Maramice za skidanje šminke...
|
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 12.12.2012 , 0:19 AM
|
koristim mleko za telo kako bih skinula maskaru, a za sve ostalo umijem se i operem lice Dove sapunom.. meni te maramice uopšte ne skidaju lepo šminku... A inače nije loša ova marka, ja koristim šampon njihov i neke preparate za kosu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 12.12.2012 , 1:21 AM
|
ne sminkam se, hahahaha... mada, ima muskaraca koji i to rade, tako da...
:P
|
|
| |
84 poruka na forumu
| |
13
| |
227
|
|
post # 4 | 15.12.2012 , 1:40 AM
|
Ne skidaju mi maramice bas lepo sminku, zato koristim rukavicu za skidanje sminke. Dugo je koristim i tvdim da je efikasna, tako da ti to preporucujem
izgubljeno je samo ono, cega smo se odrekli..
|
|
| |
|
post # 5 | 15.12.2012 , 4:30 PM
|
Nekada sam koristila maramice za skidanje šminke,ali mi se baš nešto i nisu dopale. Lice mi bude baš odvratno posle.
Šminku skidam sa Nivea kremom. Prvo sa onom standardnom,masnom. Posle toga se umijem i stavim Nivea Soft kremu i lice mi bude skoro pa savršeno.
|
|
| |
|
|
post # 7 | 17.12.2012 , 8:08 PM
|
Koristim maramice Freshmaker, one me ne ujedaju za oci ,probala sam Violetine i Becutanove,ali od njih mi se samo javi crvenilo po kozi. A kada nestane maramica onda koristim kremu Niveu,iako mi sa maramicama skidanje sminke nekako brze ide
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 8 | 18.12.2012 , 2:33 PM
|
Quote (By_The_Way_) Šminku skidam sa Nivea kremom. Prvo sa onom standardnom,masnom. Isto... Maskaru brzo skida. Potom se umijem i ocistim lice kremom za ciscenje lica, pa nakon toga dolazi Quote (By_The_Way_) Nivea Soft
|
|
| |