Brijanje nogu?
|
|
|
post # 1 | 16.02.2013 , 7:37 PM
|
Odma da vam kazem musko sam! i stavljam ovu temu kod vas posto vi to sigurno najbolje znate, treniram fudbal i mnogo mi smetaju dlake na nogama pri klizecem startu pece, i kad se oznojim , pogotovo leti jos golica katastrofa jako iritira i smeta, pa me zanima kako da obrijem skroooz da mi ne narastu za dan,dvaa.. one koji budu hteli da komentarisu da ne radim to neka ne trose dzabe vreme, fudbal to zahteva za laksu igru a ja sam posvecen njemu tako da... inace HVALA svima unapred
CR7.MT7
|
|
| |
|
post # 2 | 16.02.2013 , 8:39 PM
|
Pa onda biraj bolniji put... Trake za dlake i gotovo.
Ko si ti?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 3 | 16.02.2013 , 11:03 PM
|
ako želiš da ne rastu brzo, onda jedino depilacija... imam dosta drugova što se depiliraju baš zato što su sportisti, i ne vidim ništa loše u tome.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 4 | 16.02.2013 , 11:25 PM
|
ja sam jednom obrijao,tj.zbog jednog eksperimenta o kornajcama i tegli krastavaca,ali to nije bitno...uglavnom,jendom sam dva puta obrijao jaooo dvije...noge
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Subota, 16.02.2013, 11:27 PM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 5 | 17.02.2013 , 10:43 AM
|
Hvala vam!!! <3<3<3<3<3<3
CR7.MT7
|
|
| |
|
post # 6 | 18.02.2013 , 11:55 PM
|
Celavitikus, zgodno pitanje zaista Na frdbalu ce ti biti lakse izgledace ok ali hm sta je sa onim izvan igralista Cudno ce izgledati to znas i sam na zenama je ok ali ka dmusko obrije ruke ili noge fali to nesto ono muskost neka hahhahha ali mozda ti nosis uvek duge hlace pa je ok
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |