Lose privlaci
|
|
|
post # 1 | 25.04.2011 , 11:15 AM
|
Dali mislite losi muskarci privlace vise zene,nego oni mirni povuceni?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 3 | 25.04.2011 , 11:42 AM
|
ZIVELI MI IS SREDINE AJDE ZENSKE OTVORITE SE DA ZNAMO KAKVI DA BUDEMO 1.MIRNI 2.LOŠI(neznam sta znaci los pojasni malo)
|
|
| |
|
post # 4 | 25.04.2011 , 11:46 AM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 5 | 25.04.2011 , 2:43 PM
|
Zene su vragolasta bica,zato uvek traze nevolju!!!
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 6 | 25.04.2011 , 4:59 PM
|
anonimus79, neznam to moramo da pitamo njih Al uvk dobiju ono sto hoce :)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 25.04.2011 , 7:27 PM
|
vecina zena trazi muskarce od akcije... a uglavnom se ispostavi da su mafijasi takvi, zato sto se oni upustaju u ono sto vecina ne sme.... sve zavisi od zene, ako je zena od akcije naravno da trazi nekog ko moze da je prati u svemu... tu su vec misljenja podeljena... ja zelim da muskarac pored mene je uvek za akciju, ali ipak da zna gde su granice... nisam za te problematicne muskarce, jer to uvek donosi probleme... ali srcu ne moze da se naredjuje... tako da necu da kazem da nikad ne bih bila sa mafijasem, jer niko ne zna sta donosi sutra, ali ih se klanjam sto vise mogu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 8 | 25.04.2011 , 7:52 PM
|
Quote (MarijanaBK1) vecina zena trazi muskarce od akcije... a uglavnom se ispostavi da su mafijasi takvi, zato sto se oni upustaju u ono sto vecina ne sme.... Quote (Srcemoje) Pa iskreno uvek me privuce nesto sto nevalja nap ako je neki mafijas :)) Uf brate sta reci na ovo a ne ispasti konj...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 9 | 25.04.2011 , 10:28 PM
|
pokusaj reci nesto pametno - u najgorem slucaju mozes ispasti samo MAGARAC e pa vi muski - nevalja kada vam devojke kazu sta zele a nevalja i kada ne kazu mada poznavajuci - ANUBISA - znam da on svako pitanje mogucee sagledava iz vise uglova i iz neke uzvisene perspektive i ozbiljan je i temeljan u svoim iscrpnim analizama - zato uvek dolazi do gotovo100% tacnih zakljucaka zbog toga ja njegovo misljenje izrazito visoko cenim - njegovo i GURUOVO - a sve vise i vise ANONIMUSOVO
!!!
|
|
| |
|
post # 10 | 26.04.2011 , 2:21 PM
|
Vidi vidi momaka :)) zar ne pise vani zenski kutak ha :))) Salim se verovali vi ili ne ni jedna cura zene nevoli onog mirnog dosadnog maminog sina mora bre da je nesto zivo da se nesto desava da je ponekad centar sveta taj o kome pricamo :)))
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 11 | 26.04.2011 , 2:41 PM
|
Quote (Anubis) Uf brate sta reci na ovo a ne ispasti konj... Quote (Srcemoje) Salim se verovali vi ili ne ni jedna cura zene nevoli onog mirnog dosadnog maminog sina mora bre da je nesto zivo da se nesto desava da je ponekad centar sveta taj o kome pricamo :) ja sam samo rekla sta vecina zena kaze, ali sam i napisala da mene takvi muskarci ne privlace... iskreno ne zelim da razmisljam da li ce zbog decka/muza meni neko jednog dana prisloniti pistolj na glavu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 12 | 26.04.2011 , 2:46 PM
|
Nece budi sigurna a i nemora znaciti ako je mafijas da je samo oruzje u pitanju
|
|
| |
|
post # 13 | 26.04.2011 , 4:51 PM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 14 | 26.04.2011 , 5:11 PM
|
|
|
| |
|
post # 15 | 04.07.2011 , 9:42 PM
|
Loši momci, nikako!
|
|
| |
1981 poruka na forumu
| |
10
| |
51
|
|
post # 16 | 10.07.2011 , 10:52 AM
|
suprotnosti se privlace
djadjule
|
|
| |
116 poruka na forumu
| |
29
| |
164
|
|
post # 17 | 10.07.2011 , 10:59 AM
|
A ti takozvani "mafijasi" jedva cekaju da sednu sa tobom,odvedu te na veceru i ispricaju ti da su bili "mafijasi" ili su to jos uvek hahahahahah
|
|
| |
|
post # 18 | 10.07.2011 , 5:35 PM
|
Hm... Ne mora da znaci da je mafijas onaj koji bilduje, drzi pistolj u dzepu, prsi se... To lose moze biti i ovo... Smesno, ali istinito.
Ko si ti?
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 19 | 06.08.2011 , 9:34 AM
|
Ma to nema pravila.
|
|
| |
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 20 | 06.08.2011 , 10:02 AM
|
Lose privlaci ali dobro zadrzava.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |