Da li bi ozenio devojku koja nosi tudje dijete?
|
|
|
post # 1 | 30.10.2011 , 9:37 AM
|
Upoznao si devojku koja ti se na prvi pogled jako dopala, izlazis sa njom neko vreme i bas ti prija. Osecas da si se bas vezao za nju...Pocinjes da razmisljas o braku... Iznenada saznajes da je pre tebe imala aferu sa drugim tipom i da ceka njegovo dijete! Sta sad? Kako bi odreagovao? Sta bi uradio ? Ozenio bi je ili bi raskinuo ?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 3 | 30.10.2011 , 9:56 AM
|
Uh, jako teška tema Srcemoje. Jedva čekam da vidim muške odgovore. Ja ne znam šta bih uradila najiskrenije. Lomim se....Ali poznavajući sebe, moj odgovor bi bio ne! Iako to dete nije krivo uopšte, ali šta da radim...
|
|
| |
|
|
post # 5 | 30.10.2011 , 10:07 AM
|
Nisu stidljivi kao ovi naši!
|
|
| |
|
post # 6 | 30.10.2011 , 10:51 AM
|
glupo pitanje valjda devojka zeli da kaze pravom ocu da je otac ili ... a sad posto ne formulisemo to kako treba ja sad nagadjam ako riba nezeli da ima bilo kakav odnos sa tamo nekim davocem, video bi ,ako riba zeli da bude kao kukavica pa da polozi tudje jaje to je prica za sebe sto se ribi zuri da se udaje na brzinu u svakom slucaju imala bi neku podrsku dal bi bili prijatelji ili nesto vise trece ili cetvrto pokazala bi vreme <_< problemi se resavaju od njih se ne bezi pa makar i u pomoci
|
|
| |
|
post # 7 | 30.10.2011 , 11:05 AM
|
Pa ako bih se bas toliko vezao za nju i iskreno je zavolio,zasto ne bih prihvatio,dijete upisao na sebe jer ono nije krivo,svi mi pravimo greske u zivotu...
|
|
| |
|
post # 8 | 30.10.2011 , 11:08 AM
|
reno1, bravo al ne ofiraj se lako xaxaxa budi tajanstven , respekt za tebee
|
|
| |
|
post # 9 | 30.10.2011 , 4:30 PM
|
Quote (reno1) Pa ako bih se bas toliko vezao za nju i iskreno je zavolio,zasto ne bih prihvatio,dijete upisao na sebe jer ono nije krivo,svi mi pravimo greske u zivotu... E ovo je odgovor dana svaka cast tebi nepoznati i ja da sma musko tako bi uradila
Quote (Impi) reno1, bravo al ne ofiraj se lako Pa ti se nikad nisi zaljubio da si odlepio jer d ajesi reko bi njoj primam te u paketu bitno je da dete oca ima e sad ko ce da mu bude nije bitno
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 10 | 30.10.2011 , 4:34 PM
|
Samo cu reci NE .. Brak je ozbiljna stvar.. Kada se ozenis moras da batalis sve sto si radio u zivotu... Da pijes, da se kockas idt. A ja sam jos uvek neozbiljan
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 11 | 30.10.2011 , 4:38 PM
|
Quote (Mortal) Samo cu reci NE .. Brak je ozbiljna stvar.. Kada se ozenis moras da batalis sve sto si radio u zivotu... Da pijes, da se kockas idt. A ja sam jos uvek neozbiljan Ama ti se ne javljaj ti imas jos 20g do braka pusti ove iskusne da pricaju
|
|
| |
|
post # 12 | 30.10.2011 , 5:22 PM
|
posto kod muskaraca preovladava sebicluk i egoizam mislim da bi 99% pobeglo glavom bez obzira.
Added (30 Oct 2011, 4:22 PM) --------------------------------------------- ljudski zivot je neprocenjiv ali je realnost surova
Poruku je menjao/la miodragr - Nedelja, 30.10.2011, 5:53 PM
covek je coveku vuk
|
|
| |
|
post # 13 | 30.10.2011 , 5:52 PM
|
|
|
| |
|
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 15 | 31.10.2011 , 8:53 AM
|
Quote (Impi) glupo pitanje valjda devojka zeli da kaze pravom ocu da je otac ili pa mozda mu kaze a on nece dete zato sto je mlad ili vec ozenjen i ima decu
a sto se tice teme mislim da sam musko odgovor bi bio ne
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
|
post # 16 | 31.10.2011 , 1:05 PM
|
nikad
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 18 | 01.11.2011 , 4:54 AM
|
Brak je ozbiljna stvar, a ja sam još mlad. Bio bih s njom neko vreme, sigurno se ne bih odmah venčao s njom. Ostavio bih da vreme to pokaže.
|
|
| |
|
post # 19 | 01.11.2011 , 6:47 AM
|
Kratko i jasno ja bih prihvatio to dete ako se taj maj*** ne vrati samo da nebi dete trpelo posledice jer je on i ona ogroman kret**...A ako bi se ikada posle porodjaja vratio izmlatio bi dusu u njemu...
Poruku je menjao/la cyber1995 - Utorak, 01.11.2011, 6:51 AM
|
|
| |
231 poruka na forumu
| |
1
| |
44
|
|
post # 20 | 20.11.2011 , 12:11 PM
|
Nikad!
Bebe nek se radjaju poruka je severa necemo da Srbija bude zemlja pedera!!!!!
|
|
| |