krizi, pre bih ziveo na ulici neko da prodajem svoje telo raznim indijancima. sto se tice muskih poslova stvarno ne znam, ima poslova koje ne bih radio zato sto ne volim ali nijedan nije ispod casti ako me razumes. Sto moj profesor kaze svaki posao je za coveka. ustvari sad mi je palo nesto na pamet. Ne bih mogao da budem kriminalac. Znaci dilovanje droge, ubistva, namestaljke, pretnje i sta sve vec ide uz kriminal ja ne bih mogao da radim jer mi je to odvartno i necasno.

Search: