Mrzim kod muskaraca-gadi mi se
|
|
|
post # 1 | 25.04.2011 , 11:17 AM
|
Sta je to sto vas izludzuje kod muskaraca? Kosa,nokti,brada,odjevanje! Neuredan ili nesto drugo?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 25.04.2011 , 11:19 AM
|
drzte gace muskarcine - sada smo tek najj...li
!!!
|
|
| |
|
|
post # 4 | 25.04.2011 , 11:23 AM
|
Evo ja cu prva da kazem :)) Mrzim kad mu je frizura uzas,kad ima neuredne nokte i ruke ispucane !!!! Kad nosi bradu a ne stoi mu A tek Zube ako ima pokvarene uf
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 5 | 25.04.2011 , 11:35 AM
|
AL ga nacrni al upravu si Srcemoje, sta mozes kad su neki od nas neodgovorni. samo nastavi ako nas kritikujes mozda se popravimo SRECNO OSTALIMA JEL SAM JA PROSO CENZURU PS NAJE_ _ _ SMO !!!!
|
|
| |
|
post # 6 | 25.04.2011 , 12:16 PM
|
Egoistichan nastup,zatvorenost sluha za tudje potrebe...zanemarivanje lichne higijene i nesposobnost iskazivanja iskrenih misli i osecanja...
|
|
| |
|
|
post # 8 | 03.05.2011 , 6:13 PM
|
Dug nokat na malom prstu
|
|
| |
|
post # 9 | 03.05.2011 , 7:39 PM
|
gadi mi se... kada se oblace k'o zene ( ne bukvalno ), pa onda njihov hod... jos glas.. kad krene da skici.. na moju zalsot, upoznah takvog "decaka" a o bradi... ne bas.. ako je lepa i frizura.. a chupavo, to je najlepse.. ali higijena je higijena!
Ko si ti?
|
|
| |
192 poruka na forumu
| |
46
| |
491
|
|
post # 10 | 03.05.2011 , 9:36 PM
|
promeni me
|
|
| |
|
post # 11 | 04.05.2011 , 1:03 AM
|
Veki
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 12 | 06.05.2011 , 2:38 PM
|
Da se razumemo, jako je retko kada vidite extra doteranog decka koji drzi do sebe i svoje higijene. Meni se povraca kad je neko znojav, ima prljave ruke, nokte, masnu kosu, bradu. FUJ, FUJ, FUJ !!! To je kod momaka koji evo da dam primer igra fudbal, kosarku i onda ode da se vidi sa devojkom, smrdi kao pazov a okrece se da vidi dal ga devojke gledaju. Ocajno. Evo vam teretana, svlacionica izvor zaraze, smrde im noge, imaju gljivice i hodaju bosi, flekavi su... uzas. Mislim da svako ima pola sata-sat za sebe, svako je po malo hedonista. I ta maljavost na grudima i brada i koji kilogram vista-manjka nije toliko strasan kada je neko cist, mirise
|
|
| |
|
post # 13 | 08.05.2011 , 9:19 AM
|
sandra1000, to Sandraaa...!!!!
|
|
| |
|
post # 14 | 08.05.2011 , 1:04 PM
|
mnogo toga a najvise kad vidim na muskarcu dugu a neurednu kosu i bradu joj
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 15 | 06.08.2011 , 9:39 AM
|
Retko koj muškarac je uredan... Među njima sam i ja, po mojim kriterijumima. Znači ne stavljam puder, ne šminkam se i to tako.
|
|
| |
|
|
post # 17 | 06.08.2011 , 11:24 AM
|
Quote (Dorja) nisu svi muskarci neuredni...cak su uredniji od nas zena ja iskreno ne mrzim nista ...mozda samo bradu...maljavost po rukama stomaku i da ne nabrajam Znaci ja ti odgovaram Quote (sandra1000) Evo vam teretana, svlacionica izvor zaraze, smrde im noge, imaju gljivice i hodaju bosi, flekavi su... uzas. Pa pogledaj moju sliku, izgledam li ja kao nekakv izvor zarade i jos glivice, fleke tebe je izgleda bas jedan takav dobro povredio...
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 18 | 18.10.2011 , 6:21 PM
|
Quote (Srcemoje) Mrzim kad mu je frizura uzas,kad ima neuredne nokte i ruke ispucane !!!! Kad nosi bradu a ne stoi mu A tek Zube ako ima pokvarene uf Ovo sam jednom rekla dodajem na to jos ako se ne tusira svakodnevno ako sedi za sankom i dobacuje devojkama ono kao hej mala dodji da ti cika nesto kaze fuj fuj da je bog gadi mi se njegov recnik
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 18.10.2011, 6:22 PM
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 19 | 19.10.2011 , 6:00 AM
|
Kada citam vase komentare,zapitam se...PA,GDE VI UPOZNAJETE TAKVE MUSKARCINE? :D Ovo se potvrdjuje sa mojom konstatacijom da sam definitivno dosao sa druge planete... Muskarac mora drzati do svoje licne higijene,imati manire i kucno vaspitanje.Mora pleniti svojom energijom i nauciti pravilno se izrazavati...Muskarac koji je uvek doteran,ima drzanje i kulturu izrazavanja...svakako ce biti primecen...
Poruku je menjao/la Riddler79 - Sreda, 19.10.2011, 6:00 AM
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 20 | 19.10.2011 , 10:29 AM
|
Quote (Riddler79) Muskarac mora drzati do svoje licne higijene,imati manire i kucno vaspitanje.Mora pleniti svojom energijom i nauciti pravilno se izrazavati...Muskarac koji je uvek doteran,ima drzanje i kulturu izrazavanja...svakako ce biti primecen...
Pa to se podrazumjeva
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |