Dzentlmeni
|
|
|
post # 1 | 02.07.2011 , 2:58 AM
|
Sta je po vama dzentlmen? Da li volite takve muskarce? Da li vam to prija? Ajmo devojke/zene, raspalite
|
|
| |
192 poruka na forumu
| |
46
| |
491
|
|
post # 2 | 02.07.2011 , 6:52 AM
|
Nesto idealno..i retko.Prija naravno.. I takvi su kad im nesto treba.
promeni me
|
|
| |
|
post # 3 | 02.07.2011 , 9:27 AM
|
Mislim da ih sve manje ima,a i zene vise vole one koji tu nisu,bar vecina njih....
|
|
| |
347 poruka na forumu
| |
24
| |
174
|
|
post # 4 | 20.07.2011 , 11:48 PM
|
Da, volim kad je muskarac dzentlmen i upravo sam "nabacila" sebi jednog takvog: otvara mi vrata (stana ili auta), pridrzava kaput, stolicu, dobijam povremeno cvece (cesce:krpice,parfemcice i sl. zenske "gluposti")... I ja to volem,volem,volem!
Licila je na list koji sluti vetar...
|
|
| |
|
post # 5 | 28.09.2011 , 10:52 AM
|
Malo je danas pravih dzentlmena, sa izgradjenim pravim sistemom vrijednosti, sa lijepim manirima,visoko moralnih principa. Gdje su se zagubili...
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 6 | 28.09.2011 , 11:08 AM
|
Quote (Mermaid) Gdje su se zagubili... Skoro istrebljena vrsta...
Ko si ti?
|
|
| |
116 poruka na forumu
| |
29
| |
164
|
|
post # 7 | 28.09.2011 , 2:02 PM
|
Malo je devojaka danas koje zasluzuju takvog muskarca....mislite o tome!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 8 | 28.09.2011 , 2:07 PM
|
naravno da volimo, i da prija... ali sad ima druga stvar tu, kad se pojavi takav decko, onda se zapitam dal je njemu dobro... prosto ne mozes da poverujes da ima takvih... a izgubili su se, ne samo dzentlmeni nego i dame, zato sto u skoli ucimo gluposti, a prave stvari ne...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 9 | 30.09.2011 , 12:00 PM
|
Quote (bmaksimovic) Nesto idealno..i retko.Prija naravno.. Slazem se Ali bas retko
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
|
post # 11 | 30.09.2011 , 5:43 PM
|
Quote (komsha) i opet cu ti reci,retke su cure koje zasluzuju dzentlmena tongue bravo bravo
znaci posledjni sam ostao
|
|
| |
|
post # 12 | 30.09.2011 , 6:48 PM
|
Quote (DxD) Malo je devojaka danas koje zasluzuju takvog muskarca....mislite o tome! Upravo tako, ali i obrnuto, malo je muskaraca danas koji zasluzuju damu u pravom smislu te rijeci, pa onda malo i vi razmislite!
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 13 | 30.09.2011 , 6:59 PM
|
Quote (Mermaid) Upravo tako, ali i obrnuto, malo je muskaraca danas koji zasluzuju damu u pravom smislu te rijeci, pa onda malo i vi razmislite! wink
zasto ne zasluzujemo dame ??? evo ja bas razmisljm i nikako mi ne dolazi ??? sad ces reci mi svi isti a vi sve fine i dobre, pa cu ja reci da smo mi svi razliciti a da vas nijase sam dele tj boje frizure i tako do besvesti xixixixixxi
p.s Za Damu se treba potruditi maksimalno , ali ni to svako nezna
|
|
| |
|
post # 14 | 30.09.2011 , 7:50 PM
|
Quote (Mermaid) zasto ne zasluzujemo dame ??? To niko nije rekao, govorim da se slazem sa cinjenicom da je danas mali broj dzentlmena, kao i dama, tako da ne vidim sta je problem, ako si pravi dzentlmen dama ce ti dodje bre!
|
|
| |
|
post # 15 | 30.09.2011 , 7:57 PM
|
Quote (Mermaid) dama ce ti dodje bre me necem da dodje ocem da je osvajam . Ja volim da se pomucim malo , u tem je draz covek djentlmen
|
|
| |
|
post # 16 | 30.09.2011 , 8:01 PM
|
Quote (Mermaid) me necem da dodje ocem da je osvajam To ti je najsigurniji put do nje!
|
|
| |
|
|
|
post # 19 | 06.10.2011 , 8:35 PM
|
Moje dame ljubim ruke . Ah prelepo vas je videti kako cvetate kao prolecno cvece na ovom jesenjem zlatnom suncu Samo si lepota koliko si tajna i samo istina koliko si zudnja. Ostaj nedostizna i daleka jer je san o sreci više nego sreca.
|
|
| |
|
post # 20 | 09.10.2011 , 1:05 AM
|
dzentlmen-vrsta koja je izumrla odmah nakon dinosaura
|
|
| |