Zasto je bog muskarcima stvorio bradu? :D
|
|
|
post # 1 | 12.11.2011 , 11:09 PM
|
Razmisljam na glas:U eri u kojoj su zene ''glavni modni hit''(metafora).Muskarci sve vise pocinju da lice na zene.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 13.11.2011 , 1:21 AM
|
Quote (nacelnik) Gledajuci likove sve su zenstveni i njihov still oblacenja i dosta se moze videti izdepiliranih, fenimiziranih likova... Strasno mi se ne svidja to... privlaci nekako na pederizam... totalno imas konzervativno balkansko razmisljanje kod nas je sve pederluk,de mi reci jel tebi ljepse kada odes na more pa vidis na plazi covjeka a ispod pazuha dlaka suma ,ili da je dlakav sav i po ledjima i po prsima,ili kako se osjeca djevojka kad imas sexualni odnos on sav dlakav po intimnom djelu??? ajde uredu mogu da shvatim starije ljude ali omladinu nikako ,a prvo i osnovno to se radi radi higene ,sta ja nema nista protiv toga cak i sam vodim racuna o svom izgledu depiliram se itd a recimo nisam peder ili cak po takvima kao ti jesam ,ali ok valjda ce mo i mi nekad progledat ocima u buducnost......
|
|
| |
428 poruka na forumu
| |
70
| |
648
|
|
post # 5 | 13.11.2011 , 10:38 AM
|
dobro ptanje ja nemam pojma zasto je bog stvorio muskarcima bradu
|
|
| |
|
post # 6 | 19.11.2011 , 2:02 AM
|
Evo, puštih bradu i sad mi se cure žale da ih bodem
|
|
| |
|
post # 7 | 19.11.2011 , 10:16 AM
|
Zasto Zasto ????
Na to pitanje je ponekad jako tesko odgovoriti. U ovom slucaju bog je nama zenama podelio mnogo vise a vama samo bradu Zato molim bez zalbe i bri te se redovno brada nije lepo ako nije lepo obrijana ili formirana Pojedinim muskarcima ne stoji nikako dok druge pravi sexy i izrazava muskost frajera koji ju nosi
Quote (luka83) Evo, puštih bradu i sad mi se cure žale da ih bodem Pa budi malo nezni prema njima nemoj bre ko grom u koprive da se zaletis naravno da bode
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 8 | 29.12.2011 , 4:55 PM
|
pa zbog boljeg izgleda ili tako nesto...
Mess with the best,die like the rest!!!
|
|
| |
|
post # 9 | 29.12.2011 , 7:33 PM
|
Pa kad je Bog stvarao coveka znaci sve brada,misici,jacina,brzina, znaci ispali smo super i Bog se odusevi, posle toga stvori zenu i gleda je duze vreme gleda gleda i kaze ti ces morati da se sminkas
|
|
| |
|
post # 10 | 06.06.2012 , 11:32 PM
|
Krivi su mediji.Guraju nam pod nos ''Kenove i Barbike'' a oni nemaju bradu(nadam se da ce neko shvatiti sta je pesnik hteo da kaze).
|
|
| |
Mallena
|
post # 11 | 06.06.2012 , 11:45 PM
|
Neka je stvorio, alal mu vera za to!
Svaki muskarac (koji ima bradu) je ljepsi i muzevniji sa njom! Naravno, ako je uredna!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 12 | 07.06.2012 , 10:28 AM
|
Mallena:), bra'o.
|
|
| |
|
post # 13 | 07.06.2012 , 10:51 AM
|
Quote (Mallena:)) Neka je stvorio, alal mu vera za to!
Svaki muskarac (koji ima bradu) je ljepsi i muzevniji sa njom! Naravno, ako je uredna! Tako je! Slazem se u potpunosti
|
|
| |
|
post # 14 | 07.06.2012 , 10:53 AM
|
Quote (Mallena:)) Svaki muskarac (koji ima bradu) je ljepsi i muzevniji sa njom! Naravno, ako je uredna!
Quote (Barca1899) Tako je! Slazem se u potpunosti
Ja nema potrebe da komentarisem
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
Mallena
|
post # 15 | 07.06.2012 , 10:57 AM
|
Vagabond83, Barca1899, IgorPhotography, vise istomisljenika dobih u virtuelnom svijetu za jedno jutro, nego u stvarnom za 25 godina............
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 17 | 03.07.2012 , 7:16 PM
|
Jbg nekome stoji brada nekome ne... meni nako stoji i ne stoji...ali me zivcira nemoguce... i zato se brijem... volio bi naci nesto za slabiji rast brade joooooj :S ja se ujutro obrijem predvece vec osjecam da je nikla... ubija me to ima da si sprizm lice peglom xD
aaaaaaa
|
|
| |
|
|
Mallena
|
post # 20 | 08.04.2013 , 11:42 AM
|
Quote (gigabajt) da bi grebali žene po licu Ma kakvo grebanje? To je glupa izvlakuša.. brada je extra!
|
|
| |